GOSPODARSTVO

Novi ovlašteni prodajno servisni centar Husqvarna proizvoda – “PRO REZ” otvoren u Čepinu

Na adresi Kralja Zvonimira 30, otvoren je zanimljiv ovlašteni prodajno servisni centar poznatih Husqvarna proizvoda u kojem možete kupiti baš sve iz asortimana Husqvarne

  Objavljeno 07.05.2019
  OsijekNews redakcija

  U Čepinu se zaista gospodarstvo budi, zadnjih mjeseci se otvaraju nove trgovine, predstavništva, komunalna infrastruktura se obnavlja, nedavno je otvoren i novi kulturni centar a ovom prilikom izdvajamo ovlašteni prodajno servisni centar Husqvarna proizvoda – “PRO REZ”. Odmah pored pekarne Europa na adresi Kralja Zvonimira 30, otvoren je zanimljiv ovlašteni prodajno servisni centar poznatih Husqvarna proizvoda. Pričali smo s vlasnikom PRO REZ-a koji nam je ovom prilikom izjavio:

  “1996. godine počevši raditi s proizvodima za rad na otvorenom pilama, kosilicama, trimerima, traktor kosilicama i slično počela se rađati ideja za otvaranjem male specijaliziranje trgovine sa servisom unutar svoga rodnog mjesta. Kako su godine tekle, a iskustvo se nakupljalo i kad sam prepoznao proizvođača koji svojom kvalitetom i ponudom može zadovoljiti i naj zahtjevnije korisnike, 2018. godine odluka oko otvaranja tvrtke je pala, a odabir proizvođača je pao na Švedskog diva u proizvodnji opreme za rad na otvorenom HUSQVARNA”, ispričao nam je Slavko Koprivnjak vlasnik prodajno servisnog centra PRO REZ.

  PRO REZ ČEPIN

  PRO REZ je otvoren od 01.03.2019. kada je i počela s radom trgovina i servis HUSQVARNA uređaja. Osim prodajom i servisiranjem uređaja svih renomiranih proizvođača kod njih možete naoštriti vaše noževe, škare, motike i slično.

  Trenutno u Pro Rez predstavništvu Husqvarne traju i zanimjive akcije od kojih izdvajamo onu za robotske kosilice i traktorske kosilice!

  ROBOTSKE KOSILICE – PONUDA
  Prilikom kupovine najbolje robotske kosilice na svijetu, Husqvarna Automowera više nikada nećete morati kositi, a dobit ćete i popust od 10% za bilo koji Husqvarna eBicikl! Uz Husqvarna Automower otvorit će vam se višak slobodnog vremena, a eBicikli idealno su rješenje da se to vrijeme kvalitetno ispuni. Ponuda vrijedi do 31.12.2019. za bicikle raspoložive i dostupne u RH u trenutku kupnje.

  RIDERI – POKLON AKCIJA
  Traktorska kosilica s bočnim izbacivanjem, pametnim dizajnom i odličnom ergonomijom. Opremljena snažnim motorom. Udobna i pouzdana traktorska kosilica s ručnim mjenjačem, startom bez čoka i mjeračem radnih sati uz servisni indikator koji nagovještava kada je vrijeme za servis. Za sve vrtne traktore vrijedi poklon akcija u kojoj ćete prilikom kupnje dobiti kvalitetan Husqvarna spremnik za gorivo kapaciteta 15L. Poklon akcija vrijedi od 01. travnja do 31. svibnja ili do isteka zaliha. Vrijednost poklona iznosi 357,00 kn.

   

  Adresa: Kralja Zvonimira 30, 31431 Čepin
  Kontakt telefon: 031 653 679
  Facebook stranica: PRO REZ

  Uz više od 325 godina inovacija i strasti Husqvarna pruža proizvode za rad u šumi, parkovima i vrtovima. Husqvarna sjedinjuje praktičnost uporabe i sigurnost zbog čega ste spremni obaviti posao učinkovito. Husqvarna nudi veliki i rastući asortiman proizvoda i dodatne opreme koji obuhvaća sve od motornih pila i motornih rezača do robotskih kosilica za travu.

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  ... uz darivanje nekoliko obitelji u potrebi, potpuno socijalno svjesno, Adria Oil otvorila je na čepinskoj zaobilaznici novu benzinsku postaju :)

  FOTO&VIDEO: Adria Oil – nova benzinska postaja na čepinskoj zaobilaznici

  Svečano, ali odmjereno, uz ugodno druženje s poslovnim partnerima i lokalnom vlašću, uz darivanje nekoliko obitelji u potrebi, potpuno socijalno Više…

  Čepin je mjesto gdje se izglasao izuzetno velik proračun, a u smjeru maestralnih neimarskih radova - i o čemu će mediji tek pisati :)

  Načelnik Tonkovac: Trg, dvorac, tržnica … Općina Čepin će imati godinu za pamćenje

  Općina Čepin najveća je općina u kontinentalnoj Hrvatskoj. Općina Čepin je mjesto kojeg se bez većih ustezanja može prozvati i Više…

  Općina Čepin kontinuirano ostvaruje dobru suradnju sa Upravom za ceste Osječko-baranjske županije

  Zatvaranje dijela Krbavske ulice u Čepinu – provjerite kada!

  Općina Čepin kontinuirano ostvaruje dobru suradnju sa Upravom za ceste Osječko-baranjske županije. Nakon izgradnje kružnog toka, ova suradnja se nastavlja. Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Posjetitelje očekuje više od 70 proizvođača domaćih proizvoda i proizvoda iz ”pušnice”

  11. Čvarak fest & Zimski vašar (30.11.) PROGRAM

  Zapošljavaju: Workforce, Comcross Croatia, Transcom WorldWide, Panturist, Staklo-dom...

  Prepoznajte veliko dok je još malo – Hrpa novih poslovnih prilika

  Središnji događaj promocije bit će promocija nove osječke pivovare i novog piva Cincilator

  Promocija Zanatske pivovare “Mali Div” (16.11.)