GOSPODARSTVO

Novi ovlašteni prodajno servisni centar Husqvarna proizvoda – “PRO REZ” otvoren u Čepinu

Na adresi Kralja Zvonimira 30, otvoren je zanimljiv ovlašteni prodajno servisni centar poznatih Husqvarna proizvoda u kojem možete kupiti baš sve iz asortimana Husqvarne

    Objavljeno 07.05.2019
    OsijekNews redakcija

    U Čepinu se zaista gospodarstvo budi, zadnjih mjeseci se otvaraju nove trgovine, predstavništva, komunalna infrastruktura se obnavlja, nedavno je otvoren i novi kulturni centar a ovom prilikom izdvajamo ovlašteni prodajno servisni centar Husqvarna proizvoda – “PRO REZ”. Odmah pored pekarne Europa na adresi Kralja Zvonimira 30, otvoren je zanimljiv ovlašteni prodajno servisni centar poznatih Husqvarna proizvoda. Pričali smo s vlasnikom PRO REZ-a koji nam je ovom prilikom izjavio:

    “1996. godine počevši raditi s proizvodima za rad na otvorenom pilama, kosilicama, trimerima, traktor kosilicama i slično počela se rađati ideja za otvaranjem male specijaliziranje trgovine sa servisom unutar svoga rodnog mjesta. Kako su godine tekle, a iskustvo se nakupljalo i kad sam prepoznao proizvođača koji svojom kvalitetom i ponudom može zadovoljiti i naj zahtjevnije korisnike, 2018. godine odluka oko otvaranja tvrtke je pala, a odabir proizvođača je pao na Švedskog diva u proizvodnji opreme za rad na otvorenom HUSQVARNA”, ispričao nam je Slavko Koprivnjak vlasnik prodajno servisnog centra PRO REZ.

    PRO REZ ČEPIN

    PRO REZ je otvoren od 01.03.2019. kada je i počela s radom trgovina i servis HUSQVARNA uređaja. Osim prodajom i servisiranjem uređaja svih renomiranih proizvođača kod njih možete naoštriti vaše noževe, škare, motike i slično.

    Trenutno u Pro Rez predstavništvu Husqvarne traju i zanimjive akcije od kojih izdvajamo onu za robotske kosilice i traktorske kosilice!

    ROBOTSKE KOSILICE – PONUDA
    Prilikom kupovine najbolje robotske kosilice na svijetu, Husqvarna Automowera više nikada nećete morati kositi, a dobit ćete i popust od 10% za bilo koji Husqvarna eBicikl! Uz Husqvarna Automower otvorit će vam se višak slobodnog vremena, a eBicikli idealno su rješenje da se to vrijeme kvalitetno ispuni. Ponuda vrijedi do 31.12.2019. za bicikle raspoložive i dostupne u RH u trenutku kupnje.

    RIDERI – POKLON AKCIJA
    Traktorska kosilica s bočnim izbacivanjem, pametnim dizajnom i odličnom ergonomijom. Opremljena snažnim motorom. Udobna i pouzdana traktorska kosilica s ručnim mjenjačem, startom bez čoka i mjeračem radnih sati uz servisni indikator koji nagovještava kada je vrijeme za servis. Za sve vrtne traktore vrijedi poklon akcija u kojoj ćete prilikom kupnje dobiti kvalitetan Husqvarna spremnik za gorivo kapaciteta 15L. Poklon akcija vrijedi od 01. travnja do 31. svibnja ili do isteka zaliha. Vrijednost poklona iznosi 357,00 kn.

     

    Adresa: Kralja Zvonimira 30, 31431 Čepin
    Kontakt telefon: 031 653 679
    Facebook stranica: PRO REZ

    Uz više od 325 godina inovacija i strasti Husqvarna pruža proizvode za rad u šumi, parkovima i vrtovima. Husqvarna sjedinjuje praktičnost uporabe i sigurnost zbog čega ste spremni obaviti posao učinkovito. Husqvarna nudi veliki i rastući asortiman proizvoda i dodatne opreme koji obuhvaća sve od motornih pila i motornih rezača do robotskih kosilica za travu.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Hotel se nalazi u Čepinu, smještajnog je kapaciteta od 61 jedinice koje broje i jedan predsjednički apartman, a svaka soba pažljivo je osmišljena kako bi spojila udobnost suvremenog dizajna s prirodnim elementima.

    Novootvoreni hotel Materra u Čepinu počeo s radom

    Jedan od novih projekata Žito grupe – Wholeness & Wellness hotel Materra, počeo je s radom. Hotel se nalazi u Više…

    Riječ je o poslovnom pothvatu i ostvarenju sna bračnog para liječnika dentalne medicine Zorana i Matee Dragaš koji su postali sinonim za izvrsnost i korištenje novih tehnologija u dentalnoj medicini na području Osječko-baranjske županije

    Otvoren najmoderniji dentalni centar na području Osječko-baranjske županije

    U Čepinu je otvoren Dragaš Dental Design – tehnološki najmoderniji dentalni centar na području Osječko-baranjske županije, a koji je dio Više…

    Uz manifestacijski i kulturni turizam Čepin sada ima i zdravstveni turizam. Oba projekta imaju za cilj gospodarski ojačati regiju i pridonijeti pozicioniranju Slavonije na gospodarskoj, medicinskoj i turističkoj karti Hrvatske, Europe i svijeta.

    [FOTO] Saznali smo koja će biti najpoželjnija destinacija u 2024. godini: Materra i Priora, imena koja treba zapamtiti

    Luksuz, prekrasan dizajn, udoban krevet i pogled u bespuće koje će Vas, dok doručkujete s ljubavlju i pažnjom osmišljenu deliciju, Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI

    Pripreme za proslavu rođendana Portanove krenule. U tijeku je nagradna igra u kojoj jednu/jednoga od vas očekuje besplatan shopping u vrijednosti 3.000 eura!

    Uputite se u Portanovu jer je svaki vaš račun prilika za osvojiti 3000 eura!

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ