GOSPODARSTVO

Novi poslovi! U OBŽ je 16.500 nezaposlenih! Ova vijest brojku može odmah smanjiti!

Radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova ...

  Objavljeno 06.11.2018
  Alan Srčnik

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

  Gromela Centar d.o.o., graditeljska je tvrtka osnovana 1996. godine u Osijeku, a danas uspješno posluje u Zagrebu. Trenutno zapošljava na poziciji: Dipl. ing. građevinarstva (m/ž) za područje cijele RH. Za ovaj posao potreban vam je položeni stručni ispit, iskustvo organizacije gradilišta te četverogodišnje iskustvo u visokogradnji. Prijavite se do 9.11. ovdje.

  Pevec traži Skladištara (m/ž) u Slavonskom Brodu. Očekuje vas zaprimanje robe sukladno internim procedurama zaprimanja, skeniranje pridošle robe, kontroliranje ispravnosti pridošle robe i prateće dokumentacije. Prijavite se brzom prijavom.

  Abba d.o.o. u Bilju ima otvorene 3 pozicije: Programer c# (m/ž), Knjigovođa (m/ž), Kontrolor kvalitete/Tester aplikacija za Bankarsko poslovanje (m/ž). Rok prijave je 25.11., stoga provjerite za koju ste poziciju najkompetentniji i prijavite se pravovremeno. Detalji su na linku.

  Šumarski obrt Blaško, s dugogodišnjim iskustvom uspješno obavlja djelatnosti uzgajanja šuma, pridobivanja drva iz šume, te izgradnje i održavanje šumske infrastrukture. Trenutno zapošljava Voćara/Voćaricu u mjestu Cage, u Brodsko-posavskoj županiji. Prijavite se klikom na link.

  KALA d.o.o. za projektiranje i usluge  u Cerniku ima slobodno radno mjesto za djelatnika na poziciji: Rukovatelj/rukovateljica građevinskim strojevima. Idealan kandidat osposobljen je za rukovanje rovokopačem, utovarivačem. Prijevoz je osiguran od sjedišta firme do mjesta rada, a predviđena plaća je u rasponu od 6 000 do 8 000 kn. Kliknite na brzu prijavu i pravovremeno se prijavite.

  Vaco d.o.o. zapošljava Suradnika u marketingu (m/ž), Pomoćnog radnika u građevini (m/ž), Spremačicu (m/ž), u Osijeku. Provjerite uvjete za željenu poziciju na linku do 25.11. i na vrijeme se prijavite. Sretno.

  MSTV j.d.o.o. ima raspisan natječaj za Kamermana/Snimatelja (m/ž) za snimanje nogometnih utakmica i drugih sportskih događaja u Osijeku.
  Prednost imaju osobe koje imaju osnovno znanje upravljanja kamerom, voljne su putovati i imaju vozačku dozvolu B kategorije. Imate li uz to SSS, znanje engleskog i ruskog jezika, prijavite se i ostvarite zaradu u rasponu od 7000 kn do 13000 kn.

  Grawe zapošljava 2 Prodajna predstavnika (m/ž) u Našicama i Slatini. Usavršavanje, napredovanje, vrijedno iskustvo u međunarodnoj kompaniji, sve vas to čeka. Klik na link.

  Kompanija LPP S.A., osnovana 1995. godine u Poljskoj jedan je od najbrže rastućih modnih maloprodajnih trgovačkih lanaca na svijetu i trenutno zapošljava Prodavača (m/ž). Mjesto rada: Zagreb, Varaždin, Osijek, Pula, Rijeka, Zadar i Split. Ako ste marljivi i imate pozitivan pristup radu, a uz to ste usmjereni na prodajne rezultate, prijavite se ovdje.

  Boxmark, uspješna multinacionalna kompanija, zapošljava djelatnika na poziciji: Radnik na poslovima krojenja kože (m/ž), u pogonu u Trnovcu, Zlatar Bistrici i Gornjoj Vrbi. Nove članove tima očekuju redovita primanja i stimulacije te mogućnost napredovanja u karijeri. Kliknite na link i prijavite se brzom prijavom.

  Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

  Vaš posao.hr.

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

  Tražite posao? Otvoren izniman broj novih radnih mjesta, provjerite i prijavite se!

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i Više…

  Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova ...

  Otvaramo 2019. godinu s najmanje 17 radnih mjesta u ponudi našeg partnera! Što se čeka!?

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i Više…

  Radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova ...

  Otvorena radna mjesta: Od stručnog osposobljavanja, preko pola radnog vremena do posla u inozemstvu …

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Tomislav Panenić i Sonja Čikotić danas su održali konferenciju za novinare na kojoj su govorili o Uputi ministra Tomislava Tolušića za potpisivanje aneksa na ugovore o korištenju državnog zemljišta od strane Agrokora plus.

  Most NL: ”Sad je trenutak biti ili ne biti”

  U Hrvatskoj 16 000 zgrada bez dizala! Borzan će poraditi na popravljanju situacije i pomoći građana...

  Biljana Borzan pozdravila najavu o pilot projektu ugradnje dizala

  Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

  Tražite posao? Otvoren izniman broj novih radnih mjesta, provjerite i prijavite se!