GOSPODARSTVO

Novi poslovi na tržištu!

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

    Objavljeno 17.04.2019
    Tamara Lemajić

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

    IGH, vodeća tvrtka u regiji u području pružanja usluga u građevinarstvu – projektiranju, stručnom nadzoru, savjetovanju te ispitivanju, proširuje svoj tim i zapošljava projektnog eksperta (m/ž) u Zagrebu, Splitu i Osijeku. Ukoliko imate VSS građevinske struke, minimalno 10 godina iskustva, visoko razvijene vještine vođenja tima i projekata, baš vi ste idealni kandidat za ovaj posao. Prijaviti se možete brzom prijavom. 

    Hands on Server Support d.o.o., tvrtka sa sjedištem u SAD-u, koja je strateški partner raznim tehnološkim tvrtkama, zapošljava na 3 pozicije u Osijeku. Traže se djelatnici za radna mjesta: Windows Support Technician (m/ž), Sales Development Representative (m/ž), Customer Service Representative (m/ž). Sa skoro 200 zaposlenih djelatnika diljem SAD-a i Europe, riječ je o snažnoj multinacionalnoj kompaniji, pa ukoliko želite postati dio ovog dinamičnog tima, profesionalno se osnažiti, ovo je odlična prilika da to i ostvarite. Kliknite na link kako biste doznali sve potrebne detalje u vezi natječaja i uvjeta za prijavu na iste.

    Unimed Pharma Marketing spol.s.r.o., slovačka farmaceutska kompanija utemeljena 1994., zapošljava na poziciji: Area Sales Manager (m/ž) za rad u regijama diljem Hrvatske. Ako ste fakultetski obrazovani u ovom području, fluentni ste u engleskom, imate vozačku dozvolu B kategorije, provjerite natječaj na linku. 

    Mamut Fortis d.o.o. firma je koja se bavi djelatnošću igara na sreću, na automatima koji djeluju pod brendom Arena, a trenutno zapošljava operatera/blagajnika (m/ž). Što možete očekivati na ovom radnom mjestu? Puno komunikacije s gostima kluba, vršenje uplata i isplata novca, rad s automatima za igre na sreću, obavljanje blagajničkih poslova kluba i ostale zadatke po nalogu poslodavca.  Ako smo vas motivirali za prijavu, kliknite na link za više detalja.

    Kumal S d.o.o, proizvođač građevinskog materijala koji posluje u Hrvatskoj i regiji, zapošljava voditelja prodaje (m/ž) u Hrvatskoj. Glavne zadaće na ovoj poziciji uključuju organizaciju, koordinaciju i kontrolu prodaje na području Hrvatske, kao i odgovornost za ispunjenje plana prodaje. Idealni kandidati/kinja trebali bi imati VSS/VŠS, kao i trogodišnje radno iskustvo. Također, očekuje se i znanje engleskog jezika, znanje rada u MS Office-u i odlične pregovaračke/ komunikacijske vještine. Ukoliko smo vas dovoljno zainteresirali, detalje možete doznati klikom na link.

    e-Kolektor d.o.o., kompanija specijalizirana za gospodarenje otpadom, zapošljava 5 izvršitelja na poziciji: radnik u centru za gospodarenje otpadom (m/ž), u Osijeku. Na ovom poslu očekuje vas sortiranje neopasnog otpada (plastična, papirna ambalaža) u centru za gospodarenje otpadom. Prethodno iskustvo nije potrebno, pa se jednostavno prijavite klikom na brzu prijavu.

    Granolio d.d., jedan je od vodećih proizvođača prehrambenih proizvoda u Hrvatskoj i regiji s proizvodnim pogonima u Gornjem Dragancu, Grubišnom Polju, Velikim Zdencima, Slavonskom Brodu, Velikoj Kopanici te poslovnim jedinicama u Zagrebu i Osijeku. Za svoj tim trenutno traži ambicioznu i motiviranu osobu radi zasnivanja radnog odnosa za poslove tehnologa (m/ž) u mlinu Kopaonica u Velikoj Kopaonici. Ukoliko ste zainteresirani za rad na ovoj poziciji, aplicirajte putem linka. 

    Manpower za klijenta traži agenta za prodajne aktivnosti (m/ž) u Osijeku. Ako ste spremni za proaktivnu prodaju telekomunikacijskih usluga, odgovaranje na korisničke upite i zahtjeve, sudjelovanje u izgradnji tima, vjerojatno upravo vas traži ovaj poslodavac! Provjerite uvjete za prijavu i aplicirajte, najkasnije do 30.04.

    Mons Multifidus d.o.o. trenutno traži djelatnike za 3 radna mjesta u Hrvatskoj i Europi. Bravar (m/ž), cjevar (m/ž), zavarivač (m/ž), ponuđena su radna mjesta na koja se možete prijaviti. Ovaj poslodavac organiziran je kao mala tvrtka koja zapošljava 10 ljudi sa znanjem i kvalifikacijama u građevinskom i industrijskom inženjeringu, te uslužnom sektoru operativnog iznajmljivanja automobila. Ako smo vas dovoljno motivirali s ovim opisom, onda prijavu na željeni natječaj možete napraviti klikom na link.

    Workforce, regionalna HR tvrtka koja posluje u zemljama Adriatica, i dnevno surađuje s više od 1000 klijenata i 12 000 djelatnika, trenutno zapošljava agenta u timu prodajne akitvnosti (m/ž) u Osijeku. Opis posla uključuje aktivnu prodaju telekomunikacijskih usluga, odgovore na korisničke upite i zahtjeve, odrađivanje dnevnih zadataka dodijeljenih od strane voditelja tima te brojne druge…Prijavite se.

    Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

    Vaš posao.hr.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

    Tjedna ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

    FIX rješenja d.o.o. zapošljava osobu na radnom mjestu Instalater grijanja i klimatizacije (m/ž). Mjesto rada Osječko – baranjska županija. Potpune Više…

    Prestani čekati da se dobre stvari dogode, krenite i napravite dobre stvari sami za sebe!

    Nezadovoljni ste trenutnim poslom, šefom, plaćom? Donosimo rješenje za vas!

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih Više…

    Traže se vulkanizer, alatničar, frizer, informatičar, kontrolor kvalitete, komercijalist... Dječji vrtić Jaglac, EUROMETAL d.o.o., Orteo d.o.o., Frizerski studio „B“, svima im treba pojačanje!

    Tražite posao? Donosimo vam listu slobodnih radnih mjesta…

    Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. za klijenta zapošljava Agenta u timu za prodajne aktivnosti (m/ž) u Osijeku. Poslodavac nudi rad u smjenama, Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Svaki poduzetnički pothvat započinje dobrom poslovnom idejom. No, poduzetničkih ideja je bezgranično puno, a uspješne pothvate od neuspješnih dijeli – realizacija

    Od ideje do realizacije – novi besplatni seminar za poduzetnike

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI