GOSPODARSTVO

Nova ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

Posao ovaj tjedan nude: Konzum Plus d.o.o., Mamut Fortis d.o.o. / Arena, Bubanj-Niskogradnja d.o.o., Pontis Technology d.o.o...

  Objavljeno 13.09.2023
  Matija Ivanković

  Trenutno tražite posao? U nastavku pročitajte top 10 ponuda ovog tjedna. Sretno pri zapošljavanju!

  Konzum Plus d.o.o. zapošljava Komisionara u Internet prodavaonici (m/ž) u Osijeku, Zadru i Zagrebu. U opisu posla nalazi se sortiranje, slaganje i pakiranje narudžbi Internet kupaca. Poslodavac nudi, uz redovita fiksna primanja, plaćene troškove prijevoza i sve dodatke za rad nedjeljom i blagdanom, noćni rad te eventualni prekovremeni rad. Zaposlenici ostvaruju atraktivne mjesečne stimulacije ovisno o svojem učinku. Prijavite se na linku do 21.09.2023.

  Mamut Fortis d.o.o. / Arena zapošljava Operatera / blagajnika u automat klubu za igre na sreću (m/ž). Izabrani kandidat obavljat će vršenje uplata i isplata novca. Poslodavac nudi obuku za kandidate bez iskustva i mogućnost dodatnih stimulativnih primanja. Mjesto rada je Čepin. Možete se prijaviti do 30.09.2023. putem brze prijave.

  Studenac d.o.o. zapošljava Specijalista ekspanzije (m/ž). Mjesto rada je Osječko-baranjska županija, a prijave se zaprimaju do 11.10.2023. Poslodavac nudi službeni automobil, onboarding program, stručno usavršavanje i profesionalni razvoj te mogućnost za doprinos i iskustvo u razvoju kompanije. Prijavite se putem linka.

  Hervis d.o.o. zapošljava Servisera / Prodavača (m/ž) na puno radno vrijeme. Traže kvalificirane, fleksibilne suradnike koje su usmjereni na kupce i koji žele oduševiti kupce za svijet sporta. Ovaj se posao obavlja Osijeku (Gacka park). Poslodavac nudi mogućnost dodatnog bonusa pri postizanju planiranih rezultata do 200€ mjesečno. Prijaviti se možete do 18.09.2023. putem linka.

  Vital group d.o.o. traži  Agenta / promotora u call centru (m/ž). U opisu posla se nalazi svakodnevna komunikacija s privatnim korisnicima te pozivanje korisnika na prezentacije proizvoda (nije telefonska prodaja). Mjesto rada je Osijek, a prijaviti se možete do 26.09.2023. putem linka.

  Atena – Smart Care s.r.o. zapošljava na poziciji Agent za zapošljavanje (m/ž) u Osijeku. Od kandidata očekuju sofisticirano verbalno izražavanje, sofisticirane vještine pisanja i besprijekoran pravopis. Neke od pogodnosti koje nude su bonus za početak i božićni bonus. Prijavite se putem linka do 21.09.2023.

  Konzum Plus d.o.o. zapošljava Skladištara u prodavaonici (m/ž) na više lokacija diljem Hrvatske. U opisu posla nalazi se istovar, preuzimanje, sortiranje i slaganje robe unutar skladišnog prostora prodavaonice. Poslodavac nudi redovita fiksna primanja, plaćene troškove prijevoza i sve dodatke za rad nedjeljom i blagdanom te eventualni prekovremeni rad. Prijavite se na linku do 21.09.2023.

  CC PORTER Sp. z o.o zapošljava na poziciji Sales Specialist with German Language (m/ž). Osoba na ovoj poziciji biti će uključena u aktivnu prodaju i promociju proizvoda tvrtke telefonskim putem kupcima na njemačkom tržištu. Poslodavac nudi atraktivna primanja i fleksibilno radno vrijeme. Ovaj se posao obavlja od kuće. Možete se prijaviti do 31.10.2023. putem brze prijave.

  Bubanj-Niskogradnja d.o.o. zapošljava Inženjera građevinarstva (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave se zaprimaju do 30.09.2023. Tvrtka izvodi radove na izgradnji kanalizacija, kolektora i vodoopskrbnih cjevovoda. Poslodavac nudi mogućnost plaćanja stana ukoliko kandidat nije iz Zagreba. Prijavite se putem linka.

  Pontis Technology d.o.o. zapošljava na pozicijama ERP Consultant (m/ž) i Business Analyst (m/ž). Ovaj se posao obavlja u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Poslodavac nudi službeni mobitel, mogućnost rada od kuće, isplatu Božićnice i mnoge druge benefite. Prijaviti se možete do 19.09.2023. putem linka.

  Kliknite na posao.hr. kako biste vidjeli još mnogo raznovrsnih poslovnih prilika. Sretno!

   

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Pogledajte 10 poslova koje su posebno odabrani za vas ovog tjedna. Možda vas čeka nova prilika za uzbudljivo radno mjesto!

  Nova ponuda poslova, pogledaje koja su radna mjesta u OBŽ slobodna!

  Zagrebački radio Plavi 9 traži Radijskog voditelja (m/ž) u Osijeku. Posao obuhvaćuje vođenje jutarnjeg programa, pripremu emisija, komunikaciju s timom, Više…

  Pronađite svoj sljedeći posao, pregledajte 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna i započnite novu karijeru!

  Ponuda slobodnih radnih mjesta, prijavite se već danas!

  Lugera Talent Solutions traži Savjetnika u telefonskoj prodaji za A1 (m/ž). Idealni kandidat trebao bi imati minimalno srednju stručnu spremu, Više…

  Hotel Patria traži recepcionera, Comcross električara, Tifon i Hervis prodavača, Amrest Adria voditelja smjene... provjerite cijelu ponudu!

  Tražite posao? Imamo deset novih ponuda za ovaj tjedan!

  Brzi put do posla vodi preko posao.hr. Pregledajte 10 pozicija koje su pažljivo odabrane za vas ovog tjedna i ostvarite Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Pogledajte 10 poslova koje su posebno odabrani za vas ovog tjedna. Možda vas čeka nova prilika za uzbudljivo radno mjesto!

  Nova ponuda poslova, pogledaje koja su radna mjesta u OBŽ slobodna!

  Sajam ljepote i zdravlja u svom programu obuhvaća različite sektore industrije ljepote usmjerene na poboljšanje vanjskog izgleda i zdravlja ljudi kao što su kozmetika, prirodni preparati, ambalaža, kozmetičke, frizerske i spa usluge, nail art, fitness, wellness, masaže, estetska medicina i najnovije modne trendove

  [VELIKA FOTO GALERIJA] Otvoren prvi Sajam ljepote i zdravlja u Gospodarskom centru OBŽ

  Farm show, koji prije svega okuplja sve trgovce i distributere mehanizacije i donosi zapravo ovdje u srce Slavonije najnovije tehnologije pokazuje sve ono što je bitno kako bi poljoprivreda bila brža, efikasnija, konkurentnija i produktivnija

  [FOTO] Otvoren 11. Farm show