ŽIVOT

Novi Interspar hipermarket otvoren u omiljenoj Portanovi

SPAR je za kupce organizirao i druženje s poznatim hrvatskim chefom Tomislavom Špičekom, koje će se održati u petak 27. kolovoza od 17 do 18 sati

Objavljeno 26.08.2021
Ivona Amidžić

SPAR Hrvatska je 26. kolovoza otvorio svoj najnoviji INTERSPAR hipermarket u Osijeku. Riječ je o omiljenom hipermarketu, koji se prostire na ukupnoj površini većoj od 4700m2. Osim INTERSPAR ponude, koja je sinonim za širinu asortimana i najbolji omjer cijene i kvalitete, u ponudi je više od 22.000 proizvoda.

Upravo će Osječani i Osječanke, ali i svi Slavonci koji gravitiraju Osijeku, kao industrijskom, upravnom, akademskom, sudskom i kulturnom središtu Osječko-baranjske županije na raspolaganju imati bogat i uvijek svjež izbor prehrambenih proizvoda s naglaskom na svježe meso, voće i povrće, morske i slatkovodne ribe, pekarske proizvode, ali i iznimnu ponudu neprehrambenih proizvoda za domaćinstvo, njegu, kućne ljubimce, zabavu, djecu i školu. Na preko 3000m2 prodajne površine, na policama novog hipermarketa bit će najveći dio domaćih proizvoda, među kojima onih lokalnih proizvođača.

Sada već tradicionalno, SPAR Hrvatska lokalnim proizvođačima daje priliku prezentirati svoje proizvode na policama INTERSPAR hipermarketa. U ponudi ovog hipermarketa dostupan je široki asortiman proizvoda etabliranih kompanija poput Saponije, Kandita, Žita, Tvornice ulja Čepin, Tvornice Ulja Vinkovci, ali i manjih domaćih proizvođača poput Agristara, koji proizvodi čajeve za vlastitu marku S- Budget, Viksija, koji proizvode kore za pite i rade listove za pite i savijače za vlastitu marku SPAR, Manne iz Donjeg Miholjca kao dobavljač smrznutog asortimana dok Pekarstvo Kadulja plasira kruh, pecivo te pakirane i rinfuzne kolače. Tu je i Mesna industrija Ravlić, a od vinara zastupljeni su OPG Vina Antunović, Vinarija Josić i Podrumi Krešić čija vinarija se nalazi u Šarengradu na samoj obali Dunava. U neprehrambenom asortimanu tu su Tvornica snova sa svojim jastucima, poplunima i nadmadracima te tvrtka Bijelić kao uvoznik i distributer XIAOMI pametnih telefona, satova, nadzornih kamera i ostale potrošačke elektronike i softvera.

Posebno povodom otvorenja, SPAR je za kupce organizirao i prigodno druženje s poznatim hrvatskim chefom Tomislavom Špičekom, koje će se održati u petak 27. kolovoza od 17 do 18 sati. Tada će svi kupci moći postavljati pitanja i u razgovoru sa chefom Špičekom doznati zanimljivosti i male tajne pripremanja slasnih, gastronomskih delicija.

Povodom ovog otvorenja u Osijeku, SPAR Hrvatska iskoristio je priliku još jednom pokazati brigu o zajednici u kojoj posluje te donacijom Kliničkom bolničkom centru Osijek, Klinici za pedijatriju točnije Zavodu za neonatologiju osiguravši aparate za pregled najmlađih i najosjetljivijih građana Osječko baranjske županije.

Radno vrijeme novog hipermarketa INTERSPAR je svakog dana od 8 do 21 sat.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Portanova ne radi na Uskrs i uskrsni ponedjeljak ali sve do petka 29. ožujka u Portanovi popularni Zecoš koji u periodu od 17 do 19 sati vrijeme provodi u šetnji Portanovom i druženju s najmlađim posjetiteljima.

Uskršnja kupovina u Portanovi

Trgovci u Portanovi pripremili su bogatu ponudu i prigodne akcije i popuste za blagdansku kupovinu, i to svakako provjerite. Ne Više…

Nije ovo prva ovakva potraga u Portanovi. Prošlih godina je bilo odlično, a ove godine organizatori najavljuju još više zabave i još više nagrada što znači još više nasmijanih dječjih lica.

Više od 150 pisanica bit će sakriveno u Portanovi, a svaka je dobitna

Uoči Uskrsa, u subotu 23. ožujka u 11 sati u osječkoj Portanovi vas očekuje Velika uskršnja potraga za pisanicama koje Više…

Radi velikog interesa, za vikend opet možete pogledati izložbu tarantula na II katu. Ne zaboravite i na dar za svoje omiljene žene!

Danas je portastična srijeda u TC Portanova

Danas, 6. ožujka na rasporedu je Portastična srijeda! Iskoristite prvu srijedu u mjesecu i sve njene pogodnosti te kupite sebi Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Hrvatska i Slovenija, obilujući prirodnim ljepotama, kulturnim bogatstvima i gastronomskim čarolijama, nude nebrojeno mnogo načina za stvaranje nezaboravnih trenutaka tijekom proljetnih i ljetnih mjeseci.

100 najljepših doživljaja proljeće/ljeto 2024.

Građani su na trgu imali priliku provjeriti različite rizične faktore svog zdravlja (tlak, vrijednost šećera u krvi, indeks tjelesne mase i dr.) te se upoznati s aktivnostima udruga u području zaštite zdravlja, socijalne djelatnosti, sporta i drugih srodnih udruga

[FOTO] U Osijeku obilježen Svjetski dan zdravlja

Donosimo lokacije 24-satnog nadzora brzine policije, pogledajte gdje će vas dočekati!

ROADPOL – Akcija prometne policije na području cijele policijske uprave