GOSPODARSTVO

Nova otvorena radna mjesta u OBŽ

Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

  Objavljeno 10.04.2024
  Matija Ivanković

  Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite posao.hr. Proučite 10 pozicija koje su odabrane za vas tijekom ovog tjedna!

  Gi Group Staffing Solutions traži Agente u call centru za privatne korisnike u Rijeci i Osijeku. Kvalifikacije uključuju poznavanje rada na računalu, razvijene komunikacijske vještine i spremnost za rad u smjenama. Nude se ugovor putem agencije za privremeno zapošljavanje, mogućnost rada od kuće nakon stjecanja određenog iskustva, mjesečni bonusi, simpa nadoplata svaki mjesec te motivirana ekipa i fleksibilni smjenski rad. Prijavite se putem linka do 21.4.2024.

  Tehmont-Gradnja d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je diljem Hrvatske. Poslodavac nudi poticajna primanja koja odgovaraju značaju radnog mjesta, ugodnu radnu atmosferu, podršku kolega te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 30.4.2024.

  Tvrtka From Sarajevo To Red Africa traži Kamermana/Snimatelja i video/audio montažera (m/ž). Mjesto rada je ured u Zagrebu, teren u Hrvatskoj i drugim zemljama Europe, te rad od kuće prema dogovoru i potrebi. Posao uključuje video snimanje na terenu i u studiju, obradu snimljenih materijala, montažu i demontažu audio i video opreme, pripremu scene te druge zadatke povezane s djelatnošću tvrtke. Prijavite se putem linka do 16.4.2024.

  Tvrtka KRISTAL nalazi se u Črnkovcima, Osječko-baranjska županija, i traži Pomoćnog radnika (m/ž) za poslove pjeskarenja. Radno iskustvo nije važno, a razina obrazovanja može biti osnovna škola nižih razreda, završena osnovna škola ili srednja škola od 3 godine. Posao je na određeno vrijeme zbog povećanog opsega posla, u punom radnom vremenu. Prijavite se putem linka do 30.4.2024.

  Tvrtka MONTE-MONT d.o.o. traži 10 Tesara (m/ž) za rad u Osijeku. Posao je na određeno vrijeme, puno radno vrijeme. Potrebna je srednja škola i minimalno 3 godine iskustva. Posao uključuje obradu drvenih elemenata i ugradnju istih u zgrade. Prijavite se putem linka do 1.5.2024.

  Obrt za ugostiteljstvo “BOTA” traži jednog Konobara (m/ž) za rad u pizzeriji Verona u Đakovu. Posao je na neodređeno vrijeme, puno radno vrijeme. Potrebna je srednja škola. Smještaj nije osiguran, a prijevoz se ne nadoknađuje. Prijavite se putem linka do 1.5.2024.

  Studenac d.o.o. traži Prodavača (m/ž) za rad u kontinentalnoj Hrvatskoj na više lokacija. Posao uključuje rad na blagajni, izlaganje robe te pružanje izvrsne usluge kupcima. Zahtjevi uključuju srednju stručnu spremu i poželjno radno iskustvo. Nudi se organizirane obuke, bonusi, mogućnost dodatne zarade i napredovanja, smještaj za rad na drugim lokacijama te različite pogodnosti. Prijavite se putem linka do 18.4.2024.

  Hering d.d. traži Stručnjaka zaštite na radu II. stupnja (m/ž) za rad u Hrvatskoj. Posao uključuje obavljanje poslova stručnjaka zaštite na radu II. stupnja. Uvjeti uključuju VSS (tehnički smjer), 2 godine radnog iskustva u zaštiti na radu, položen stručni ispit za stručnjaka zaštite na radu II. stupnja, vozačku dozvolu B kategorije te poznavanje engleskog jezika. Prijavite se putem linka do 15.4.2024.

  Mamut Fortis d.o.o. / Arena traži osobu za poziciju Operatera / Blagajnika u automat klubu (m/ž) u Čepinu. Posao uključuje komunikaciju s gostima, obavljanje blagajničkih poslova, rad s automatima za igre na sreću te vođenje evidencija. Nije potrebno prethodno radno iskustvo, ali će se iskustvo rada s gostima smatrati prednošću. Prijavite se putem linka do 22.4.2024.

  EMSO e-mobility solutions d.o.o. traži 2 Radnika za montažu solarnih elektrana (m/ž) s iskustvom u radu na visini. Posao uključuje stalni radni odnos, a potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Zahtijeva se spretnost, zdravstvena sposobnost, timski rad te minimalna srednja školska sprema. Prijavite se putem linka do 21.4.2024.

  Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Ovoga tjedna posao nude: D.G. Commerce, KFC, Hervis, Tifon, AluKönigStahl. d.o.o. potražite nešto baš za vas!

  Zapošljavanje – ovotjedna ponuda slobodnih radnih mjesta

  AluKönigStahl. d.o.o. traži Tehničara primjene ALU i PVC sustava (m/ž) za rad u cijeloj Hrvatskoj. Nude se rad na neodređeno Više…

  Pogledajte 10 pozicija koje su posebno istaknute za vas ovog tjedna i započnite svoju novu karijeru! Sretno!

  Nova ponuda slobodnih radnih mjesta za naše sugrađane

  Tifon traži Gastro prodavača (m/ž) za rad na lokacijama u Zagrebu i diljem Hrvatske. Odgovornosti uključuju prodaju naftnih derivata, pripremu Više…

  Poslove nude Vetti group, Konzum plus, Amrest Adria d.o.o., Vital Group d.o.o., Gi Group Staffing Solutions budite prvi koji će se javiti na ove oglase!

  Poslodavci traže djelatnike – slobodna radna mjesta

  Konzum Plus d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi naknadu za Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Konferencija omogućuje, ističu organizatori, analizu prošlih kriza, njihovih uzroka, odgovora i preporuka koje se mogu identificirati kao važna tema svih istraživanja koji se provode kao studije slučaja

  Požar u Dravi Internacional – tema ovogodišnjih Dana kriznog upravljanja

  Ulica će za vrijeme izvođenja radova biti zatvorena za promet motornih vozila

  Vodovod – hitna sanacija kanalizacijskog kolektora u ulici Ante Paradžika

  Tijekom tri dana održavanja posjetiteljima će biti prezentirane najnovije tehnologije u poljoprivredi. Najavljena je i nezaobilazna utrka traktora.

  [NAJAVA] 11. FARM SHOW u Osijeku