GOSPODARSTVO

Nova ponuda poslova u OBŽ

Ovoga tjedna nude se poslovi voditelja hotela, prodajnih predstavnika i menadžera, tehničara za komunikacije, specijalista ekspanzije... pronađite nešto i za sebe!

    Objavljeno 27.09.2023
    Darija Kovačić

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo vam još 10 ponuda za posao. Pročitajte o kakvim se poslovima radi te možda baš danas pronađete ono što tražite. Sretno!

    Blaža, obrt za ugostiteljstvo, građevinarstvo i usluge zapošljava Voditelja hotela (m/ž). Mjesto rada je Đakovo, a prijave se zaprimaju do 03.10.2023. Od kandidata se očekuje visoka ili viša stručna sprema iz područja turizma, ugostiteljstva ili ekonomije te napredno poznavanje informatike: excel, word, operacijski sustavi. Prijavite se putem linka.

    Makpharm d.o.o. zapošljava Stručnog suradnika (m/ž). Posao se obavlja u Zagrebu te istočnoj i centralnoj Hrvatskoj. Prijave se zaprimaju do 09.10.2023. U opisu posla nalazi se promocija lijekova u distribuciji tvrtke. Poslodavac nudi stimulativna primanja te službeno vozilo, mobitel i računalo. Prijavite se putem linka.

    Konzum Plus d.o.o. zapošljava Blagajnika / Komisionara (m/ž). U opisu posla se nalazi sortiranje i slaganje robe unutar veleprodajnog centra te utovar, istovar i komisioniranje robe. Poslodavac omogućava atraktivne stimulacije ovisno o radnom učinku te mnoge pogodnosti tijekom cijele godine poput božićnice, uskrsnice, dara za djecu, regres, itd. Mjesto rada je više lokacija u Hrvatskoj. Možete se prijaviti do 15.10.2023. putem brze prijave.

    CC PORTER Sp. z o.o zapošljava na poziciji Sales Specialist with German language (m/ž). Na ovoj poziciji odgovorni ste za aktivnu prodaju i promociju proizvoda poduzeća na njemačkom tržištu. Poslodavac omogućuje fleksibilno radno vrijeme i osigurava opremu za rad. Posao se u potpunosti obavlja od kuće. Prijaviti se možete do 31.10.2023. putem linka.

    B for Business d.o.o. zapošljava na poziciji Corporate Sales Manager (m/ž). Mjesto rada je Pula i cijela Hrvatska, a prijave se zaprimaju do 15.10.2023. Osoba na ovoj poziciji odgovorna je unapređivanje daljnjeg razvoja lokalne prodajne strategije, struktura i procesa. Poslodavac nudi rad u brzorastućoj stabilnoj kompaniji i mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka.

    Hotel Osijek d.o.o. zapošljava Računovođu (m/ž). Ovaj se posao obavlja u Osijeku. U opisu posla se nalazi obračun PDV-a, knjiženje URA i IRA, knjiženje izvoda, obračun amortizacije, plaćanja, usklađenja/salda konto kartica, priprema dokumentacije za predaju završnog računa, izrada izvještaja po potrebi. Prijaviti se možete do 01.10.2023. putem linka.

    Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava na poziciji Human Resources Manager (m/ž) u Osijeku. U opisu posla nalazi se definiranje odgovarajućih kompenzacijskih paketa i osiguranje primjerenosti plaća i povlastica zaposlenika. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno vrijeme i motivirajući financijski kompenzacijski paket. Prijavite se na linku do 04.10.2023.

    Manpower zapošljava na poziciji Mlađi specijalist za podršku poslovnim korisnicima (m/ž) u Osijeku i Zagrebu s mogućnošću rada od kuće. Od kandidata očekuju razvijene komunikacijske i interakcijske vještine te poznavanje rada na računalu (MS Office). Neke od pogodnosti koje nude su naknada za prijevoz i topli obrok te službeni mobitel. Prijavite se putem linka do 20.10.2023.

    Gi Group Staffing Solutions zapošljava Tehničara za telekomunikacije (m/ž). Mjesto rada nalazi se na više lokacija u Hrvatskoj. Prijave se zaprimaju do 18.10.2023. U opisu posla se nalazi osiguranje funkcija telekomunikacijskih mreža i korisničke opreme kod privatnih korisnika. Prijavite se putem linka.

    Studenac d.o.o. zapošljava Specijalista ekspanzije (m/ž). Mjesto rada je Osječko-baranjska županija, a prijave se zaprimaju do 11.10.2023. Poslodavac nudi službeni automobil, onboarding program, stručno usavršavanje i profesionalni razvoj te mogućnost za doprinos i iskustvo u razvoju kompanije. Prijavite se putem linka.

    Sretno u pronalasku posla!

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr.– vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane Više…

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ

    Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite posao.hr. Proučite 10 pozicija koje su odabrane za vas tijekom ovog tjedna! Gi Group Više…

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Ali zato nosi najbolje popuste u svibnju, portastična srijeda ovaj mjesec održat će se u srijedu 8. svibnja

    Portanova – Portastična srijeda ovaj mjesec kasni

    Rekonstrukcija i izgradnja vodoopskrbne mreže i sustava odvodnje u Gundulićevoj ulici u Osijeku - od Ulice Stjepana Radića do Vukovarske ulice te dio Vukovarske ulice i Ulice kardinala A. Stepinca

    Potpuno se za promet zatvara dio Gundulićeve ulice

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!