GOSPODARSTVO

Novi retail park u Osijeku u subotu 27. svibnja otvara svoja vrata

Na dan otvorenja, u subotu 27. svibnja tako će svoja vrata na ovoj lokaciji otvoriti dm, Hervis, Pepco, sada već dobro poznati i među mlađom populacijom omiljeni Sinsay, ali i isto tako popularan brand za mlade House

  Objavljeno 24.05.2023
  Darija Kovačić

  Retail park Gacka lociran je na odličnoj poziciji Osijeku, pripada gradskoj četvrti Industrijska četvrt, a nalazi se naposredno uz najveće, najprostranjenije i najnapučenije osječko naselje Sjenjak, na adresi Ulica kneza Trpimira 20.

  Retail park Gacka započinje s radom u subotu 27. svibnja. Dok će trgovine sa svojim radom započeti prema redovnom radnom vremenu, od 9 sati, svečano otvorenje uprililičit će se u 11 sati na parkirališnom prostoru retail parka. Uz kratki govor osječkog gradonačelnika Ivana Radića te župana Osječko-baranjske županije Ivana Anušića, bit će upriličeno svečano rezanje vrpce, piće dobrodošlice, zabava za najmlađe i ono svima najinteresantnije – posebne ponude, popusti, nagradne igre i druga iznenađenja koja pripramaju trgovine retail parka. 

  Na dan otvorenja, u subotu 27. svibnja tako će svoja vrata na ovoj lokaciji otvoriti dm, Hervis, Pepco, sada već dobro poznati i među mlađom populacijom omiljeni Sinsay, ali i isto tako popularan brand za mlade House kojega do sada nije bilo u Osijeku te je ovo svojevrsna premijera za naš grad. Nadalje, u Retail parku Gacka na preko 600 kvadrata otvora i Sancta Domenica koja će u svojoj osječkoj Megastore poslovnici nuditi asortiman koji se sastoji od raznovrsne ponude potrošačke i zabavne elektronike brandova Samsung, Sony, PlayStation, Philips, LG, HP, Bosch, Gorenje, Miele, Dyson, Remington, ali i mnogih drugih. Još jedno zanimljivo otvorenje čeka nas u Retail parku Gacka. Knjižara Znanje, jedna je od najstarijih izdavačkih kuća u Hrvatskoj koja će uz vlastitu nakladu, u ponudi imati i veliki izbor strane knjige, odabrani asortiman većine hrvatskih nakladnika, kao i bogati program izdanja za najmlađe, posebice edukativne slikovnice i bojanke. Ponudu knjižare upotpunit će društvene igre, školski program, torbe i pernice te bogati darovni program i odjel papirnice.

  I konačno, u sklopu Retail parka Gacka dobit ćemo i novo mjesto za predah. Gacka caffe koji također ovih dana radi na završnom uređenju kutak je u kojem ćete u miru moći pročitati novine uz izvrsnu kavu, pristupačne cijene, ljubazno osoblje i u prekrasnom ambijentu, a za lijepog vremena i na vanjskoj terasi. A ono što će sigurno razveseliti roditelje s malom djecom je informacija da je uz terasu kafića već uređeno i vanjsko dječje igralište.

  U skorom budućem periodu svoje otvorenje najavili su sada već dobro nam poznati trgovački lanac neprehrambenih proizvoda Tedi, a ono što će oduševiti sve ljubitelje pizze je najava skorog otvorenja Domino’s pizzerije.  Domino’s Pizza, brandirana kao Domino’s, je američki multinacionalni lanac pizza restorana osnovan 1960. U svijetu je više od 18.000 poslovnica Domino’s Pizze, a u Hrvatsku je ovaj lanac restorana stigao 2020. godine, njihov prvi restoran je otvoren u Zagrebu, a od sada ćemo ga imati i mi u Osijeku.

  Radno vrijeme trgovina bit će od 9 do 21 sat, dok će Gacka caffe s radom započinjati sat vremena ranije. Možete očekivati ugodno iskustvo kupovine i sve što vam je potrebno na jednom mjestu – i to odmah u vašem susjedstvu.

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Ali to nije sve! Za ovu godinu su još planirani radovi na nogostupima u Dragonjskoj i Ramskoj ulici te sanacija cesta u Ilovskoj i Jadranskoj ulici!

  Odlične vijesti! Napokon je obnovljena Murska ulica u Industrijskoj četvrti

  „Obnova Murske ulice još jedan je dokaz da Grad Osijek brine o komunalnoj infrastrukturi svih svojih gradskih četvrti“, izjavio je Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Tijekom tri dana ovog sajma predstavit će se preko 35 vodećih zastupnika poljoprivrednih strojeva. Organizirana je i utrka traktora, a autobusima stižu i posjetitelji iz susjednih zemalja.

  Uskoro najveći FarmShow u Osijeku!

  Jedan od najatraktivnijih prostora za zakup se nalazi u pješačkoj zoni oko osječke konkatedrale. Poslovni prostori u zakup se daju u viđenom stanju na vrijeme od 10 godina, a pogledati se mogu u terminima objavljenima uz natječaj

  Državne nekretnine daju u zakup poslovne prostore u osam gradova unutar sedam županija

  Spektakularan uspjeh hrvatskog branda Wise Grus. Iako se radi o debitantskoj destileriji, ona je zapravo velikim koracima ušla u visoko društvo!

  Hrvatska rakija prvi put na zlatnom i srebrnom postolju u San Franciscu