GOSPODARSTVO

Nova ponuda poslova – stižu nove prilike!

Radnike traže raznovrsne tvrtke, pronađite idealnu za sebe!

    Objavljeno 23.01.2020
    Ivona Amidžić

    U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje volite. U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Sretno!

    Grawe Hrvatska traži predstavnika prodaje (m/ž) u Osijeku. Željeni kandidat dinamičan je, komunikativan, proaktivan i spreman učiti. Očekuje se upoznatost s kretanjima na tržištu financija. Potrebna je minimalno jedna godina iskustva, a prednost je raspolaganje vlastitim automobilom.  Grawe nudi priliku za stalnim usavršavanjem, mogućnost napredovanja i nagrade za postignute rezultate. Aplicirajte do 29.1.

    NTH Mobile d.o.o. traži iOS Mobile Application Developer-a (m/ž) za rad u Osijeku. Prijave su otvorene do 4.2. Posao uključuje razvoj mobilnih aplikacija za iOS platformu, development u Xcode razvojnom okruženju, sudjelovanje u kreativnom procesu, analizi i konceptu mobilnih tehnologija te istraživanje i implementacija novih tehnologija. Poslodavac nudi napredovanje kroz rad na raznovrsnim projektima i tehnologijama, upoznavanje različitih tržišnih potreba, klijenata, poslovnih procesa i sektora, ugodnu atmosferu i kvalitetan tim stručnjaka. Aplicirajte.

    Arena Casino traži operatora/ blagajnika u automat klubu za igre na sreću (m/ž). Mjesto rada je Donji Miholjac. Rok prijave je 2.2. Traži se spremnost na smjenski rad i rad u noćnoj smjeni, odgovornost, pouzdanost i preciznost, komunikativnost, uslužnost prema gostima, spremnost na učenje i timski rad, kulturan nastup i izražavanje. Radno iskustvo nije preduvjet. Prijavite se putem linka.

    Vodovod-hidrogeološki radovi d.o.o. traže u Osijeku diplomiranog inženjera (m/ž) geologije/ hidrogeologije. Rok prijave je 14.2. Posao obuhvaća poslove bušenja zdenaca i istražnih bušotina, revitalizacije zdenaca te drugih hidrogeoloških radova u domeni poslovanja tvrtke. Radno iskustvo i položen stručni ispit poželjni su, ali ne i nužni. Uvjeti su vozački ispit B kategorije, rad na računalu i aktivno korištenje engleskog jezika. Doznajte više ovdje.

    Workforce Ljudski Potencijali za potrebe klijenta traži agenta u timu za prodajne aktivnosti (m/ž) u Osijeku. Posao se sastoji od proaktivne prodaje telekomunikacijskih usluga, odgovora na korisničke upite i zahtjeve te poznavanja tematike telekomunikacijskog poslovanja. Od uvjeta se očekuju završena srednja škola, poznavanje rada na računalu, znanje engleskog jezika. Radno iskustvo je poželjno. Nudi se mogućnost dodatne zarade kroz bonuse, rad u smjenama u trajanju od osam sati te mogućnost stalnog zaposlenja. Rok prijave je 19.2. Aplicirajte.

    Mesna industrija Ravlić zapošljava prehrambenog tehnologa (m/ž), rukovoditelja viličarem (m/ž) i studena za slaganje dokumentacije u računovodstvu (m/ž). Mjesto rada su Petrijevci. Poslodavac nudi kontinuirano profesionalno usavršavanje i mogućnost napredovanja, rast plaće proporcionalno ostvarenim rezultatima, plaćenu naknadu za prijevoz i topli obrok. Prijavite se na željeni posao putem linka.

    Sinonim d.o.o. zapošljava prevoditelja (m/ž) slovenskog jezika u Osijeku. Rok prijave je 18.2. Potrebno je dvogodišnje radno iskustvo. Za kandidate koji nisu iz Osijeka, nudi se pomoć pri pronalasku smještaja. Traži se visoka stručna sprema jezičnog usmjerenja, izvrsno znanje hrvatskog i slovenskog jezika te osjećaj za jezik i prevođenje u duhu jezika. Potrebne su najmanje dvije godine iskustva i poznavanje CAT alata. Više o poslu pronađite ovdje.

    Bioinspekt d.o.o. zapošljava kontrolora (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 31.1. Posao obuhvaća obavljanje stručne kontrole u ekološkoj proizvodnji, obradu, arhiviranje i vođenje podataka klijenata. Uvjeti su visoka struka poljoprivrede i znanje engleskog jezika. Potrebna je računalna pismenost i obavezna je vozačka dozvola B kategorije te mogućnost korištenja vlastitog automobila radi terenskog rada. Potražite kako se prijaviti na linku.

    Poljoprivredni institut Osijek zapošljava radnika (m/ž) u doradi sjemena u Osijeku. Rok prijave je 31.1. Potrebno je više izvršitelja za poslove dorade i otpreme sjemenske robe. Pogledajte kako se prijaviti na linku.

    Transcom WorldWide traži agenta (m/ž) u službi za korisnike (njemački jezik). Mjesto rada je Osijek. Rok prijave je 16.2. Potrebno je više osoba na poziciji. Poslodavac nudi mogućnost zapošljavanja osoba s invaliditetom i umirovljenika. Više potražite ovdje.

    Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr - vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane za vas ovaj tjedan!

    Nova slobodna radna mjesta u Osječko-baranjskoj županiji

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    Ako želite efikasno pronaći posao, pogledajte ponude u nastavku. Tu vas čeka 10 pozicija koje su pažljivo odabrane za vas ovog tjedna!

    Nova ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

    Konzum d.o.o. zapošljava na pozicijama Blagajnika (m/ž), Prodavača gotovih jela (m/ž) te na još nekoliko pozicija. Mjesto rada je na Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Kada završimo modernizaciju tramvajske infrastrukture nećemo stati. Planiramo i radimo na preseljenju remize na Zeleno polje, a uskoro ćemo javnosti predstaviti idejno rješenje – istaknuo je gradonačelnik

    Završetak radova na modernizaciji tramvajske infrastrukture se očekuje do kraja ove godine

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Ukupno je u Proračunu Osječko-baranjske županije za 2024. za provedbu ovih mjera osigurano 834.300 eura što je povećanje za 520.000 eura u odnosu na prethodnu godinu.

    Otvoreni javni pozivi iz poljoprivrede i ruralnog razvoja