GOSPODARSTVO

Nova slobodna radna mjesta u OBŽ

Donosimo vam najnovije vijesti s tržišta rada koje dolaze s portala posao.hr. U nastavku se nalazi 10 izdvojenih radnih pozicija. Pogledajte!

  Objavljeno 15.11.2023
  Matija Ivanković

  Mahtel d.o.o. zapošljava na poziciji Prodajni predstavnik poslovne prodaje (m/ž). Mjesto rada je Zagreb i Osijek. Traže kvalificiranog prodajnog predstavnika za unapređenje prodaje. Uslijed povećanja opsega poslovanja traže motivirane, odgovorne i vedre osobe koje će se pridružiti postojećem uspješnom timu. Prijavite se na linku do 23.11.2023.

  Mamut Fortis d.o.o. / Arena zapošljava na poziciji Operater / Blagajnik u automat klubu za igre na sreću (m/ž) u Čepinu. U opisu posla se nalazi komunikacija s gostima kluba te obavljanje blagajničkih poslova. Poslodavac osigurava priliku za napredovanje, mentora i obuku za rad te slobodan dan na dan rođendana. Prijavite se do 10.12.2023. putem linka. 

  Gi Group Staffing Solutions zapošljava na poziciji Restaurant Partnership Manager (m/f) u Hrvatskoj i Austriji. U opisu posla se nalazi izgradnja odnosa s restoranima, pregovaranje o partnerstvu s njihovim vlasnicima i uspješno uključivanje na platformu tvrtke. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja na temelju performansa. Prijavite se putem linka do 13.12.2023. 

  Studenac d.o.o. zapošljava Voditelja prodavaonice (m/ž) na više lokacija u kontinentalnoj Hrvatskoj. U opisu posla su dnevni operativni zadaci, administrativni zadaci te upravljanje manjim timom zaposlenika. Poslodavac nudi iznadprosječna primanja s plaćenim putnim troškovima te mjesečne stimulacije s obzirom na performans. Prijavite se putem linka do 08.12.2023.

  Vetti Group d.o.o. zapošljava na pozicijama Doktor veterinarske medicine (m/ž) i Veterinarski tehničar (m/ž) u Zagrebu, Đakovu, Virovitici i Splitu. Vaše odgovornosti uključuju zaštitu zdravlja, pregled, liječenje životinja te razvijanje i poticanje svih oblika zaštite i humanog odnosa prema životinjama. Možete se prijaviti do 23.11.2023. putem brze prijave.

  Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s zapošljava na poziciji Radnik u restoranu . Student (m/ž) na više lokacija u Hrvatskoj. Traže fleksibilne, odgovorne i otvorene kandidate koji vole usvajati nova znanja. Prijave se zaprimaju na linku. Prijavite se do 30.11.2023.

  Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava Specijalista istraživanja i razvoja (m/ž). Mjesto rada su Našice, a prijave se zaprimaju do 03.12.2023. Opis posla uključuje obavljanje poslova razvoja novih i unapređenje postojećih sirovina, ambalaže, proizvoda i tehnologija u skladu s planovima. Za ovaj je posao potrebno minimalno 3 godine radnog iskustva na poslovima razvoja proizvoda u sličnim ili istim djelatnostima. Prijavite se putem linka.

  Deltron d.o.o. zapošljava Prodajnog predstavnika (m/ž). Posao se obavlja u Zagrebu i Osijeku. Prijave se zaprimaju do 25.11.2023. Poslodavac nudi odličnu atmosferu u modernim i lijepim uredima, plaćen vrtić za djecu zaposlenika, Multisport karticu te mnoge druge benefite. Prijavite se putem linka.                                                                                                                 

  OBERSTADT d.o.o. zapošljava Pomoćnog kuhara (m/ž) u Osijeku. U opisu posla je priprema grill i pivničkih jela u restoranu Oberstadt. Potrebno je napredno poznavanje informatike (upotreba računalnih programa). Prijavite se putem linka do 16.12.2023.

  CC PORTER Sp. Z o.o traži kandidata za poziciju Quality Control specialist with Croatian language (m/ž) za 100% rad od kuće. Opis posla uključuje slušanje, verifikaciju, transkripciju i vrednovanje razgovora na njemačkom prema zadanim politikama i procedurama. Prijavite se putem linka do 15.12.2023. 

  Na službenim stranicama portala posao.hr pregledajte raznovrsnu ponudu poslova! Sretno u pretraživanju!

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne ponude atraktivnih poslodavaca! Pročitajte više u nastavku.

  Tjedna ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

  Mamut Fortis d.o.o. / Arena zapošljava na poziciji Operater / Blagajnik u automat klubu (m/ž). Nude se prilike za napredovanje,razne Više…

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne ponude atraktivnih poslodavaca! Pročitajte više u nastavku.

  Ponuda slobodnih radnih mjesta u Osijeku i okolici

  Žito d.o.o. Zapošljava na poziciji Medicinski tehničar (m/ž). Mjesto rada je Čepin. Poslodavac nudi vrhunske uvjete rada, ugovor na neodređeno Više…

  Donosimo vam slobodna radna mjesta za ovaj tjedan. Traže se specijalisti za istraživanje i razvoj, prodajni predstavnici, prodavači, studenti za rad u restoranu...

  Nova slobodna radna mjesta u OBŽ

  Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava Specijalista istraživanja i razvoja (m/ž). Mjesto rada su Našice, a prijave se zaprimaju do 05.11.2023. Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Danas broje više od 30 zaposlenih, od čega 8 stomatologa te brojnih tehničara, asistenata, higijeničara i administrativnog osoblja. Regionalni su lider, kako po broju djelatnika i pacijenata, tako i po dijagnostičkoj aparaturi.

  [FOTO] Čes Dental&Estetic otvorio vrata novih ordinacija u osječkom Eurodomu

  Planirani početak predmetnih radova je 05.12.2023. (utorak), a završetak istih 09.12.2023. (subota).

  Zatvara se dio Pejačevićeve ulice – privremena regulacija prometa

  Nagradu Suncokret ruralnog turizma Hrvatske osvojila su 82 dobitnika iz Republike Hrvatske, tri iz Bosne i Hercegovine, te jedan iz Republike Srbije.

  Dodijeljene nagrade Suncokret ruralnog turizma Hrvatske – Sunflower Award 2023.