GOSPODARSTVO

Novi poslovi na tržištu rada!

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

    Objavljeno 22.05.2019
    Tamara Lemajić

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

    Triglav Savjetovanje d.o.o. ima raspisan natječaj za voditelja grupe zastupnika (m/ž) u Osječko-baranjskoj i Vukovarsko-srijemskoj županiji. Od odabranog kandidata očekuje se završena srednja škola ili viša stručna sprema ekonomskog ili drugog smjera, vozačka dozvola B kategorije, 3 godine radnog iskustva, energičnost i usmjerenost na ostvarenje zadanih ciljeva. Prijave se zaprimaju do 31.05., a aplicirati možete putem linka.

    SOS Dječje selo Hrvatska, brine se za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi, neovisno o njihovoj rasnoj, nacionalnoj i vjerskoj pripadnosti, pruža im ljubav i sigurnost u obiteljskom okruženju, trajan dom i obrazovanje za sretno i mirno djetinjstvo. Trenutno zapošljava SOS predstavnika (m/ž) u Osijeku, koji će imati pozitivan stav i koji će biti motiviran i odgovoran u svom poslovanju. Više detalja možete provjeriti na linku.

    Workforce, za svog klijenta – Optimu Telekom d.d., zapošljava  agenta u timu za prodajne aktivnosti (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a glavna zadaća koje ćete obavljati na ovom poslu uključuje proaktivnu prodaju telekomunikacijskih usluga. Trebate završenu srednju školu, a poželjno je i radno iskustvo. Više informacija možete doznati na linku.

    Unimed Pharma Marketing spol.s.r.o., slovenačka farmaceutska kompanija, zapošljava na poziciji: Area Sales Manager (m/ž) u Zagrebu i ostalim regijama Hrvatske. Potreban vam je završen fakultet iz područja farmacije, medicine, veterine, stomatologije, kemije ili kemijske tehnologije. Također, da biste se uklopili u ovaj natječaj i konkurirali za dobivanje istog, trebate i iskustvo, poznavanje engleskog jezika, vozačku dozvolu B kategorije i dobro poznavanje rada na računalu. Ukoliko se pronalazite u ovom oglasu, kliknite na link i prijavite se brzom prijavom.

    LPP Croatia d.o.o., poljski maloprodajni lanac te nositelj prepoznatljivih brendova poput Reserveda, Croppa, Sinsaya i drugih,  zapošljava prodavača (m/ž) u Osijeku. Ako ste zaljubljenica/zaljubljenik u modu i pratite modne trendove, a davanje modnih savjeta nije vam strana pojava, prijavite se do 26.05.

    Cammeo, vodeći taxi prijevoznik, zapošljava vozača (m/ž) na području Osijeka, Đakova, Vinkovaca, Našica. Zanima vas iznadprosječna zarada? Voljeli biste stimulacije kroz bonuse? Mogućnost napredovanja? Ako ste na sva pitanja odgovorili s ‘da’, ovo je prilika koju ne smijete propustiti. Kliknite na brzu prijavu.

    Noel d.o.o. traži vozača (m/ž) C i E kategorije, za vožnju tegljača s poluprikolicom po lokacijama u Hrvatskoj i u Sloveniji. Potrebno vam je jednogodišnje iskustvo, a možete očekivati plaću u rasponu od 6 500 kn do 9 000 kn. Za više informacija provjerite link. 

    Boxmark Leather d.o.o., uspješna multinacionalna kompanija koja se bavi proizvodnjom kožnih sjedala za europsku automobilsku industriju, nudi zaposlenje na 2 radna mjesta: šivač (m/ž) i radnik na poslovima skeniranja i krojenja kože (m/ž). Mjesto rada je Gornja Vrba. Provjerite uvjete na linku i aplicirajte do 03.06.

    Ansell zapošljava na poziciji: Territory Sales Manager (m/f) – Industrial Sales, na području Hrvatske. Primarna zadaća na ovom radnom mjestu jest promocija i prodaja proizvoda te ostvarenje prodajnih rezultata. Ako imate minimalno trogodišnje iskustvo iz područja prodaje, krase vas pregovaračke vještine i sjajan ste komunikator, prijavite se do 15.06.

    Electa d.o.o. traži 4 djelatnika za poziciju montera klima uređaja (m/ž) u Hrvatskoj i Sloveniji. Ukoliko znate čitati i interpretirati električne sheme i nacrte, imate radnog iskustva u ovom području te vozačku dozvolu B kategorije, zadovoljavate većinu uvjeta potrebnih za ovaj natječaj. Prijavu možete izvršiti putem brze prijave.

    Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

    Vaš posao.hr.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

    Tjedna ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

    FIX rješenja d.o.o. zapošljava osobu na radnom mjestu Instalater grijanja i klimatizacije (m/ž). Mjesto rada Osječko – baranjska županija. Potpune Više…

    Prestani čekati da se dobre stvari dogode, krenite i napravite dobre stvari sami za sebe!

    Nezadovoljni ste trenutnim poslom, šefom, plaćom? Donosimo rješenje za vas!

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih Više…

    Traže se vulkanizer, alatničar, frizer, informatičar, kontrolor kvalitete, komercijalist... Dječji vrtić Jaglac, EUROMETAL d.o.o., Orteo d.o.o., Frizerski studio „B“, svima im treba pojačanje!

    Tražite posao? Donosimo vam listu slobodnih radnih mjesta…

    Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. za klijenta zapošljava Agenta u timu za prodajne aktivnosti (m/ž) u Osijeku. Poslodavac nudi rad u smjenama, Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Kada završimo modernizaciju tramvajske infrastrukture nećemo stati. Planiramo i radimo na preseljenju remize na Zeleno polje, a uskoro ćemo javnosti predstaviti idejno rješenje – istaknuo je gradonačelnik

    Završetak radova na modernizaciji tramvajske infrastrukture se očekuje do kraja ove godine

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Ukupno je u Proračunu Osječko-baranjske županije za 2024. za provedbu ovih mjera osigurano 834.300 eura što je povećanje za 520.000 eura u odnosu na prethodnu godinu.

    Otvoreni javni pozivi iz poljoprivrede i ruralnog razvoja