GOSPODARSTVO

Nova ponuda poslova – stižu nove prilike!

Radnike traže raznovrsne tvrtke, pronađite idealnu za sebe!

  Objavljeno 05.12.2019
  Ivona Amidžić

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

  Tiskara Dvornik d.o.o. zapošljava na poziciji terenski komercijalist za prodaju grafičkih proizvoda i usluga, reklamno propagandnih proizvoda i digitalnog tiska (m/ž) u Osijeku i Slavoniji. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema ekonomskog ili grafičkog smjera, minimalno tri godine radnog iskustva u prodaji grafičkih proizvoda i usluga, aktivno služenje računalom, posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i odlično poznavanje tržišta, kupaca i konkurencije. Prijavite se najkasnije do 17.12. putem linka.

  Skubacz.pl Sp. z o.o – Restaumatic.com zapošljava u Osijeku na poziciji prodajni savjetnik (m/ž). Nudi se atraktivna plaća do 12.000 kuna, velika mogućnost osobne karijere i financijskog razvoja, službeno računalo i mobitel. Potrebno je iskustvo u prodaji ili u službi za korisnike, sposobnost rada u timu, samoorganizacije rada, dobro ponašanje, sposobnost brzog učenja i spremnost na razvoj vlastitih vještina te smisao za humor. Prijavite se putem najkasnije do 27.12. putem linka.

  Mič Styling d.o.o. zapošljava frizere (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 25.12. Poslodavac nudi posebne pogodnosti stalnih edukacija, stalnog radnog odnosa i rada na dobroj lokaciji. Aplicirajte.

  Integra Group traži pojačanje u Osijeku na poziciji junior i senior sistemski inženjer (m/ž). Potrebna su znanja iz područja infrastrukture informatičkih sustava, usmjerenost na zadovoljstvo klijenta, kvalitetu usluge i rezultate poslovanja, spremnost na stalno usvanjaje novih znanja i stjecanje cerfitikata te razvijen osjećaj  za sposobnost. Obrazovanje tehničkog smjera, napredno znanje engleskog jezika u govoru i pismu i vozačka dozvola minimalni su uvjeti. Nudi se i napredovanje do voditeljske pozicije, stoga se prijavite najkasnije do 21.12. putem linka.

  Manpower za klijenta zapošljava na poziciji prodavač u A1 centru (m/ž) u Osijeku. Poslodavac nudi fiksnu plaću, plaćeni prijevoz te bonus u skladu s rezultatima, specijalističku obuku u prodaji i razvoj prodajnih vještina. Potrebna je osoba sa iskustvom u direktnoj prodaji, razvijenih komunikacijskih vještina, informatički pismena, motivirana, entuzijastična i dinamična osoba. Aplicirajte.

  Dimnjak d.o.o. traži dimnjačara (m/ž) za posao u Osijeku. Obavezna je škola ili tečaj  za dimnjačara, ali radno iskustvo nije važno. Prijaviti se možete najkasnije do 29.12. Doznajte kako ostvariti prijavu ovdje.

  Olimpias Tekstil d.o.o. u potrazi je za rukovateljem (m/ž) strojevima za tkanje. Mjesto rada je Osijek. Potrebno je više izvršitelja. Rad se odvija u četiri smjene. Prijavite se najkasnije do 31.12., a na linku doznajte kako ostvariti prijavu.

  Stolarija Goood d.o.o. zapošljava u Osijeku na pozicijama: soboslikar i ličilac (m/ž), bravar (m/ž), podopolagač/parketar (m/ž), inženjer građevine/ diplomirani inženjer građevine (m/ž) i stolar (m/ž). Potrebna je vozačka dozvola B kategorije i iskustvo je prednost. Prijave se zaprimaju najkasnije do 31.12. Potražite detalje i kako se prijaviti ovdje.

  Stomatološka ordinacija dr. Dijana Tomičić u Osijeku zapošljava na poziciji dentalni asistent (m/ž). Prijaviti se možete najkasnije do 25.12. Posao se sastoji od asistiranja u stomatološkoj ordinaciji, vođenja dokumentacije, održavanja radnog mjesta i drugih poslova asistencije. Potražite detalje i kako ostvariti prijavu ovdje.

  Energos d.o.o. zapošljava više električara/ elektroinstalatera (m/ž) u Osijeku. Prijaviti se možete najkasnije do 16.12. Posao obuhvaća elektroinstalacijske radove na gradilištu i nude stimulativna primanja. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije i minimalno srednja stručna sprema. Pogledajte kako se prijaviti.

  Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

  foto: pixabay (ilustracija)

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada - Top 10 poslovnih prilika koje traže radnike

  U potrazi ste za novim poslom? Donosimo dobre vijesti…

  Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Više…

  Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada - Top 10 poslovnih prilika koje traže radnike

  Koronakriza ni vas nije štedjela? Pregledajte ove poslovne prilike

  Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Više…

  Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada - Top 10 poslovnih prilika koje traže radnike

  Ne propustite odličnu priliku – Ove tvrtke sada traže radnike

  Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Piližota: "Sljedeća tri mjeseca most će biti zatvoren, a pozivam građane na strpljenje jer sve ovo što radimo radimo kako bi nam most bio siguran"

  Počela obnova pješačkoga mosta u Osijeku

  Za usporedbu, prošle je godine iz optjecaja izdvojeno 278 komada krivotvorenih novčanica kune...

  U prvoj polovini ove godine iz optjecaja izdvojeno 97 krivotvorenih novčanica kune i 129 eura

  Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada - Top 10 poslovnih prilika koje traže radnike

  U potrazi ste za novim poslom? Donosimo dobre vijesti…