GOSPODARSTVO

Novi poslovi u Osijeku – slobodna radna mjesta

Provjerite 10 pozicija koje su posebno naglašene za vas ovaj tjedan i pronađite novo radno mjesto u Osijeku i okolici.

    Objavljeno 10.01.2024
    Matija Ivanković

    Konzum Plus d.o.o zapošljava na pozicijama Prodavača gotovih jela (m/ž), Skladištara u prodavaonici (m/ž), Studentskog posla (m/ž), Blagajnika (m/ž), Prodavača (m/ž), Mesara (m/ž) te Vozača B i C kategorije (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Svaka pozicija kandidatima nudi naknadu za topli obrok, popust za zaposlenike, dodatno zdravstveno osiguranje te isplatu božićnice, uskrsnice i mnoge druge nagrade. Za više informacija o svakoj poziciji posjetite link do 18.1.2024.

    Mamut Fortis d.o.o. traži Operatera/Blagajnika (m/ž) za automat klub u Čepinu. Posao uključuje blagajničke poslove, rad s automatima, vođenje evidencija, te nudi razne pogodnosti poput stimulacija, bonusa, mogućnosti napredovanja i obuke. Potrebna su komunikativnost, ljubaznost i spremnost na timski rad. Radni odnos može biti na određeno ili neodređeno vrijeme. Prijavite se putem linka do 18.1.2024.

    Adecco Hrvatska traži Konzultanta u kontakt centru na talijanskom jeziku (m/ž) s izvrsnim znanjem talijanskog i Radnika u dentalnom laboratoriju (m/ž) u Čepinu s najmanje 2 godine iskustva. Nude fleksibilnost radnog vremena, edukaciju, bonuse. Za više informacija posjetite link do 2.1.2024. za posao Radnika u dentalnom laboratoriju, a za Konzultanta u kontakt centru na talijanskom jeziku do 31.1.2024.

    Fina traži SAP konzultanta – eksperta (m/ž) za održavanje i unaprjeđenje SAP rješenja, implementaciju zakonskih promjena te analitičke i savjetodavne poslove. Potrebno je 10 godina iskustva, SAP certifikat, znanje engleskog, rad na neodređeno s probnim radom, božićnica, regres, sistematski pregled i ravnoteža privatnog i poslovnog života. Prijavite se putem linka do 22.1.2024.

    Tvrtka DIDI d.o.o. traži Vozača hladnjače (m/ž) za rad u Đakovu, Osječko-baranjska županija. Posao obuhvaća vožnju vozila s kategorijom C, a potrebna je srednja škola (3 godine). Radno iskustvo nije važno. Za prijavu posjetite link do 31.1.2024.

    Sunce Hoteli d.d. / Bluesun traži zaposlenike na pozicijama Suradnika u investicijama – strojarski inženjer (m/ž), Suradnika za investicijske projekte (m/ž), Suradnika u investicijama – inženjer elektrotehnike (m/ž), Project managera (m/ž) te Interior designer-a (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Za više informacija o pojedinome poslu posjetite link do 31.1.2024.

    AQUAMONT d.o.o. traži 4 radnika u Osijeku na poziciji Pomoćni radnik u niskogradnji na telekomunikacijama, s osnovnom školom ili srednjom školom (3 godine). Posao obuhvaća pomoćne poslove u niskogradnji na telekomunikacijama, a nudimo zaposlenje na neodređeno vrijeme. Prijavite se putem linka do 19.1.2024.

    Manpower traži Telefonskog prodajnog savjetnika (m/ž) za rad u uredu u Osijeku i okolici, s mogućnošću rada od kuće nakon edukacije. Posao uključuje telefonsku prodaju A1 usluga, a nudi atraktivne bonuse i mjesečne pogodnosti. Potrebna je SSS, a prethodno iskustvo nije uvjet. Za više informacija i prijavu posjetite link do 1.2.2024.

    Workforce traži Referenta knjigovodstva (m/ž) za Benetton u Osijeku s radom na kontrolama dokumentacije, suradnjom s poslovnim segmentima i zahtjevima za ekonomsku stručnu spremu. Nudi stalna primanja, usavršavanje i ugovor s mogućnošću stalnog zaposlenja. Prijave su otvorene putem linka do 31.1.2024.

    Deltron d.o.o. traži Prodajnog predstavnika (m/ž) za rad u Zagrebu i Osijeku. Nudi se dinamično radno okruženje, mogućnost učenja te dodatno zdravstveno osiguranje, uz zahtjeve poput SSS, VSS ili VŠS, poželjnog iskustva s klimatizacijskom opremom, vozačke dozvole B kategorije i aktivnog korištenja engleskog jezika. Za više informacija prijavite se putem linka do 16.1.2024.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr.– vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane Više…

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ

    Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite posao.hr. Proučite 10 pozicija koje su odabrane za vas tijekom ovog tjedna! Gi Group Više…

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Rekonstrukcija i izgradnja vodoopskrbne mreže i sustava odvodnje u Gundulićevoj ulici u Osijeku - od Ulice Stjepana Radića do Vukovarske ulice te dio Vukovarske ulice i Ulice kardinala A. Stepinca

    Potpuno se za promet zatvara dio Gundulićeve ulice

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Svaki poduzetnički pothvat započinje dobrom poslovnom idejom. No, poduzetničkih ideja je bezgranično puno, a uspješne pothvate od neuspješnih dijeli – realizacija

    Od ideje do realizacije – novi besplatni seminar za poduzetnike