GOSPODARSTVO

Nova slobodna radna mjesta u OBŽ

Ovaj tjedan posao nude, Massive Holding d.o.o., Scalable Global Solutions d.d., Hervis d.o.o., Auto Matić d.o.o. ... provjerite ponude i pronađite najbolju za sebe!

    Objavljeno 30.08.2023
    Matija Ivanković

    Tražite posao? U suradnji s portalom posao.hr donosimo vam ovotjedne primamljive poslovne ponude. Sretno pri zapošljavanju!

    Massive Holding d.o.o. traži Suradnika u prodaji (m/ž). Radi popunjavanja upražnjenog mjesta traže odgovarajućeg djelatnika koji će raditi kao voditelj Salona Osijek. Poslodavac nudi službeno računalo, mobitel te internu i eksternu edukaciju. Mjesto rada je Osijek. Prijaviti se možete do 15.09.2023. putem linka.

    Scalable Global Solutions d.d. zapošljava na poziciji Full – Stack Developer (m/ž) u Osijeku. Posao uključuje dizajniranje iimplementaciju karakteristika u proaktivnom timu. Idealan kandidat ima vrlo razvijene analitičke i komunikacijske vještine. Prijavite se do 25.09.2023. putem brze prijave.

    Konzum Plus d.o.o. zapošljava na poziciji Komisionar u internet prodavaonici (m/ž) u Zagrebu, Zadru i Osijeku. Od kandidata očekuju odgovornost, spretnost, točnost, urednost, kolegijalnost, odgovornost i spremnost na timski rad. Neke od pogodnosti koje nude su naknada za topli obrok, popust za zaposlenike i jubilarne nagrade. Prijavite se putem linka do 21.09.2023.

    Gastro Gerila d.o.o. zapošljava Konobara (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Prijave se zaprimaju do 13.09.2023. U opisu posla nalazi se rad s gostima; naplata i posluživanje hrane i pića te preuzimanje narudžbi preko Wolt aplikacije i pakiranje istih. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno s probnim radom. Prijavite se putem linka.

    ViveLaCar Zagreb d.o.o. zapošljava na poziciji PHP – Backend Developer (m/ž). Posao se obavlja od kuće te u Zagrebu. Prijave se zaprimaju do 12.09.2023. U opisu posla nalazi se implementiranje značajki, fokusirajući se na performanse, sigurnost i mogućnost održavanja. Pogodnosti ovog posla su konkurentne plaće, besplatne edukacije i još mnoge druge. Prijavite se putem linka.

    Tehnomont-Gradnja d.o.o. zapošljava Građevinskog tehničara (m/ž), Tesara (m/ž), Zidara (m/ž), Građevinskog inženjera (m/ž) i još drugih pozicija. Posao se obavlja na terenu u Hrvatskoj i Njemačkoj. Prijave se zaprimaju do 30.09.2023. Poslodavac nudi poticajna primanja, kontinuirano ulaganje u edukaciju i mogućnost stalnog zaposlenja. Prijavite se putem linka.

    Sken Log d.o.o. zapošljava Vozača autotransportera (m/ž). Mjesto rada je inozemstvo, a prijave se zaprimaju do 12.09.2023. Od kandidata očekuju minimalno 3 mjeseca rada na E kategoriji, šleperu tandemu ili slično. Poslodavac nudi plaćena 4 tjedna godišnjeg i regres. Prijavite se putem linka.

    Studenac d.o.o. zapošljava na poziciji Specijalist ekspanzije (m/ž). Mjesto rada je Osječko-baranjska županija. Prijave se zaprimaju do 18.09.2023. Poslodavac nudi službeni automobil, onboarding program te mogućnost za doprinos i iskustvo u razvoju kompanije. Prijavite se putem linka.

    Hervis d.o.o. traži Servisera / prodavača (m/ž). Traže kvalificirane, fleksibilne suradnike koje su usmjereni na kupce i koji žele oduševiti kupce za svijet sporta. Poslodavac nudi mogućnost dodatnog bonusa pri postizanju planiranih rezultata do 200€ mjesečno. Mjesto rada je Osijek, a prijaviti se možete do 18.09.2023. putem linka.

    Auto Matić d.o.o. zapošljava na poziciji Vozač kamiona u međunarodnom prijevozu (m/ž) u cijeloj Hrvatskoj i inozemstvu. Poslodavac nudi dnevnicu od 95€, plaćene troškove prijevoza, isplatu Božićnice i uskrsnice i dodatne stimulacije. Prijavi se do 07.09.2023. putem linka.

    Posjetite posao.hr web-stranice kako biste vidjeli ostatak ponude radnih mjesta. Sretno!

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Pogledajte 10 pozicija koje su posebno istaknute za vas ovog tjedna i započnite svoju novu karijeru! Sretno!

    Nova ponuda slobodnih radnih mjesta za naše sugrađane

    Tifon traži Gastro prodavača (m/ž) za rad na lokacijama u Zagrebu i diljem Hrvatske. Odgovornosti uključuju prodaju naftnih derivata, pripremu Više…

    Poslove nude Vetti group, Konzum plus, Amrest Adria d.o.o., Vital Group d.o.o., Gi Group Staffing Solutions budite prvi koji će se javiti na ove oglase!

    Poslodavci traže djelatnike – slobodna radna mjesta

    Konzum Plus d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi naknadu za Više…

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr.– vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Potpuno se zatvara za promet Kapelska ulicu, u dijelu od od Mlinske do Kolodvorske, a radovi i nova privremena regulacija prometa će trajati do 31. srpnja 2024.

    Obavijest o promjeni u privremenoj regulaciji prometa u Kapelskoj ulici koja se zatvara za promet

    Riječ je o inženjerskom uredu u kojemu Infobipovi zaposlenici primarno razvijaju najnovija SaaS cloud komunikacijska rješenja za globalno tržište.

    [FOTO] Infobip predstavio novootvoreni ured u Osijeku

    Nova je to manifestacija namijenjena upravo maturantima kako bi im se pomoglo i usmjerilo u odabiru daljeg obrazovanja ili na tržištu rada

    [FOTO] Održan “Sajam mogućnosti – putokaz budućnosti” koji pomaže maturantima u odabiru studija i(li) posla