ŽIVOT

Nova storytelling tura osječkom Tvrđom

Šetnja obiluje zanimljivostima za koje sigurno niste znali te pokojim iznenađenjem (op.a. pandur Mirko u lovu na vesele prolaznike).

Objavljeno 02.04.2024
Darija Kovačić

ReActor obrt za kulturu, promidžbu i turizam u mjesecu travnju organizira još jednu zabavnu i poučnu storytelling turu osječkom Tvrđom. Tura Gospodin Edgar nije u arhivu nastala je prema motivima knjige Priča o kugi i nevidljivom Edgaru autorice Erike Žilić-Vincetić. Radnja knjige smještena je u Osijek, točnije Tvrđu i vrti se oko nestanka stanovitog gospodina Edgara, čangrizavog povjesničara-amatera.

Tura će biti organizirana 5.4. i 19.4., a počinje kod Vodenih vrata u 19:30 sati. Na samom početku se upoznajemo s radnjom i likovima knjige i čarolija pripovijedanja odvodi nas u Tvrđu kakva je bila u 18. stoljeću. Šetnja obiluje zanimljivostima za koje sigurno niste znali te pokojim iznenađenjem (op.a. pandur Mirko u lovu na vesele prolaznike).

Prijave su obavezne i moguće su ispunjavanjem obrasca na ovoj poveznici: https://forms.gle/gDXwhnXwaqCTuZu99

Kotizacija iznosi 5 € po osobi, a plaćanje je moguće na licu mjesta.

Više o događaju: https://www.facebook.com/events/275344652292450/275344655625783?active_tab=about

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VIŠE IZ KATEGORIJE

Najavljeni završetak radova i puštanje u promet Stepinčeve ulice od Vukovarske do Reljkovićeve / Reisnerove i Trga Baruna Trenka te početak radova na sljedećoj fazi u Gundulićevoj ulici od Stepinčeve do Radićeve neće započeti kako je najavljeno...

Obavijest o produženju roka dovršetka radova u dijelu Gundulićeve ulice

Cilj ovog projekta nije samo istaknuti na postojanje naših lokalnih „divova“ već i ukazati na sve veće posljedice klimatskih promjena ali i na nužnost očuvanja osječkih divova.

FOTO] Osječki divovi

Kada broj prometnih nesreća podijelimo s brojem stanovnika po županija dolazimo do podatka u kojoj se županiji nalaze najbolji, a u kojoj najgori vozači u Hrvatskoj

Gdje su u Hrvatskoj najbolji, a gdje najbolji vozači?