GOSPODARSTVO

Nova ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

Ako želite efikasno pronaći posao, pogledajte ponude u nastavku. Tu vas čeka 10 pozicija koje su pažljivo odabrane za vas ovog tjedna!

    Objavljeno 07.03.2024
    Matija Ivanković

    Konzum d.o.o. zapošljava na pozicijama Blagajnika (m/ž), Prodavača gotovih jela (m/ž) te na još nekoliko pozicija. Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Nudi se prilika za stalno zaposlenje i napredovanje, plaćeni troškovi prijevoza i naknada za topli obrok. Prijavite se putem linka do 12.3.2024.

    Gi Group Staffing Solutions traži Agente u call centru (m/ž) za privatne korisnike u Rijeci i Osijeku. Potrebne su dobre komunikacijske vještine i poznavanje rada na računalu. Nudi se ugovor putem agencije, bonusi, rad od kuće nakon stjecanja iskustva te smjenski rad. Prijavite se putem linka do 12.3.2024.

    Studenac traži Prodavače (m/ž) diljem Hrvatske. Potrebna je SSS i radno iskustvo u trgovini. Nude se bonusi, mogućnost napredovanja i stabilna primanja. Prijavite se putem linka do 13.3.2024.

    Manpower traži Telefonskog prodajnog savjetnika (m/ž) za rad u Osijeku. Posao uključuje prodaju i prezentaciju usluga, telefonsku komunikaciju s korisnicima i administrativne poslove. Nude se mjesečni bonusi, naknada za prijevoz i obrok, online edukacije te dinamično radno okruženje. Potrebna je minimalno SSS, dobre računalne vještine te komunikativnost. Prijavite se putem linka do 12.3.2024.

    ZUBER d.o.o. traži 3 Soboslikara (m/ž) za posao u Osijeku. Posao obuhvaća soboslikarske poslove. Prijavite se putem linka 13.3.2024.

    Wienerberger d.o.o. traži Bravara (m/ž) za rad u Đakovu. Nudi se rad u stabilnom internacionalnom poduzeću, ugovor o radu na neodređeno vrijeme, mjesečni bonus ovisan o rezultatu proizvodnje, isplata naknade za hranu i troškove prijevoza te visoka usmjerenost na sigurnost na radu. Prijavite se putem linka do 16.3.2024.

    Vital Group d.o.o. traži Prodajnog predstavnika (m/ž) za područje Osijeka, Đakova, Našica, Vukovara i Vinkovaca. Potrebne su izvrsne komunikacijske i pregovaračke vještine, sposobnost terenskog rada te spremnost na putovanje unutar zadanog područja. Nude se atraktivna fiksna primanja, stimulativni bonusi, potpuna naknada putnih troškova i smještaja te sveobuhvatan inicijalni trening. Prijavite se putem linka do 20.3.2024.

    Hervis d.o.o. traži Prodavača (m/ž) u sportskoj trgovini u Osijeku, Gacka Park. Nudi se rad na nepuno radno vrijeme s mogućnošću zarade do 1.000 EUR neto mjesečno, fleksibilni radni raspored, isplata regresa za godišnji odmor i naknade za prijevoz, te mogućnost zaposlenja bez obzira na struku i iskustvo. Prijavite se putem linka do 21.3.2024.

    Transcom WorldWide d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Osijeku. Poslodavac nudi naknadu za prijevoz, ugodnu radnu atmosferu i podršku kolega te mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 1.4.2024.

    B for Business d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada diljem Hrvatske. Poslodavac nudi plaćen prijevoz na posao, terenski dodatak i osiguran smještaj po potrebi, ugodnu radnu atmosferu te podršku kolega. Prijavite se putem linka do 28.3.2024.

    Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr.– vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane Više…

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ

    Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite posao.hr. Proučite 10 pozicija koje su odabrane za vas tijekom ovog tjedna! Gi Group Više…

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Svaki poduzetnički pothvat započinje dobrom poslovnom idejom. No, poduzetničkih ideja je bezgranično puno, a uspješne pothvate od neuspješnih dijeli – realizacija

    Od ideje do realizacije – novi besplatni seminar za poduzetnike

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI