GOSPODARSTVO

Novi poslovi! Provjerite što se nudi

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

  Objavljeno 26.03.2019
  Tamara Lemajić

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

  Alarm Centar ima dva raspisana natječaja za rad u Hrvatskoj i Njemačkoj. Traže se: unapređivač prodaje/terenski komercijalista (m/ž) i instalater alarmnih sistema (m/ž). Ovog poslodavca krasi široka referentna lista i do današnjega dana zaštitio je nebrojeno mnogo objekata različitih vrsta i namjene: od privatnih stanova, kuća i vila do proizvodnih hala i veleposlanstava. Provjerite natječaje na linku i prijavu napravite do 22.04.

  Dantia j.d.o.o. hrvatska je tvrtka s iskustvom koja se bavi dizajnom i impliciranjem folija na vozila, plovila i objekte, surađujući s velikim brojem domaćih i stranih kompanija. Trenutno zapošljava 4 izvršitelja za poziciju: postavljač folija (m/ž). Potrebno vam je jednogodišnje iskustvo, osnovno poznavanje rada na računalu, vozačka dozvola B kategorije, a plaća koja vas očekuje u rasponu je od 4000 kn do 8000 kn. Prijaviti se možete brzom prijavom. 

  Pogled Naprijed zapošljava na čak 15 impresivnih i kreativnih pozicija. Traže se, između ostalog, ilustrator za slikovnice i animacije (m/ž), narator/ica za dječje priče, pjevač/ica za dječje pjesme, savjetnik produkcije i marketinga (m/ž). Sve prijave se zaprimaju do 17.04., pa ne propustite klik na link kako biste provjerili bogatu poslovnu ponudu ovog poslodavca. Mjesto rada: cijela Hrvatska. Sretno!

  Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET u Osijeku zapošljava suradnika u službi za korisnike – mobilni tim (m/ž). Opis posla uključuje redovite posjete školama uključene u projekt e-Škole, informiranje škola o statusu projekta te praćenje i evaluaciju školskih projektnih aktivnosti. Od kandidata se očekuje razvijeno kritičko i analitičko razmišljanje, sposobnost kvalitetnog izražavanja, razvijene komunikacijske vještine, sklonost timskom radu,… Ukoliko ste zainteresirani, prijavite se klikom na brzu prijavu.

  Radnik d.d. zapošljava poslovođu gradilišta (m/ž) za  rad na području cijele Hrvatske te na još 6 pozicija, koje možete provjeriti na linku. Za poslovođu trebate odlične organizacijske vještine, a očekuje vas i rukovođenje i kontroliranje radova na gradilištu, upravljanje grupom od 30-40 ljudi te evidencija njihovog prisustva, kontroliranje učinka radnika na gradilištu. Ako imate petogodišnje iskustvo, nemate što čekati –  prijavite se.

  SSM United Ship Management ima 15 raspisanih pozicija za rad na riječnim brodovima u inozemstvu. Šaroliku ponudu poslova možete provjeriti na linku. Prijave traju do 25.04., pa odaberite radno mjesto ‘po svojoj mjeri’ i aplicirajte u roku.

  Spas studio d.o.o. zapošljava montera sauna i hidromasažnih bazena (m/ž) za rad na području Hrvatske. Riječ je o poslodavcu koji se dugi niz godina bavi prodajom, dopremom, montažom te servisnom podrškom opreme za privatni i profesionalni Wellness. Ako imate minimalno trogodišnje iskustvo na sličnim poslovima, možda ste vi traženi kandidat/kinja. Provjerite uvjete, prijavite se.

  Manpower za klijenta zapošljava na poziciji: Software PLC engineer (m/f) za rad od kuće, te za terenski rad. Ako ste spremni raditi na projektima po Europi (6-8 mjeseci u godini) te ostatak vremena raditi iz udobnosti svoga doma, a imate iskustvo rada iz spomenutog područja, provjerite više informacija oko prijave na linku. 

  Orion d.o.o., specijalizirana tvrtka za distribuciju zabavne pirotehnike, izvođenje vatrometa i scenskih efekata, proširuje tim i zapošljava komercijalista/predstavnika na terenu (m/ž), za rad na području Hrvatske.
  Od vas se traži završena srednja škola, poznavanje rada s MS Office programima, vozačka dozvola B kategorije, kao i iskustvo rada u terenskoj prodaji, u osiguranju, trgovini, kao i poznavanje pravila pozicioniranja robe. Prijavite se.

  Bilić-Erić d.o.o. za privatnu zaštitu traži zaštitara (m/ž), a kandidati iz svih županija u Hrvatskoj mogu aplicirati na natječaj. Riječ je o poslodavcu koji već 20 godina pridonosi sigurnosti i ugledu poslovnih partnera. Nudi vam se stalan posao, plaća prema složenosti radnog mjesta, plaćeni prekovremeni, uz mogućnost terenskog rada, kao i konstantan rast i mogućnost napredovanja. Prijavite se.

  Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

  Vaš posao.hr.

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

  Tjedna ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

  FIX rješenja d.o.o. zapošljava osobu na radnom mjestu Instalater grijanja i klimatizacije (m/ž). Mjesto rada Osječko – baranjska županija. Potpune Više…

  Prestani čekati da se dobre stvari dogode, krenite i napravite dobre stvari sami za sebe!

  Nezadovoljni ste trenutnim poslom, šefom, plaćom? Donosimo rješenje za vas!

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih Više…

  Traže se vulkanizer, alatničar, frizer, informatičar, kontrolor kvalitete, komercijalist... Dječji vrtić Jaglac, EUROMETAL d.o.o., Orteo d.o.o., Frizerski studio „B“, svima im treba pojačanje!

  Tražite posao? Donosimo vam listu slobodnih radnih mjesta…

  Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. za klijenta zapošljava Agenta u timu za prodajne aktivnosti (m/ž) u Osijeku. Poslodavac nudi rad u smjenama, Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Radi se na sanaciji kanalizacijskih kolektora te je radi toga potrebno zatvoriti dijelove ulica za promet motornih vozila

  Zatvara se za promet Zadarska i Dubrovačka ulica

  U nastavku možete  pregledati 10 atraktivnih pozicija otvorenih samo za vas ovog tjedna!

  Nova slobodna radna mjesta u Osječko-baranjskoj županiji

  Prošle godine je u cijelom gospodarstvu izdano 172.000 dozvola za strane radnike, od čega je u graditeljstvu bilo oko 69.000 dozvola, što je 40% ukupnog broja

  Strani radnici u graditeljstvu su jeftiniji 30% od domaćih radnika, a cijene rastu! Otkrivamo kako je došlo do ovog apsurda!