ŽIVOT

Nova slobodna radna mjesta u Osječko-baranjskoj županiji

Ubrzajte svoju potragu za poslom! Posjetite posao.hr i istražite 10 atraktivnih pozicija dostupnih samo za vas ovog tjedna!

Objavljeno 28.08.2024
Matija Ivanković

Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad na više lokacija u Hrvatskoj. Nude se iznadprosječna primanja, organizirane obuke, bonuse, mogućnost napredovanja i dodatno plaćen rad nedjeljom. Prijavite se putem linka do 20.8.2024.

Manpower traži Customer Service Specialist-a za skandinavsko tržište (švedski jezik) (m/ž) za rad u Hrvatskoj. Kandidati trebaju biti izvrsni u švedskom jeziku te pozitivno pristupati potrebama kupaca. Nudi se konkurentna plaća uz mjesečne bonuse, fleksibilno radno vrijeme (puno ili nepuno), te mogućnost rada iz ureda u Zagrebu ili potpuno od kuće. Prijavite se putem linka do 30.8.2024.

 Pepco Croatia d.o.o. traži Blagajnika/Prodavača (m/ž) za rad u Đakovu. Idealni kandidat ima završenu srednju školu, iskustvo u trgovini (prednost, ali nije uvjet) i voli raditi s ljudima. Nudi se redovna primanja, naknada za obrok, bonusi za ostvarene prodajne ciljeve te popust za zaposlene. Prijavite se putem linka do 20.08.2024.

Electus DGS d.o.o. traži Prodavača (m/ž) za rad u A1 shopu. Nudi se osnovna plaća uz mogućnost bonusa, smartphone s A1 tarifom, dodatne financijske pogodnosti, MultiSport kartica, i prilika za napredovanje. Prijavite se putem linka do 2.9.2024.

Stomatološka ordinacija Pollak Darko traži Dentalnog asistenta (m/ž) za rad u Osijeku. Potrebna je srednja škola i osnovno informatičko znanje. Nudi se rad na određeno vrijeme s punim radnim vremenom. Prijavite se putem linka do 24.8.2024.

Transcom WorldWide d.o.o. traži Agenta (m/ž) za korisničku podršku na hrvatskom jeziku za rad u Osijeku. Posao uključuje pružanje bankarske podrške korisnicima putem telefona, uz rad od ponedjeljka do petka. Nudi se ugovor o radu (puno ili nepuno radno vrijeme), plaćenu obuku, mogućnost napredovanja, i dodatne benefite poput bonusa za preporuke i opremljene kuhinje. Prijavite se putem linka do 6.9.2024.

AURA BEAUTY traži Nail tehničara i Pedikera (m/ž) za rad u Osijeku. Potrebno je najmanje godinu dana iskustva i srednja škola. Nudi se ugovor na neodređeno, stimulativna primanja, dvije neradne subote mjesečno i naknada za prijevoz. Prijavite se putem linka do 6.9.2024.

Hervis d.o.o. traži Prodavače (m/ž) u sportskoj trgovini (m/ž) za nepuno radno vrijeme u Zagrebu, Sisku, Varaždinu i Osijeku. Nudi se fleksibilno radno vrijeme, mogućnost napredovanja, edukacije, te pogodnosti za zaposlenike. Prijavite se putem linka do 23.8.2024

Soldered Electronics d.o.o. traži Administrativnog asistenta (m/ž) za rad u Osijeku. Tražimo osobu s najmanje 3 godine iskustva, dobrom organizacijom i tečnim engleskim jezikom. Nudi se ugovor na određeno s mogućnošću produženja, rad na pola radnog vremena, konkurentnu plaću i mogućnost rada od kuće. Prijavite se putem linka do 21.8.2024. 

BALSAMICO d.o.o. traži Dostavljača (m/ž) za rad u Osijeku. Posao uključuje dostavu hrane za restoran “Gondola”. Nije potrebno prethodno iskustvo. Nudi se stalni radni odnos, puno radno vrijeme, bez smještaja i naknade za prijevoz. Prijavite se putem linka do 20.8.2024.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Radna mjesta ovaj tjedan nude; Gi Group Staffing Solutions, Konzum, Tvrtka "From Sarajevo To Red Africa, Kristal... provjerite, možda se u ovim ponudama nalazi vaše buduće radno mjesto!

Ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ – pogledajte!

Gi Group Staffing Solutions traži Agente u call centru za privatne korisnike u Rijeci i Osijeku. Kvalifikacije uključuju poznavanje rada Više…

Ovaj tjedan poslove nude Konzum, Studenac, Adecco, Kokor d.o.o., Vetti Group, Hervis, opcija ima puno a pogledajte koja odgovara baš vama.

Tjedna ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

Posjetite posao.hr i otkrijte 10 pozicija koje su istaknute za vas ovaj tjedan. Vaša nova karijera može biti samo nekoliko Više…

Udruga Pobjede koja se brine za Azil za pse u Nemetinu traži radnika, novog vrijednog člana ekipe, a oglas za posao detaljno opisuje kakvu osobu traže. Javite se ako ste zaineresirani!

Udruga Pobjede traži novog člana ekipe

Voditelji udruge Pobjede su na svoj orginalni ali i detaljan način pojasnili u svom oglasu na Facebook stranici Azil Osijek Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Vodni val polako stiže u Hrvatsku, očekujemo ga u Batini otprilike u srijedu i bit će nešto niži od predviđanja. Hrvatske vode su spremne na vodni val koji će prema predviđanjima biti ipak nešto niži nego 2013. godine

Stožer CZ OBŽ na terenu – i na nebranjenim područjima se nastoji minimalizirati šteta

Prije nego je slučaj ginekologa odjeknuo u medijima, događalo se nevjerojatnih stvari vezanih za njega a u budućnosti će biti udžbenički primjer funkcioniranja sustava u službi zaštite moćnika

Udruga Adela – najava Dugog ženskog marša i akcija “Prestanite štititi silovatelje i nasilnike”

U navedeno vrijeme svi koji još uvijek nelegalno posjeduju oružje, streljivo ili minsko-eksplozivna sredstva, u dogovoru s policijom moći će ih vratiti BEZ SANKCIJE

Akcija dragovoljne predaje oružja streljiva i minsko-eksplozivnih sredstava u lovačkom domu u Beketincima