GOSPODARSTVO

Nova slobodna radna mjesta u Osječko-baranjskoj županiji

Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr - vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane za vas ovaj tjedan!

  Objavljeno 20.03.2024
  Darija Kovačić

  Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad na blagajni, kontrolu kvalitete proizvoda i održavanje urednosti prodajnog mjesta. Traži se kandidat sa SSS-om i poželjnim radnim iskustvom u trgovini, komunikativan, pouzdan i predan poslu. Nude se stimulativna primanja, plaćeni troškovi prijevoza, dodaci za rad nedjeljom i blagdanima, mogućnost dodatnih financijskih nagrada te mogućnost stalnog zaposlenja i profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 5.4.2024.

  Gi Group Staffing Solutions traži Agente u call centru za privatne korisnike u Rijeci i Osijeku. Kvalifikacije uključuju poznavanje rada na računalu, razvijene komunikacijske vještine i spremnost za rad u smjenama. Nude se ugovor putem agencije za privremeno zapošljavanje, mogućnost rada od kuće nakon stjecanja određenog iskustva, mjesečni bonusi, simpa nadoplata svaki mjesec te motivirana ekipa i fleksibilni smjenski rad. Prijavite se putem linka do 21.4.2024.

  Transcom WorldWide d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Osijeku. Poslodavac nudi naknadu za prijevoz, ugodnu radnu atmosferu i podršku kolega te mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 1.4.2024.

  B for Business d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada diljem Hrvatske. Poslodavac nudi plaćen prijevoz na posao, terenski dodatak i osiguran smještaj po potrebi, ugodnu radnu atmosferu te podršku kolega. Prijavite se putem linka do 28.3.2024.

  Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je Osijeku, a za drugu poziciju na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, podršku kolega, mogućnost profesionalnog napredovanja te redovita primanja. Prijavite se putem linka do 12.4.2024., a za drugu poziciju do 11.4.2024.

  Tvrtka Kokor d.o.o. traži Izolatera (m/ž) za rad u Rijeci. Posao uključuje demontažu i montažu toplinske i hladne izolacije. Nudi se stalni radni odnos s primanjima od 1 800 € do 2 500 € neto, uz dodatne pogodnosti poput organiziranog smještaja, internih obuka te dinamičnog radnog okruženja. Prijavite se putem linka do 29.3.2024.

  Konzum Plus d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi naknadu za topli obrok, popust za zaposlenike, ugodnu radnu atmosferu te podršku kolega. Prijavite se putem linka do 12.4.2024.

  Europa 92 d.o.o. traži Stiliste/Prodavače za rad na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Kandidati bi trebali biti strastveni, prijateljski nastrojeni te spremni pružiti izvanredno iskustvo kupovine. Nudi se početna plaća od 800,00 € neto te brojne pogodnosti poput bonusa, plaćenih troškova prijevoza i prehrane, dodatnih slobodnih dana, profesionalnog razvoja kroz obuku i mentorski program te popusta na modne brandove. Prijavite se putem linka do 3.4.2024.

  Tehmont-Gradnja d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je diljem Hrvatske. Poslodavac nudi poticajna primanja koja odgovaraju značaju radnog mjesta, ugodnu radnu atmosferu, podršku kolega te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 30.4.2024.

  MD konstrukcije d.o.o. traži Montere metalnih konstrukcija (m/ž)za rad na terenu u Hrvatskoj i inozemstvu. Tvrtka se bavi projektiranjem, proizvodnjom i montažom čeličnih konstrukcija za različite namjene. Ponuđene su posebne pogodnosti poput osiguranog prijevoza, početne neto plaće od 1600 eura, plaćenih obroka i smještaja te raznih bonusa kao što su Božićnica, uskrsnica i regres. Prijavite se putem linka do 31.3.2024.

  Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

  Nova otvorena radna mjesta u OBŽ

  Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite posao.hr. Proučite 10 pozicija koje su odabrane za vas tijekom ovog tjedna! Gi Group Više…

  Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

  Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

  Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

  Ako želite efikasno pronaći posao, pogledajte ponude u nastavku. Tu vas čeka 10 pozicija koje su pažljivo odabrane za vas ovog tjedna!

  Nova ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

  Konzum d.o.o. zapošljava na pozicijama Blagajnika (m/ž), Prodavača gotovih jela (m/ž) te na još nekoliko pozicija. Mjesto rada je na Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

  [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI

  Pripreme za proslavu rođendana Portanove krenule. U tijeku je nagradna igra u kojoj jednu/jednoga od vas očekuje besplatan shopping u vrijednosti 3.000 eura!

  Uputite se u Portanovu jer je svaki vaš račun prilika za osvojiti 3000 eura!

  Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

  Nova otvorena radna mjesta u OBŽ