ŽIVOT

Novi hit: Ljubav je cesta Adrijane Baković!

“Ovo je pjesma koja unosi živost u ove tmurne, zimske dane i baš zato mislim da je sad pravo vrijeme za ovakvu stvar'' - rekla je Adrijana :)

Objavljeno 02.02.2019
Antonela Verković

Vesela, zaigrana i pozitivna – sve su to epiteti kojim bismo opisali Adrijanu Baković, mladu pjevačicu iz Osijeka koja predstavlja svoj novi singl „Ljubav je moja cesta.“

Autor glazbe Adrijaninog posljednjeg singla “Ljubav je moja cesta” je Vjekoslav Dimter, tekst je pisao Damir Bačić dok je za aranžman zaslužan Željko Nikolin.

“Ovo je pjesma koja unosi živost u ove tmurne, zimske dane i baš zato mislim da je sad pravo vrijeme za ovakvu stvar. Njezina vedrina govori o ljubavi koja “fura” kroz život i čini svijet ljepšim. Čak i kad krene po zlu, treba vjerovati da je ljubav svega vrijedna”, zadovoljno je komentirala Adrijana.

Za video produkciju je zaslužan Marko Zeljković, a za šarene kadrove u spotu su se pobrinuli stilistica Barbara Repe, vizažistica Nina Pejnović te frizer Matej Tonković.

“Uz pjesmu se veže jednako tako veseli, šareni spot koji je bio gušt snimati s obzirom na to da sam imala super ekipu koja me je pomakla iz moje comfort zone. Glume je bilo na veliko jer sam kroz četiri različita stylinga utjelovila četiri različite osobnosti od kojih svaka ima određeni stav kroz život”, zaključila je Adrijana.

O ADRIJANI

Nakon što je prošle godine nastupila na CMC festivalu po prvi put sa singlom „Zaboravi“, ova iznimno talentirana i vokalno uvjerljiva glazbenica nastavlja svoj zanimljivi put pa tako koketira s glazbenim stilovima te nam još jednom fantastičnom pjesmom i posebnom interpretacijom donosi singl „Ljubav je moja cesta“.

Ova svestrana Osječanka je magistra biologije, nastavnik klavira i autor pjesama te iza sebe ima zavidan broj nastupa –  od gostovanja u rubrici emisije “Dobro jutro, Hrvatska” – “Zdravko Šljivac predstavlja” preko VIP- ovog božićnog koncerta u HNK-u Zagreb zajedno sa zborom Izvor i orkestrom pod ravnanjem Alana Bjelinskog do nastupa na gala koncertu “Božić u Ciboni” uz pratnju orkestra HRT-a pod ravnanjem maestra Zdravka Šljivca.

Osim što izvodi komercijalnu glazbu, također sklada, piše i izvodi duhovne pjesme. Debitantskim singlom “Ne mogu preboljeti” započinje svoj put glazbenom scenom i plasirala se  kao jedna od najperspektivnijih pjevačica u Hrvatskoj, a svakim sljedećim singlom potvrđuje svoj status.

“Ljubav je moja cesta” je savršena glazbena podloga za ove hladne zimske dane. Prepustite se, poslušajte i pogledajte novi spot u nastavku:

https://www.youtube.com/watch?v=yXQEIZaP6SM

FOTO: Adrijana Baković (priopćenje – Hamar Media)

 

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Nakon regionalnih natjecanja i aktivnih gažiranja Antonio je osluškivao puls publike, gradio odnose na društvenim mrežama te na taj način kreirao sliku svojeg identiteta na estradi.

Zgodni Antonio ima novi adut za osvajanje! Pokazao nam je kako izgleda „komplicirana“ veza

Antonio Krištofić već godinama slovi za jednog od najboljih domaćih vokala, no nakon nekoliko godina pauze ovaj je glazbenik odlučio Više…

Osječki sastav Akvarel predstavio je novi autorski singl "U hladu mog bonsaija" koji donosi nešto drugačiji zvuk....

Osječki Akvarel ima novu pjesmu

Novi autorski singl osječkog sastava Akvarel “U hladu mog bonsaija” donosi nešto drugačiji zvuk sastava koji je svoj poznati a cappella izričaj obogatio zvucima kazooa, Više…

Notama zajedno od srca srcu

Članovi Hrvatskoga pjevačkog društva „Lipa“ nastavljaju djelovati humanitarno

Nakon što su se početkom siječnja uključili u akciju Zajedno za Glazbenu, čiji je cilj obnova potresom razrušene Glazbene škole Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Portanova ne radi na Uskrs i uskrsni ponedjeljak ali sve do petka 29. ožujka u Portanovi popularni Zecoš koji u periodu od 17 do 19 sati vrijeme provodi u šetnji Portanovom i druženju s najmlađim posjetiteljima.

Uskršnja kupovina u Portanovi

Među prvima u svijetu: Istraži putovanje budućnosti i pridruži se testiranju DTC-a uz podršku MUP-a i AKD-a

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu

Na Trgu Sv. Trojstva u Tvrđi Majstori kotlića Slavonije i Baranje za građane će pripremati 2000 porcija fiš-paprikaša

Na Veliki petak tradicionalna podjela fiš paprikaša