ŽIVOT

Novi grafit Zemlje bez granica

Grafiterski dvojac – Armando El-Hag Hassan i Nenad Krahulec oslikat će jedan od zidova kod dobro poznatog OLT-a ... :)

Objavljeno 03.08.2019
OsijekNews

Udruga za rad s mladima Breza i Udruga Hip-Hop Osijek i ove godine pripremaju zanimljive aktivnosti koje najavljuju najveći obiteljski festival u kontinentalnoj Hrvatskoj – Zemlju bez granica.

Grafiterski dvojac – Armando El-Hag Hassan i Nenad Krahulec oslikat će jedan od zidova kod dobro poznatog OLT-a u bojama i motivima ovogodišnjeg vizualnog identiteta Festivala. Oslikavanju se mogu priključiti svi zainteresirani pojedinci i provesti subotu prijepodne u društvu kreativne ekipe koja priprema bogat i zanimljiv program na ovogodišnjoj Zemlji bez granica. Oslikavanje zida održat će se od 10 do 13 sati.

Pred sam početak školske godine najmlađi i njihovi roditelji moći će uživati u pet dana najčudesnije Zemlje koja grad Osijek pretvori u jedno od najpoželjnijih mjesta za život. Festival je tijekom 14 godina okupio preko 400 umjetnika, pedagoških voditelja, 200 kreativaca raznih struka, preko 700 vrijednih volontera i više od 30.000 djece i mladih.

Prijave na radionice su otvorene, a prijaviti se možete na http://www.zemljabezgranica.com/

Tekst: Breza

Foto: Breza

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Ova teška odluka donesena je zbog nepredvidive situacije povezane s COVID-19 pandemijom

Otkazuje se ovogodišnja ZEMLJA BEZ GRANICA

S obzirom na trenutnu globalnu situaciju povezanu s COVID-19 pandemijom, Udruga Breza primorana je otkazati ovogodišnji obiteljski festival „Zemlja bez Više…

Njezinoj Ekselenciji dobrodošlicu je u nastupnom posjetu uime gradonačelnika Ivana Vrkića, poželjela zamjenica gradonačelnika Žana Gamoš na prijmu u Kuhačevoj 9.

Njezina Ekselencija, veleposlanica Republike Litve u Republici Hrvatskoj u posjeti Osijeku

Osijek je jučer posjetila Njezina Ekselencija Jūratė Raguckienė, veleposlanica Republike Litve u Republici Hrvatskoj. Njezinoj Ekselenciji dobrodošlicu je u nastupnom Više…

Zemlja bez granica ove je godine okupila velik broj djece, mladih i roditelja koji su tijekom šest dana bezgranične priče uživali u više od 30 programa :)

Završila Zemlja bez granica

Tjedan dana kreativnosti, mašte i stvaralaštva pretvorilo je Perivoj kralja Tomislava u mjesto na kojemu svatko želi biti. Zemlja bez Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Tijekom trajanja epidemije koronavirusa kroz dopune pojedinih zakona omogućeno je korištenje osobnih iskaznica, putovnica ili vozačkih dozvola...

Za glasovanje građani mogu koristiti osobne iskaznice kojima je rok važenja istekao od 11. ožujka

"Obrisali smo stavak u kojem je bilo rečeno da zaraženi ne mogu glasati i dodali smo članak u kojem definiramo kako mogu glasati"

Zaraženi koronavirusom će ipak moći glasati, evo uputa…

Hrvatska je 1. travnja imala dosad najveći broj novooboljelih - 96, no tada nije bilo preminulih osoba kao danas...

Stožer objavio najgori dan dosad: 96 novooboljelih i još dvije preminule osobe