GOSPODARSTVO

Nova slobodna radna mjesta u Osječko-baranjskoj županiji

U nastavku možete  pregledati 10 atraktivnih pozicija otvorenih samo za vas ovog tjedna!

    Objavljeno 11.07.2024
    Darija Kovačić

    U nastavku možete  pregledati 10 atraktivnih pozicija otvorenih samo za vas ovog tjedna!

    Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s traži Studente (m/ž) i Radnika u restoranu (m/ž) za rad u restoranima na više lokacija u Hrvatskoj. Satnice su između 5,45 i 8,48 €, uz plaćeni liječnički pregled, uniformu, fleksibilno radno vrijeme i mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

    Promo Top d.o.o. traži Trgovačkog administratora (m/ž) za rad na cijelom području Hrvatske s radnim mjestom u Osijeku. Posao uključuje stalni radni odnos ili rad na određeno vrijeme, a kandidati trebaju biti spremni za rad na terenu, pouzdani, odlučni i imati vozačku dozvolu B kategorije. Prijavite se putem linka do 18.7.2024.

    Home Plus d.o.o. traži Prodajnog predstavnika (m/ž) za rad u Osijeku, pokrivajući područje čitave države. Nudimo primamljivu fixnu plaću, dodatne bonuse, osiguran smještaj, službeno vozilo, laptop i mobitel, te kompletnu obuku posla. Prijavite se putem linka do 18.7.2024.

    Hervis d.o.o. traži Prodavača u sportskoj trgovini (m/ž) za nepuno radno vrijeme u Osijeku – Gacka Park. Hervis nudi fleksibilno radno vrijeme (20, 30 ili 40 sati tjedno), redovitu isplatu plaća, regres za godišnji odmor, naknadu za prijevoz, te posebne pogodnosti za zaposlenike, uključujući testiranja proizvoda i sudjelovanje na sportskim događajima. Prijavite se putem linka do 27.7.2024.

    Wax d.o.o. traži Dostavljača (m/ž) za rad na cijelom području Hrvatske, sa sjedištem u Osijeku. Odgovornosti uključuju terenski rad, s radom na određeno i stalno, u Brodsko-posavskoj, Osječko-baranjskoj, Požeško-slavonskoj i Vukovarsko-srijemskoj županiji. Tražimo pouzdane i odlučne kandidate sa spremnošću za rad na terenu (11 dana) i vozačkom dozvolom B kategorije. Prijavite se putem linka do 21.7.2024.

    MD konstrukcije d.o.o. traži Monter(a) metalnih konstrukcija (m/ž) za rad na terenu u Hrvatskoj. Početna plaća je 1750 eura neto, uz osiguran prijevoz, smještaj, topli obrok, božićnicu i uskrsnicu. Potrebna je spremnost za terenski rad, sposobnost rada na visini, samostalnost, te srednja škola i vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se putem linka do 26.7.2024.

    Gastro Gerila Assets d.o.o. traži Dostavljača (m/ž) za dostavu hrane iz centralne kuhinje u restorane, s povremenim prijevozom u Osijek. Rad je na neodređeno uz probni rok od 6 mjeseci, u jutarnjoj smjeni s početkom u 06:00h, šest dana u tjednu. Nudi se stalni radni odnos, božićnica, uskrsnica i bonusi. Prijavite se putem linka do 25.7.2024.

    Tehmont-Gradnja d.o.o. traži Zidara (m/ž) za terenski rad u Hrvatskoj i Njemačkoj. Poslodavac osigurava smještaj i prijevoz, ugodnu radnu atmosferu te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

    CGP d.d. zapošljava ne nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Zagrebu, ali se posao odrađuje i terenski po potrebi. Poslodavac nudi prilika za dugoročnu suradnju, ugodnu radnu atmosferu, društvene aktivnosti za zaposlene te podršku kolega. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

    Future Machines d.o.o. traži Montera poljoprivrednih strojeva (m/ž)za rad u Osijeku, Osječko-baranjska županija. Traži se osoba s minimalno završenom srednjom školom (3 ili 4 godine), bez obzira na radno iskustvo. Radni odnos je na neodređeno, u punom radnom vremenu. Prijavite se putem linka do 2.8.2024.

    Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Ubrzajte svoju potragu za poslom! Posjetite posao.hr i istražite 10 atraktivnih pozicija dostupnih samo za vas ovog tjedna!

    Tjedna ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad na više lokacija u Hrvatskoj. Nude se iznadprosječna primanja, organizirane obuke, bonuse, mogućnost Više…

    Posjetite posao.hr. i pronađite svoj idealan posao. Ovdje možete pregledati 10 atraktivnih pozicija koje su otvorene samo za vas ovog tjedna!

    Ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad na više lokacija u Hrvatskoj. Nude se iznadprosječna primanja, organizirane obuke, bonuse, mogućnost Više…

    Brzi put do posla vodi preko posao.hr. Pregledajte 10 posebno odabranih pozicija koje su dostupne za vas ovog tjedna!

    Ponuda slobodnih radnih mjesta ovoga tjedna. Pogledajte gdje se možete zaposliti!

    Bauhaus-Zagreb traži Operatera korisničke podrške (m/ž) za rad od kuće. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja, popust za zaposlenike, dodatke na Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Riječ je o zemljištu veličine 36 hektara vrijednom 12,9 milijuna eura, a zakonski uvjeti za darovanjem stečeni su jer je Grad svih svojih šest poduzetničkih zona popunio preko 50 posto

    Osijeku država darovala zemljište od 36 hektara vrijedno 12,9 milijuna eura za proširenje Poduzetničke zone Nemetin. Najavljena i gradnja 206 APN-ovih stanova

    Osim što su trgovci pripremili sjajne ponude, još je jedan razlog za obnoviti školarca baš u Portanovi: nagradna igra u kojoj možete osvojiti Sony PlayStation 5 SLIM ili jednu od 20 ostalih vrijednih nagrada!

    U tjednu prije početka školske godine stiže Portastična srijeda

    Cilj ove manifestacije je kreiranje novih poslovnih mogućnosti za poslovne subjekte u većinskom vlasništvu žena, upoznavanje tržišta s dostignućima i kreativnošću žena

    Osječko-baranjska županija poziva žene poduzetnice na besplatni nastup na Jesenskom sajmu