GOSPODARSTVO

Nova ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

Posao ovaj tjedan nude: Konzum Plus d.o.o., Mamut Fortis d.o.o. / Arena, Bubanj-Niskogradnja d.o.o., Pontis Technology d.o.o...

  Objavljeno 13.09.2023
  Matija Ivanković

  Trenutno tražite posao? U nastavku pročitajte top 10 ponuda ovog tjedna. Sretno pri zapošljavanju!

  Konzum Plus d.o.o. zapošljava Komisionara u Internet prodavaonici (m/ž) u Osijeku, Zadru i Zagrebu. U opisu posla nalazi se sortiranje, slaganje i pakiranje narudžbi Internet kupaca. Poslodavac nudi, uz redovita fiksna primanja, plaćene troškove prijevoza i sve dodatke za rad nedjeljom i blagdanom, noćni rad te eventualni prekovremeni rad. Zaposlenici ostvaruju atraktivne mjesečne stimulacije ovisno o svojem učinku. Prijavite se na linku do 21.09.2023.

  Mamut Fortis d.o.o. / Arena zapošljava Operatera / blagajnika u automat klubu za igre na sreću (m/ž). Izabrani kandidat obavljat će vršenje uplata i isplata novca. Poslodavac nudi obuku za kandidate bez iskustva i mogućnost dodatnih stimulativnih primanja. Mjesto rada je Čepin. Možete se prijaviti do 30.09.2023. putem brze prijave.

  Studenac d.o.o. zapošljava Specijalista ekspanzije (m/ž). Mjesto rada je Osječko-baranjska županija, a prijave se zaprimaju do 11.10.2023. Poslodavac nudi službeni automobil, onboarding program, stručno usavršavanje i profesionalni razvoj te mogućnost za doprinos i iskustvo u razvoju kompanije. Prijavite se putem linka.

  Hervis d.o.o. zapošljava Servisera / Prodavača (m/ž) na puno radno vrijeme. Traže kvalificirane, fleksibilne suradnike koje su usmjereni na kupce i koji žele oduševiti kupce za svijet sporta. Ovaj se posao obavlja Osijeku (Gacka park). Poslodavac nudi mogućnost dodatnog bonusa pri postizanju planiranih rezultata do 200€ mjesečno. Prijaviti se možete do 18.09.2023. putem linka.

  Vital group d.o.o. traži  Agenta / promotora u call centru (m/ž). U opisu posla se nalazi svakodnevna komunikacija s privatnim korisnicima te pozivanje korisnika na prezentacije proizvoda (nije telefonska prodaja). Mjesto rada je Osijek, a prijaviti se možete do 26.09.2023. putem linka.

  Atena – Smart Care s.r.o. zapošljava na poziciji Agent za zapošljavanje (m/ž) u Osijeku. Od kandidata očekuju sofisticirano verbalno izražavanje, sofisticirane vještine pisanja i besprijekoran pravopis. Neke od pogodnosti koje nude su bonus za početak i božićni bonus. Prijavite se putem linka do 21.09.2023.

  Konzum Plus d.o.o. zapošljava Skladištara u prodavaonici (m/ž) na više lokacija diljem Hrvatske. U opisu posla nalazi se istovar, preuzimanje, sortiranje i slaganje robe unutar skladišnog prostora prodavaonice. Poslodavac nudi redovita fiksna primanja, plaćene troškove prijevoza i sve dodatke za rad nedjeljom i blagdanom te eventualni prekovremeni rad. Prijavite se na linku do 21.09.2023.

  CC PORTER Sp. z o.o zapošljava na poziciji Sales Specialist with German Language (m/ž). Osoba na ovoj poziciji biti će uključena u aktivnu prodaju i promociju proizvoda tvrtke telefonskim putem kupcima na njemačkom tržištu. Poslodavac nudi atraktivna primanja i fleksibilno radno vrijeme. Ovaj se posao obavlja od kuće. Možete se prijaviti do 31.10.2023. putem brze prijave.

  Bubanj-Niskogradnja d.o.o. zapošljava Inženjera građevinarstva (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave se zaprimaju do 30.09.2023. Tvrtka izvodi radove na izgradnji kanalizacija, kolektora i vodoopskrbnih cjevovoda. Poslodavac nudi mogućnost plaćanja stana ukoliko kandidat nije iz Zagreba. Prijavite se putem linka.

  Pontis Technology d.o.o. zapošljava na pozicijama ERP Consultant (m/ž) i Business Analyst (m/ž). Ovaj se posao obavlja u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Poslodavac nudi službeni mobitel, mogućnost rada od kuće, isplatu Božićnice i mnoge druge benefite. Prijaviti se možete do 19.09.2023. putem linka.

  Kliknite na posao.hr. kako biste vidjeli još mnogo raznovrsnih poslovnih prilika. Sretno!

   

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Udruga Pobjede koja se brine za Azil za pse u Nemetinu traži radnika, novog vrijednog člana ekipe, a oglas za posao detaljno opisuje kakvu osobu traže. Javite se ako ste zaineresirani!

  Udruga Pobjede traži novog člana ekipe

  Voditelji udruge Pobjede su na svoj orginalni ali i detaljan način pojasnili u svom oglasu na Facebook stranici Azil Osijek Više…

  Ovoga tjedna nude se poslovi voditelja hotela, prodajnih predstavnika i menadžera, tehničara za komunikacije, specijalista ekspanzije... pronađite nešto i za sebe!

  Nova ponuda poslova u OBŽ

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo vam još 10 ponuda za posao. Pročitajte o kakvim se poslovima radi te možda Više…

  Ovoga tjedna posao nude Scalable Global Solutions, Deltron, Gi Group Staffing Solutions, Tehnomont-Gradnja, Bubanj-Niskogradnja...

  Tjedna ponuda slobodnih radnih mjesta

  Aktivno tražite posao? I ovog tjedna donosimo vam 10 primamljivih poslovnih prilika. Sretno! Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava na poziciji Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Sigurno ste se bar jednom našli u situaciji da vam na zabavi ponestane pića, grickalica ili leda. Ili možda nešto od higijenskih ili kozmetičkih sitnica, Store2Door je rješenje za vas!

  Store2Door otvoren u Osijeku

  Ugovor o zakupu državnog prostora sklapa se s najboljim ponuditeljem na vrijeme od 10 godina, a natječaj je otvoren do 27. listopada 2023. do 12 sati. 

  Državne nekretnine daju u zakup 34 poslovna prostora na deset godina

  Udruga Pobjede koja se brine za Azil za pse u Nemetinu traži radnika, novog vrijednog člana ekipe, a oglas za posao detaljno opisuje kakvu osobu traže. Javite se ako ste zaineresirani!

  Udruga Pobjede traži novog člana ekipe