ŽIVOT

Nova prometna regulacija na križanju Strossmayerove i Kanižlićeve

Novom regulacijom omogućeno je skretanje prema cesti koja vodi na novi stadion NK Osijek.

Objavljeno 16.12.2022
Matija Ivanković

Dana 15. 12. 2022. godine izmijenjena je regulacija prometa na raskrižju Strossmayerove i Kanižlićeve ulice. Novom regulacijom omogućeno je skretanje prema cesti koja vodi na novi stadion NK Osijek.

Najvažnija promjena je ta što je dosadašnja prometna traka za kretanje ravno iz smjera Višnjevca u smjeru centra Osijek, prenamijenjena u prometnu traku iz koje se isključivo može skrenuti lijevo prema novom stadionu.

Po tome južni kolnički trak prenamijenjen je za dva prometna pravca: za kretanje ravno iz Višnjevca prema sjedištu grada Osijeka i za skretanje udesno prema Kanižlićevoj ulici.

Zbog navedenoga je potrebno pravilno se prestrojiti prije navedenoga križanja.

Važno je napomenuti da cesta koja vodi do novog stadiona NK Osijek još uvijek nije otvorena za promet, osim za vozila gradilišta, stoga vozači ne bi trebali skretati prema cesti koja vodi do novog stadiona NK Osijek. Semafori na navedenom raskrižju funkcioniraju u potpunosti, te je zelenim svjetlom na semaforu dopušteno skretanje prema cesti koja vodi do novog stadiona NK Osijek, iako vozači to ne trebaju činiti s obzirom je cesta zatvorena.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Donosimo lokacije 24-satnog nadzora brzine policije, pogledajte gdje će vas dočekati!

ROADPOL – Akcija prometne policije na području cijele policijske uprave

U organizaciji mreže prometnih policija, Roadpol-a, u razdoblju od 15. do 21. travnja sukladno smjernicama ROADPOL-a na području cijele Policijske Više…

U dvorištu Policijske uprave osječko-baranjske 9. ožujka od 9 do 12 sati održat će se prodaja nađenih i napuštenih predmeta, putem javne dražbe

Važna obavijest za građane

U dvorištu Policijske uprave osječko-baranjske 9. ožujka od 9 do 12 sati održat će se prodaja nađenih i napuštenih predmeta, putem javne dražbe. Naime, Više…

Suradnja u sprječavanju krijumčarenja osoba, roba i opojnih droga u zaštiti državne granice, sprječavanje nezakonitog lova i ribolova, kao i ostalih nezakonitih radnji na području JUPP Kopački rit.

Suradnjom policijskih službenika i djelatnika parka prirode protiv svih oblika kažnjivih djela

Policijski službenici Postaje granične policije Beli Manastir u suradnji s djelatnicima Službe čuvara prirode Javne ustanove parka prirode Kopački rit, Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Izvučen je dobitnik 3.000 eura za shopping u Portanovi,  čak 50 trgovina u Portanovi nudilo je rođendanske popuste, mađioničar, disco hostese i ljudi od stakla (Mirror crew) napustili su Portanovu, velika rođendanska torta se pojela, šampanjac popio, a svih 150 nagrada koje su bile sakrivene u mnoštvu balona je pronađeno.

[FOTO] Trgovački centar Portanova proslavio 13. rođendan uz vrijedne nagrade, shopping s popustima i pregršt iznenađenja za posjetitelje

Jesi li se ikada osjećao/a diskriminirano/a zbog svog rodnog identiteta, ili si možda svjedočio/la takvom ponašanju u profesionalnom ili društvenom okruženju? Što misliš o suzama? Je li normalno da dečki plaču?

“Uđi u moje konversice” – radionica Info centra za mlade

Motociklisti će se okupiti u caffe baru B.M.W. (Vukovarska cesta 152) od 8, 30 sati, a polazak za Aljmaš organiziranom defileu je predviđen u 10,00 sati.

Blagoslov motora i vozača Aljmaš 2024.