GOSPODARSTVO

Novi poslovi! Provjerite ponudu

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

    Objavljeno 30.05.2019
    Tamara Lemajić

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

    Bor-plastika d.o.o., od male neperspektivne tvrtke razvila se u renomiranu, poznatu i od struke priznatu firmu, koja nudi širok spektar proizvoda od termoplastike. Trenutno zapošljava na 4 pozicije u mjestu Kneževi Vinogradi. Traženi kadrovi su: radnik u proizvodnji (m/ž), radnik na održavanju (m/ž), tehnolog (m/ž) i bravar (m/ž). Tvrtka iza sebe ima 22 godine uspješnog poslovanja koje je zasnovano na kvalitetama i entuzijazmu, motivaciji i neprestanoj edukaciji zaposlenika. Ukoliko želite biti dio ovog tima – prijavite se.

    OVS, talijanski modni brend koji je popularan u cijelom svijetu i koji na godišnjoj bazi ima 14 milijuna kupaca, za svoj tim traži blagajnika/prodavača (m/ž) u Osijeku, Splitu, Zagrebu. Odjeća za žene, muškarce i djecu dostupna je po pristupačnim cijenama, pa ne čudi zašto mami tu količinu ljudi u svoje dućane. Ako volite modu, komunikativni ste, a dijeljenje modnih savjeta nije vam strana pojava, zasigurno biste trebali provjeriti ovaj oglas za posao i uvjeriti se i sami da ste pravi kandidat/kinja za njega. 

    Paneli Projekt d.o.o., obiteljska je tvrtka koja se bavi prodajom i obradom iverala te okova za izradu namještaja po mjeri. Trenutno je u potrazi za monterom namještaja (m/ž) u Osijeku. Sastavljanje namještaja u proizvodnji, dostava i montaža namještaja, osnovne su zadaće koje vas očekuju na ovom radnom mjestu. Posebne pogodnosti poslodavca uključuju rad u ugodnom i prijateljskom okruženju, mogućnost napredovanja i dnevni topli obrok. Ako ste dovoljno motivirani za ovaj posao, kliknite na link i prijavite se.

    König GmbH & Co KG, privatno je njemačko poduzeće, koje se već od 1965. godine bavi proizvodnjom i zapošljava radnike različitih struka po cijeloj Njemačkoj. Trenutno je u potrazi za 12 djelatnika u Njemačkoj. Elektroinstalater (m/ž), monter vatrogasnih sistema (m/ž), varilac (m/ž), automehaničar (m/ž) tek su mali dio radnih pozicija koje imate na raspolaganju za prijavu do 11.06. Provjerite sva radna mjesta i uvjete te se prijavite u roku.

    Boxmark Leather d.o.o., uspješna multinacionalna kompanija koja se bavi proizvodnjom kožnih sjedala za europsku automobilsku industriju, nudi zaposlenje na 2 radna mjesta: šivač (m/ž) i radnik na poslovima skeniranja i krojenja kože (m/ž). Mjesto rada je Gornja Vrba. Provjerite uvjete na linku i aplicirajte do 03.06.

    Helip Grupa d.o.o. zapošljava ugostiteljskog djelatnika (m/ž) za rad u Brodsko-posavskoj županiji te Požeško-slavonskoj i Virovitičko-podravskoj županiji. Glavne odgovornosti koje vas očekuju na ovom poslu uključuju posluživanje gostiju sukladno propisanim pravilima i standardima, kao i održavanje čistoće i urednosti radnog prostora i opreme. Tražite li svoj prvi posao? Nemate ni dana radnog iskustva? To ovom poslodavcu nije prepreka da vas zaposli – provjerite natječaj na linku i aplicirajte.

    Specijalna bolnica za psihijatriju i palijativnu skrb u Šumetlici zapošljava medicinsku sestru/tehničara. Uvjeti za prijavu su završena srednja škola iz traženog područja, položen državni stručni ispit – odobrenje za samostalni rad, a poželjno je i znanje jednog stranog jezika. Prednost imaju kandidati s radnim iskustvom. Prijave se zaprimaju do 03.06.

    Teding d.o.o. zapošljava tehnologa/tehnologinju drvne proizvodnje u Novoj Gradišci. Osnovne zadaće na ovom poslu uključuju izradu radioničarskih nacrta, kalkulaciju proizvoda te napredno znanje rada na računalu (Autocad, Corpus, MS Office). Trebate i trogodišnje radno iskustvo i minimalno VŠS. Više detalja možete pogledati na linku.

    SOS Dječje selo Hrvatska, brine se za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi, neovisno o njihovoj rasnoj, nacionalnoj i vjerskoj pripadnosti, pruža im ljubav i sigurnost u obiteljskom okruženju. Trenutno zapošljava na dvije pozicije u Lekerniku/Ladimirevcima. Traže se SOS teta (m/ž) i SOS mama/ SOS tata (m/ž).  Ako se pitate kakva osoba trebate biti za ova radna mjesta, odgovor je – pozitivna, topla, brižna, susretljiva i suosjećajna osoba. Ako volite djecu i voljeli biste osigurati djeci bez osiguravajuće skrbi siguran dom i obiteljsko okruženje, ne oklijevajte s prijavom.

    Škojo d.o.o. zapošljava skladištara / administratora (m/ž) u mjestu Gornja Vrba (Slavonski Brod). Uvjeti za prijavu su SSS komercijalnog, trgovačkog ili ekonomskog smjera, 2 godine radnog iskustva, aktivno znanje rada na računalu te poznavanje njemačkog ili engleskog jezika,… Nudi vam se pouzdano i odgovorno radno mjesto, te brojne mogućnosti za osobni razvoj i daljnje usavršavanje. Prijavite se.

    Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

    Vaš posao.hr.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

    Tjedna ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

    FIX rješenja d.o.o. zapošljava osobu na radnom mjestu Instalater grijanja i klimatizacije (m/ž). Mjesto rada Osječko – baranjska županija. Potpune Više…

    Prestani čekati da se dobre stvari dogode, krenite i napravite dobre stvari sami za sebe!

    Nezadovoljni ste trenutnim poslom, šefom, plaćom? Donosimo rješenje za vas!

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih Više…

    Traže se vulkanizer, alatničar, frizer, informatičar, kontrolor kvalitete, komercijalist... Dječji vrtić Jaglac, EUROMETAL d.o.o., Orteo d.o.o., Frizerski studio „B“, svima im treba pojačanje!

    Tražite posao? Donosimo vam listu slobodnih radnih mjesta…

    Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. za klijenta zapošljava Agenta u timu za prodajne aktivnosti (m/ž) u Osijeku. Poslodavac nudi rad u smjenama, Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Svaki poduzetnički pothvat započinje dobrom poslovnom idejom. No, poduzetničkih ideja je bezgranično puno, a uspješne pothvate od neuspješnih dijeli – realizacija

    Od ideje do realizacije – novi besplatni seminar za poduzetnike

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI