GOSPODARSTVO

Nova ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

Posao ovaj tjedan nude: Konzum Plus d.o.o., Mamut Fortis d.o.o. / Arena, Bubanj-Niskogradnja d.o.o., Pontis Technology d.o.o...

    Objavljeno 13.09.2023
    Matija Ivanković

    Trenutno tražite posao? U nastavku pročitajte top 10 ponuda ovog tjedna. Sretno pri zapošljavanju!

    Konzum Plus d.o.o. zapošljava Komisionara u Internet prodavaonici (m/ž) u Osijeku, Zadru i Zagrebu. U opisu posla nalazi se sortiranje, slaganje i pakiranje narudžbi Internet kupaca. Poslodavac nudi, uz redovita fiksna primanja, plaćene troškove prijevoza i sve dodatke za rad nedjeljom i blagdanom, noćni rad te eventualni prekovremeni rad. Zaposlenici ostvaruju atraktivne mjesečne stimulacije ovisno o svojem učinku. Prijavite se na linku do 21.09.2023.

    Mamut Fortis d.o.o. / Arena zapošljava Operatera / blagajnika u automat klubu za igre na sreću (m/ž). Izabrani kandidat obavljat će vršenje uplata i isplata novca. Poslodavac nudi obuku za kandidate bez iskustva i mogućnost dodatnih stimulativnih primanja. Mjesto rada je Čepin. Možete se prijaviti do 30.09.2023. putem brze prijave.

    Studenac d.o.o. zapošljava Specijalista ekspanzije (m/ž). Mjesto rada je Osječko-baranjska županija, a prijave se zaprimaju do 11.10.2023. Poslodavac nudi službeni automobil, onboarding program, stručno usavršavanje i profesionalni razvoj te mogućnost za doprinos i iskustvo u razvoju kompanije. Prijavite se putem linka.

    Hervis d.o.o. zapošljava Servisera / Prodavača (m/ž) na puno radno vrijeme. Traže kvalificirane, fleksibilne suradnike koje su usmjereni na kupce i koji žele oduševiti kupce za svijet sporta. Ovaj se posao obavlja Osijeku (Gacka park). Poslodavac nudi mogućnost dodatnog bonusa pri postizanju planiranih rezultata do 200€ mjesečno. Prijaviti se možete do 18.09.2023. putem linka.

    Vital group d.o.o. traži  Agenta / promotora u call centru (m/ž). U opisu posla se nalazi svakodnevna komunikacija s privatnim korisnicima te pozivanje korisnika na prezentacije proizvoda (nije telefonska prodaja). Mjesto rada je Osijek, a prijaviti se možete do 26.09.2023. putem linka.

    Atena – Smart Care s.r.o. zapošljava na poziciji Agent za zapošljavanje (m/ž) u Osijeku. Od kandidata očekuju sofisticirano verbalno izražavanje, sofisticirane vještine pisanja i besprijekoran pravopis. Neke od pogodnosti koje nude su bonus za početak i božićni bonus. Prijavite se putem linka do 21.09.2023.

    Konzum Plus d.o.o. zapošljava Skladištara u prodavaonici (m/ž) na više lokacija diljem Hrvatske. U opisu posla nalazi se istovar, preuzimanje, sortiranje i slaganje robe unutar skladišnog prostora prodavaonice. Poslodavac nudi redovita fiksna primanja, plaćene troškove prijevoza i sve dodatke za rad nedjeljom i blagdanom te eventualni prekovremeni rad. Prijavite se na linku do 21.09.2023.

    CC PORTER Sp. z o.o zapošljava na poziciji Sales Specialist with German Language (m/ž). Osoba na ovoj poziciji biti će uključena u aktivnu prodaju i promociju proizvoda tvrtke telefonskim putem kupcima na njemačkom tržištu. Poslodavac nudi atraktivna primanja i fleksibilno radno vrijeme. Ovaj se posao obavlja od kuće. Možete se prijaviti do 31.10.2023. putem brze prijave.

    Bubanj-Niskogradnja d.o.o. zapošljava Inženjera građevinarstva (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave se zaprimaju do 30.09.2023. Tvrtka izvodi radove na izgradnji kanalizacija, kolektora i vodoopskrbnih cjevovoda. Poslodavac nudi mogućnost plaćanja stana ukoliko kandidat nije iz Zagreba. Prijavite se putem linka.

    Pontis Technology d.o.o. zapošljava na pozicijama ERP Consultant (m/ž) i Business Analyst (m/ž). Ovaj se posao obavlja u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Poslodavac nudi službeni mobitel, mogućnost rada od kuće, isplatu Božićnice i mnoge druge benefite. Prijaviti se možete do 19.09.2023. putem linka.

    Kliknite na posao.hr. kako biste vidjeli još mnogo raznovrsnih poslovnih prilika. Sretno!

     

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Pogledajte 10 pozicija koje su posebno istaknute za vas ovog tjedna i započnite svoju novu karijeru! Sretno!

    Nova ponuda slobodnih radnih mjesta za naše sugrađane

    Tifon traži Gastro prodavača (m/ž) za rad na lokacijama u Zagrebu i diljem Hrvatske. Odgovornosti uključuju prodaju naftnih derivata, pripremu Više…

    Poslove nude Vetti group, Konzum plus, Amrest Adria d.o.o., Vital Group d.o.o., Gi Group Staffing Solutions budite prvi koji će se javiti na ove oglase!

    Poslodavci traže djelatnike – slobodna radna mjesta

    Konzum Plus d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi naknadu za Više…

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr.– vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Potpuno se zatvara za promet Kapelska ulicu, u dijelu od od Mlinske do Kolodvorske, a radovi i nova privremena regulacija prometa će trajati do 31. srpnja 2024.

    Obavijest o promjeni u privremenoj regulaciji prometa u Kapelskoj ulici koja se zatvara za promet

    Riječ je o inženjerskom uredu u kojemu Infobipovi zaposlenici primarno razvijaju najnovija SaaS cloud komunikacijska rješenja za globalno tržište.

    [FOTO] Infobip predstavio novootvoreni ured u Osijeku

    Nova je to manifestacija namijenjena upravo maturantima kako bi im se pomoglo i usmjerilo u odabiru daljeg obrazovanja ili na tržištu rada

    [FOTO] Održan “Sajam mogućnosti – putokaz budućnosti” koji pomaže maturantima u odabiru studija i(li) posla