GOSPODARSTVO

Nove ponude slobodnih radnih mjesta u OBŽ

Primamljive poslovne ponude dolaze s portala posao.hr. Top 10 poslova za vas izdvajamo u nastavku!

    Objavljeno 21.12.2023
    Darija Kovačić

    Mamut Fortis d.o.o. / Arena traži osobu na poziciji Operater / Blagajnik u automat klubu (m/ž). Mjesto rada je Čepin. Izabrani kandidat će biti odgovoran za komunikaciju s gostima kluba te obavljanje blagajničkih poslova kluba (uplate i isplate). Poslodavac će osigurati osigurati mentora i obuku za rad. Prijavite se do 18.01.2024. na link.

    Konzum Plus d.o.o. zapošljava na poziciji Blagajnik / Komisionar (m/ž). U opisu posla nalazi se briga o rokovima trajanja proizvoda, te o izgledu, čistoći i urednosti radnog prostora. Poslodavac nudi mnoge pogodnosti tijekom cijele godine poput božićnice, uskrsnice, dara za djecu, regres, itd. Mjesto rada je više lokacija diljem Hrvatske. Prijaviti se možete do 18.01.2024. putem linka.

    Adecco Hrvatska d.o.o. Zapošljava na poziciji Konzultant u kontakt centru na talijanskom jeziku (m/ž). Od kandidata očekuju izvrsno poznavanje talijanskog jezika u govoru i pismu (minimalno B2/C1) te komunikativnost i orijentiranost na rješavanje problema korisnika. Poslodavac nudi mogućnost raznih bonusa temeljem operativnih postignuća. Mjesto rada je Rijeka I cijela Hrvatska. Prijavite se na link do 07.01.2024.

    Studenac d.o.o. zapošljava na poziciji Voditelj prodavaonice (m/ž). Glavni zadatak ove pozicije je upravljanje manjim timom zaposlenika. Nude iznadprosječna primanja s plaćenim putnim troškovima, božićnicu, uskrsnicu i druge financijske nagrade. Mjesto rada je kontinentalna Hrvatska. Možete se prijaviti do 08.01.2024. putem brze prijave.

    Gi Group Staffing Solutions zapošljava na poziciji Restaurant Partnership Manager (m/f) u Hrvatskoj i Austriji. U opisu posla se nalazi izgradnja odnosa s restoranima, pregovaranje o partnerstvu s njihovim vlasnicima i uspješno uključivanje na platformu tvrtke. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja na temelju performansa. Prijavite se putem linka do 08.01.2024.

    AQUAMONT d.o.o. zapošljava Pomoćnog radnika u niskogradnji na telekomunikacijama (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Nude se puno radno vrijeme i rad na neodređeno. Opis posla su pomoćni poslovi u niskogradnji na telekomunikacijama. Prijavite se do 19.01.2024. na link.

    Manpower zapošljava na poziciji Telefonski prodajni savjetnik (m/ž). Mjesto rada je Osijek. U opis posla spada telefonska komunikacija s postojećim i potencijalnim A1 privatnim korisnicima. Poslodavac nudi mjesečnu priliku za ostvarenje atraktivnih bonusa (već od prvog mjeseca rada). Prijavite se do 31.12.2023. na link.

    EM – GA d.o.o. traži osobu na poziciji Vozač teretnog vozila (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Radi se pet dana u tjednu (pon-pet) u jednoj smjeni (jutarnja smjena). Potrebna je vozačka dozvola C kategorije, COD95 te memorijska kartica vozača. Prijavite se do 31.12.2023. na link.

    Workforce Ljudski Potencijali d.o.o.  zapošljava na poziciji Referent knjigovodstva (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Nude se usavršavanje znanja talijanskog jezika i znanja potrebnih za administrativne poslove. U opis posla ulazi kontrola i raspoređivanje računovodstvene dokumentacije. Kandidat treba imati SSS ili VSS ekonomskog usmjerenja i jednu godinu radnog iskustva. Prijavite se do 01.01.2024. na link.

    ENERGIS d.o.o. zapošljava Administrativnog referenta (m/ž) u Osijeku. U opisu posla nalazi se briga o dokumentaciji zaposlenika (ugovori, evidencije radnog vremena i izrada odluka za godišnje, odmore i sl.).  Prijavite se na link do 31.12.2023.

    Posjetite posao.hr web-page za poslovne ponude koje nećete moći odbiti. Sretno!

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr.– vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane Više…

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ

    Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite posao.hr. Proučite 10 pozicija koje su odabrane za vas tijekom ovog tjedna! Gi Group Više…

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Rekonstrukcija i izgradnja vodoopskrbne mreže i sustava odvodnje u Gundulićevoj ulici u Osijeku - od Ulice Stjepana Radića do Vukovarske ulice te dio Vukovarske ulice i Ulice kardinala A. Stepinca

    Potpuno se za promet zatvara dio Gundulićeve ulice

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Svaki poduzetnički pothvat započinje dobrom poslovnom idejom. No, poduzetničkih ideja je bezgranično puno, a uspješne pothvate od neuspješnih dijeli – realizacija

    Od ideje do realizacije – novi besplatni seminar za poduzetnike