GOSPODARSTVO

Novi poslovi! U OBŽ je 16.500 nezaposlenih! Ova vijest brojku može odmah smanjiti!

Radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova ...

  Objavljeno 06.11.2018
  Alan Srčnik

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

  Gromela Centar d.o.o., graditeljska je tvrtka osnovana 1996. godine u Osijeku, a danas uspješno posluje u Zagrebu. Trenutno zapošljava na poziciji: Dipl. ing. građevinarstva (m/ž) za područje cijele RH. Za ovaj posao potreban vam je položeni stručni ispit, iskustvo organizacije gradilišta te četverogodišnje iskustvo u visokogradnji. Prijavite se do 9.11. ovdje.

  Pevec traži Skladištara (m/ž) u Slavonskom Brodu. Očekuje vas zaprimanje robe sukladno internim procedurama zaprimanja, skeniranje pridošle robe, kontroliranje ispravnosti pridošle robe i prateće dokumentacije. Prijavite se brzom prijavom.

  Abba d.o.o. u Bilju ima otvorene 3 pozicije: Programer c# (m/ž), Knjigovođa (m/ž), Kontrolor kvalitete/Tester aplikacija za Bankarsko poslovanje (m/ž). Rok prijave je 25.11., stoga provjerite za koju ste poziciju najkompetentniji i prijavite se pravovremeno. Detalji su na linku.

  Šumarski obrt Blaško, s dugogodišnjim iskustvom uspješno obavlja djelatnosti uzgajanja šuma, pridobivanja drva iz šume, te izgradnje i održavanje šumske infrastrukture. Trenutno zapošljava Voćara/Voćaricu u mjestu Cage, u Brodsko-posavskoj županiji. Prijavite se klikom na link.

  KALA d.o.o. za projektiranje i usluge  u Cerniku ima slobodno radno mjesto za djelatnika na poziciji: Rukovatelj/rukovateljica građevinskim strojevima. Idealan kandidat osposobljen je za rukovanje rovokopačem, utovarivačem. Prijevoz je osiguran od sjedišta firme do mjesta rada, a predviđena plaća je u rasponu od 6 000 do 8 000 kn. Kliknite na brzu prijavu i pravovremeno se prijavite.

  Vaco d.o.o. zapošljava Suradnika u marketingu (m/ž), Pomoćnog radnika u građevini (m/ž), Spremačicu (m/ž), u Osijeku. Provjerite uvjete za željenu poziciju na linku do 25.11. i na vrijeme se prijavite. Sretno.

  MSTV j.d.o.o. ima raspisan natječaj za Kamermana/Snimatelja (m/ž) za snimanje nogometnih utakmica i drugih sportskih događaja u Osijeku.
  Prednost imaju osobe koje imaju osnovno znanje upravljanja kamerom, voljne su putovati i imaju vozačku dozvolu B kategorije. Imate li uz to SSS, znanje engleskog i ruskog jezika, prijavite se i ostvarite zaradu u rasponu od 7000 kn do 13000 kn.

  Grawe zapošljava 2 Prodajna predstavnika (m/ž) u Našicama i Slatini. Usavršavanje, napredovanje, vrijedno iskustvo u međunarodnoj kompaniji, sve vas to čeka. Klik na link.

  Kompanija LPP S.A., osnovana 1995. godine u Poljskoj jedan je od najbrže rastućih modnih maloprodajnih trgovačkih lanaca na svijetu i trenutno zapošljava Prodavača (m/ž). Mjesto rada: Zagreb, Varaždin, Osijek, Pula, Rijeka, Zadar i Split. Ako ste marljivi i imate pozitivan pristup radu, a uz to ste usmjereni na prodajne rezultate, prijavite se ovdje.

  Boxmark, uspješna multinacionalna kompanija, zapošljava djelatnika na poziciji: Radnik na poslovima krojenja kože (m/ž), u pogonu u Trnovcu, Zlatar Bistrici i Gornjoj Vrbi. Nove članove tima očekuju redovita primanja i stimulacije te mogućnost napredovanja u karijeri. Kliknite na link i prijavite se brzom prijavom.

  Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

  Vaš posao.hr.

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Tko kaže da kod nas nema posla? Ovdje se traže radnici na sve strane

  Traže se radnici! – Izašao novi popis radnih mjesta

  U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje Više…

  Zapošljavaju: NTH Mobile, Mamut Fortis, Ljekarne Prima Pharme, Autoprijevoznik Tomislav Mauerman, Skripta tisak...

  Držite budućnost u svojim rukama – Otvorena su nova radna mjesta

  U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje Više…

  Radnike traže raznovrsne tvrtke, pronađite idealnu za sebe!

  Nova ponuda poslova – stižu nove prilike!

  U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Jedna od vodećih međunarodnih veleprodajnih tvrtki svojom novom globalnom politikom obvezala se na korištenje jaja isključivo iz nekaveznog uzgoja

  Metro postaje cage-free u svim poslovnicama diljem svijeta

  Perilice rublja programirane su na 2.000 do 2.500 pranja, televizori na 20.000 sati, a sve s ciljem da se potrošače primora kupiti nove modele

  Udar na džep građana – Uređaji se kvare odmah po isteku jamstva

  Dodjela priznanja „Inspiriramo poljoprivredu“ održavat će se svake godine, kako se ne bi zaboravili pojedinci koji doprinose pozitivnoj percepciji poljoprivrede.

  Nacionalna poljoprivredna konferencija “Slavonika” (3.3.) PROGRAM