KULTURA

Nova State of Mind epizoda u klubu Oxygene

Ovoga puta u klubu Oxygene 16.12. nastupit će još jedno posebno odabrano gostovanje i sljedeći headliner ovog seriala  – Bokee iz Beograda.

Objavljeno 05.12.2023
Matija Ivanković

State of Mind program najavljuje nastavak svoje priče, na krilima nominacije za najbolji novi klupski program koju dodjeljuje Nagrada Ambasador u Hrvatskoj. Ovoga puta u klubu Oxygene 16.12. nastupit će još jedno posebno odabrano gostovanje i sljedeći headliner ovog seriala  – Bokee iz Beograda.

Bokee je jedan od neizostavnih stupova progressive scene u Srbiji te je nemoguće zamisliti regionalno gostovanje vodećih svjetskih imena bez njegove potpore. Sasha, John Digweed, Nick Warren, Henry Saiz, Hernan Cattaneo, Guy J i Adriatique samo su neki od onih s kojima je kroz dugogodišnju i bogatu karijeru imao prilike nastupati. Lokalnu podršku čine Marba i Marko Felinger, a cijena ulaznice je 8 EUR.

Više informacija:

https://www.facebook.com/stateofmind.hr
https://www.instagram.com/stateofmind.hr

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Muzika The Gatherersa od početka je bila snažno ukorijenjena u kreativnoj jazz tradiciji, ali se ubrzo uputila u područja improvizirane, eksperimentalne i suvremene glazbe, odražavajući osebujnost, individualne interese te težnje svakog od članova kvarteta.

[NAJAVA] The Gatherers u klubu Oxygene

U organizaciji Analognog ureda, u utorak, 21. svibnja, u klubu Oxygene, s početkom u 21 sat, nastupit će The Gatherers. Više…

U proteklih 20 godina neprekidnog i aktivnog djelovanja na lokalnoj, ali i regionalnoj sceni, Marko je svojem glazbenom pozivu uvijek pristupao na zavidno entuzijastičnoj razini i gotovo sigurno je upravo zbog toga toliko dugo i opstao na sceni

20 Years w/ Marko Felinger @ Club Epic, Osijek

Do sada smo već navikli da je gotovo svaki All Night Long event uz Marka Felingera ujedno i posebna prigoda Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Ova manifestacija već nekoliko desetljeća okuplja ljubitelje tamburaške glazbe iz cijele Hrvatske i inozemstva

Otvoren 47. Međunarodni festival umjetničke tamburaške glazbe

Uz nakladnike oduševljenje Festivalom pokazuju vrećicama punim knjiga i sami posjetitelji, a ako je suditi po do sada viđenom, Panonski festival knjige još se jednom pokazao kao pun pogodak za sve ljubitelje knjiga i čitanja, ali i za one koji će to tek postati.

Na istoku ništa novo, što se nikako ne može reći za program trećeg dana PFK-a!

Svečano otvorenje u prisustvu brojnih predstavnika kulturne, političke i akademske zajednice te velikog broja posjetitelja

[FOTO] U Osijeku otvoren drugi Panonski festival knjige