GOSPODARSTVO

Nove tjedne ponude za zapošljavanje u OBŽ

Donosimo vam najnovije vijesti s tržišta rada, a s njima i ovotjednih top 10 poslovnih ponuda. Sretno pri zapošljavanju!

    Objavljeno 23.08.2023
    Matija Ivanković

    Scalable Global Solutions d.d. zapošljava na poziciji Full – Stack Developer (m/ž) u Osijeku. Posao uključuje dizajniranje iimplementaciju karakteristika u proaktivnom timu. Idealan kandidat ima vrlo razvijene analitičke i komunikacijske vještine. Prijavite se do 25.09.2023. putem brze prijave.

    Konzum Plus d.o.o. zapošljava na poziciji Komisionar u internet prodavaonici (m/ž) u Zagrebu, Zadru i Osijeku. U opisu posla se nalazi sortiranje, slaganje i pakiranje narudžbi Internet kupaca. Ako ste brza, spretna i pedantna osoba posvećena i najmanjim detaljima, prijavite se putem linka do 25.08.2023.

    Studenac d.o.o. zapošljava na poziciji Specijalist ekspanzije (m/ž). Mjesto rada je Osječko-baranjska županija. Prijave se zaprimaju do 18.09.2023. Poslodavac nudi službeni automobil, onboarding program te mogućnost za doprinos i iskustvo u razvoju kompanije. Prijavite se putem linka.

    Stribor Oprema d.o.o. traži kandidate za poziciju Razvojni inženjer (m/ž). Poslodavac nudi Plaćene putne troškove, stimulaciju za radnu uspješnost, mogućnost napredovanja i mogućnost zaposlenja na neodređeno vrijeme. Mjesto rada je Bilje – Osijek. Prijaviti se možete do 28.08.2023. putem linka.

    Hervis d.o.o. traži Servisera / prodavača (m/ž). Traže kvalificirane, fleksibilne suradnike koje su usmjereni na kupce i koji žele oduševiti kupce za svijet sporta. Poslodavac nudi mogućnost dodatnog bonusa pri postizanju planiranih rezultata do 200€ mjesečno. Mjesto rada je Osijek, a prijaviti se možete do 18.09.2023. putem linka.

    Auto Matić d.o.o. zapošljava na poziciji Vozač kamiona u međunarodnom prijevozu (m/ž) u cijeloj Hrvatskoj i inozemstvu. Poslodavac nudi dnevnicu od 95€, plaćene troškove prijevoza, isplatu Božićnice i uskrsnice i dodatne stimulacije. Prijavi se do 07.09.2023. putem linka.

    B for Business d.o.o. zapošljava na poziciji Vozač kamiona s labudicom za specijalne terete (m/ž). Mjesto rada je cijela Hrvatska. Prijave se zaprimaju do 15.09.2023. U opisu posla nalazi se Prijevoz specijalnog tereta u međunarodnom prometu (EU i treće zemlje).  Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja i stimulativna primanja. Prijavite se putem linka.

    CC PORTER z o.o zapošljava na poziciji Sales Advisor with Croatian (m/ž). Posao se obavlja od kuće. Prijave se zaprimaju popune pozicije. U opisu posla nalazi se aktivna prodaja i promocija proizvoda kompanije na hrvatskom tržištu putem telefona. Pogodnosti ovog posla su atraktivni bonusi s obzirom na prodajne rezultate i fleksibilno radno vrijeme. Prijavite se putem linka.

    Lidija obrt za posredovanje vl. Lidija Čevra zapošljava na poziciji Stručni suradnik na izvornom njemačkom jeziku (m/ž). Radi se o ugodnoj poslovnoj telefonskoj komunikaciji na izvornom njemačkom jeziku. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme i fleksibilan broj radnih sati te satnicu od 10€. Ovaj se posao obavlja od kuće. Možete se prijaviti do 25.09.2023. putem brze prijave.

    Adecco Hrvatska d.o.o. zapošljava Savjetnika za podršku korisnicima na njemačkom jeziku (m/ž). Mjesto rada je cijela Hrvatska, a prijave se zaprimaju do 30.08.2023. U opisu posla nalazi se zaprimanje i obrada dolaznih zahtjeva ili upita korisnika usmenim i pismenim putem. Prijavite se putem linka.

    Zavirite i na posao.hr web-stranice. Možda baš danas pronađete posao koji želite! Sretno!

     

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Poslove nude Vetti group, Konzum plus, Amrest Adria d.o.o., Vital Group d.o.o., Gi Group Staffing Solutions budite prvi koji će se javiti na ove oglase!

    Poslodavci traže djelatnike – slobodna radna mjesta

    Konzum Plus d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi naknadu za Više…

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr.– vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane Više…

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ

    Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite posao.hr. Proučite 10 pozicija koje su odabrane za vas tijekom ovog tjedna! Gi Group Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Za sugovornika smo odabrali čovjeka koji građevinske radove ima u malom prstu. Saša Perko je magistar inženjer građevinarstva te direktor u DOMinvest grupi.

    Otkrivamo što je glavni razlog visokih cijena nekretnina! Ovako detaljno još vam nitko nije objasnio!

    Poslove nude Vetti group, Konzum plus, Amrest Adria d.o.o., Vital Group d.o.o., Gi Group Staffing Solutions budite prvi koji će se javiti na ove oglase!

    Poslodavci traže djelatnike – slobodna radna mjesta

    Iskoristite svibanjsku Portastičnu srijedu i shopping obavite po najpovoljnijim cijenama! Koji će popusti biti aktualni u ovu Portastičnu srijedu pogledajte u našoj objavi

    Danas je Portastična srijeda u Portanovi