GOSPODARSTVO

Novi poslovi! Provjerite ponudu

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

  Objavljeno 30.05.2019
  Tamara Lemajić

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

  Bor-plastika d.o.o., od male neperspektivne tvrtke razvila se u renomiranu, poznatu i od struke priznatu firmu, koja nudi širok spektar proizvoda od termoplastike. Trenutno zapošljava na 4 pozicije u mjestu Kneževi Vinogradi. Traženi kadrovi su: radnik u proizvodnji (m/ž), radnik na održavanju (m/ž), tehnolog (m/ž) i bravar (m/ž). Tvrtka iza sebe ima 22 godine uspješnog poslovanja koje je zasnovano na kvalitetama i entuzijazmu, motivaciji i neprestanoj edukaciji zaposlenika. Ukoliko želite biti dio ovog tima – prijavite se.

  OVS, talijanski modni brend koji je popularan u cijelom svijetu i koji na godišnjoj bazi ima 14 milijuna kupaca, za svoj tim traži blagajnika/prodavača (m/ž) u Osijeku, Splitu, Zagrebu. Odjeća za žene, muškarce i djecu dostupna je po pristupačnim cijenama, pa ne čudi zašto mami tu količinu ljudi u svoje dućane. Ako volite modu, komunikativni ste, a dijeljenje modnih savjeta nije vam strana pojava, zasigurno biste trebali provjeriti ovaj oglas za posao i uvjeriti se i sami da ste pravi kandidat/kinja za njega. 

  Paneli Projekt d.o.o., obiteljska je tvrtka koja se bavi prodajom i obradom iverala te okova za izradu namještaja po mjeri. Trenutno je u potrazi za monterom namještaja (m/ž) u Osijeku. Sastavljanje namještaja u proizvodnji, dostava i montaža namještaja, osnovne su zadaće koje vas očekuju na ovom radnom mjestu. Posebne pogodnosti poslodavca uključuju rad u ugodnom i prijateljskom okruženju, mogućnost napredovanja i dnevni topli obrok. Ako ste dovoljno motivirani za ovaj posao, kliknite na link i prijavite se.

  König GmbH & Co KG, privatno je njemačko poduzeće, koje se već od 1965. godine bavi proizvodnjom i zapošljava radnike različitih struka po cijeloj Njemačkoj. Trenutno je u potrazi za 12 djelatnika u Njemačkoj. Elektroinstalater (m/ž), monter vatrogasnih sistema (m/ž), varilac (m/ž), automehaničar (m/ž) tek su mali dio radnih pozicija koje imate na raspolaganju za prijavu do 11.06. Provjerite sva radna mjesta i uvjete te se prijavite u roku.

  Boxmark Leather d.o.o., uspješna multinacionalna kompanija koja se bavi proizvodnjom kožnih sjedala za europsku automobilsku industriju, nudi zaposlenje na 2 radna mjesta: šivač (m/ž) i radnik na poslovima skeniranja i krojenja kože (m/ž). Mjesto rada je Gornja Vrba. Provjerite uvjete na linku i aplicirajte do 03.06.

  Helip Grupa d.o.o. zapošljava ugostiteljskog djelatnika (m/ž) za rad u Brodsko-posavskoj županiji te Požeško-slavonskoj i Virovitičko-podravskoj županiji. Glavne odgovornosti koje vas očekuju na ovom poslu uključuju posluživanje gostiju sukladno propisanim pravilima i standardima, kao i održavanje čistoće i urednosti radnog prostora i opreme. Tražite li svoj prvi posao? Nemate ni dana radnog iskustva? To ovom poslodavcu nije prepreka da vas zaposli – provjerite natječaj na linku i aplicirajte.

  Specijalna bolnica za psihijatriju i palijativnu skrb u Šumetlici zapošljava medicinsku sestru/tehničara. Uvjeti za prijavu su završena srednja škola iz traženog područja, položen državni stručni ispit – odobrenje za samostalni rad, a poželjno je i znanje jednog stranog jezika. Prednost imaju kandidati s radnim iskustvom. Prijave se zaprimaju do 03.06.

  Teding d.o.o. zapošljava tehnologa/tehnologinju drvne proizvodnje u Novoj Gradišci. Osnovne zadaće na ovom poslu uključuju izradu radioničarskih nacrta, kalkulaciju proizvoda te napredno znanje rada na računalu (Autocad, Corpus, MS Office). Trebate i trogodišnje radno iskustvo i minimalno VŠS. Više detalja možete pogledati na linku.

  SOS Dječje selo Hrvatska, brine se za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi, neovisno o njihovoj rasnoj, nacionalnoj i vjerskoj pripadnosti, pruža im ljubav i sigurnost u obiteljskom okruženju. Trenutno zapošljava na dvije pozicije u Lekerniku/Ladimirevcima. Traže se SOS teta (m/ž) i SOS mama/ SOS tata (m/ž).  Ako se pitate kakva osoba trebate biti za ova radna mjesta, odgovor je – pozitivna, topla, brižna, susretljiva i suosjećajna osoba. Ako volite djecu i voljeli biste osigurati djeci bez osiguravajuće skrbi siguran dom i obiteljsko okruženje, ne oklijevajte s prijavom.

  Škojo d.o.o. zapošljava skladištara / administratora (m/ž) u mjestu Gornja Vrba (Slavonski Brod). Uvjeti za prijavu su SSS komercijalnog, trgovačkog ili ekonomskog smjera, 2 godine radnog iskustva, aktivno znanje rada na računalu te poznavanje njemačkog ili engleskog jezika,… Nudi vam se pouzdano i odgovorno radno mjesto, te brojne mogućnosti za osobni razvoj i daljnje usavršavanje. Prijavite se.

  Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

  Vaš posao.hr.

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Tko kaže da kod nas nema posla? Ovdje se traže radnici na sve strane

  Traže se radnici! – Izašao novi popis radnih mjesta

  U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje Više…

  Zapošljavaju: NTH Mobile, Mamut Fortis, Ljekarne Prima Pharme, Autoprijevoznik Tomislav Mauerman, Skripta tisak...

  Držite budućnost u svojim rukama – Otvorena su nova radna mjesta

  U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje Više…

  Radnike traže raznovrsne tvrtke, pronađite idealnu za sebe!

  Nova ponuda poslova – stižu nove prilike!

  U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Ako želite znati više o radu reciklažnog dvorišta, odvajanju otpada, važnosti kružnog gospodarstva te ostalim sličnim pitanjima pridružite se

  Grad Osijek poziva građane na besplatne radionice – Reciklažna dvorišta

  Osječko-baranjska županija će napraviti energetsku obnovu zgrada svih škola i drugih ustanova kojima smo osnivač, a kao i u ove dvije škole koje danas obilazimo, postići ćemo velike uštede u energentima

  Europskim novcem obnovit će se sve školske zgrade

  Navedeni susret bio je izvrsna prilika i za predstavljanje Xiaomi 5G pametnih telefona na testnoj 5G mreži, upravo u srcu Osijeka na Trgu Ante Starčevića

  FOTO U gradu Osijeku, budućem prvom 5 G gradu u Hrvatskoj, predstavljen Xiaomi 5G pametni telefon