KULTURA

Novi tjedan u kinu Urania donosi mnoštvo zanimljivih predstava

U novom filmskom tjednu premijerno na program kina Urania stižu 3 premijerna naslova...

Objavljeno 03.02.2022
Ivona Amidžić

“Nakon dužeg perioda mirovanja zbog covid pandemije, sretni smo što su se predstave i stand up nastupi ponovo vratili na naš redovni repertoar”, poručuju iz kina Urania.

utorak 15.2. u 19 h, prvi na redu je stand up comedy show Detalji, redovnog člana Lajnap Comedyja Gorana Vugrineca. U više od 100 minuta i uz cijenu ulaznice od 50 kn, nastup će nas smjestiti u situacije u kojima ćemo se sigurno prepoznati. Iduća je na rasporedu autorska predstava Dragana Marinkovića Mace Kakva ti je žena, takav ti je život. Na rasporedu je u utorak 22. veljače u kinu Urania, s početkom u 20 h po cijeni ulaznice od 90 kn. Nenad Danilović, poznatiji pod pseudonimom Nesha Bridges jedan je od najpopularnijih srpskih stand up komičara, koji se proslavio pjesmom „Ej, Riki Martine”, a u kino Urania vraća se u petak 8.4. s početkom u 19:30 h sa svojom novom stand up predstavom The Best of, koju možete pogledati po cijeni ulaznice od 60 kn.

Zbog najnovijih epidemiološkim mjera, na svim predstavama su obavezne covid potvrde ili potvrde o negativnom BAT ili PCR testu, ne starije od 48 h.

Ulaznice je potrebno unaprijed rezervirati:

Nastavljamo i sa posljednje 3 projekcije u sklopu programa Cool Tour Mađarska, kao potprogram projekta Resonance Cinema. Cultural Hub for Curious Minds. U ponedjeljak, utorak i četvrtak redom gledamo naslove OpenNeither with you i Budapest Heist. Sve naslove prikazujemo na original jeziku uz engleski titl u glavnoj dvorani kina Urania, a cijena ulaznice je snižena i iznosi 20 kn.

U novom filmskom tjednu premijerno na program kina Urania stižu 3 premijerna naslova.

Od Rolanda Emmericha, redatelja ultimativnih blockbustera poput Dan poslije sutra, Dan nezavisnosti i 2012, stiže novi znanstveno-fantastični spektakl o dosad najvećoj prijetnji planetu Zemlji – Moonfall.

Knjiga ljubavi priča o mladom, uštogljenom engleskom autoru Henryju čiji zadnji roman, premda svugdje niže loše kritike, iznenada postaje veliki hit u Meksiku, čime započinje njegov put do prave ljubavi.

Gorbačov. Raj dokumentarni je film o promjenama koje su odjeknule svijetom zahvaljujući jednom čovjeku. S ovim teretom prošlosti ovaj starac živi posljednje dane svog života u praznoj kući u predgrađu Moskve. Biografski dokumentarac o Mihailu Gorbačovu možete pogledati u Kino klubu.

Ne propustite pogledati ni sinkronizirani crtić Moja čudovišna obitelj 2, mračnu priču Guillerma del Tora Ulica noćnih mora, dok su na programu Kino kluba i dalje provokativna komedija Baksuzno bubanje ili bezumni pornić te prijateljstvo koje mijenja živote Vuk i lav.

Na svojim posljednjim projekcijama su i naslovi Encanto: Naš čarobni svijetJahač zmajaPčelica Maja 3: Zlatno jajeDinastija Gucci i Visoka moda.

Napominjemo da se svi programi provode uz poštivanje Preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19 tijekom održavanja profesionalnih umjetničkih izvedbi, kulturnih programa i manifestacija: svi prostori se redovno dezinficiraju, smanjen je kapacitet dostupnih sjedala u dvorani, svaki gledatelj bi trebao dezinficirati ruke, a maske su obavezne u svim prostorijama kina. Sukladno najnovijim preporukama, dozvoljena je konzumacija hrane i pića za vrijeme projekcije. Hvala na razumijevanju!

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Po drugi put, Hrvatski audiovizualni centar organizira manifestaciju Mjesec našeg filma, u sklopu kojeg će se hrvatski filmovi prikazivati u kinima diljem zemlje tijekom cijelog mjeseca

Kino Urania – Mjesec našeg filma – 70 godina filmskih festivala

Svibanj i ove godine ima filmski predznak. Po drugi put, Hrvatski audiovizualni centar organizira manifestaciju Mjesec našeg filma, u sklopu Više…

U novom filmskom tjednu uz Back to Black premijerno na program stižu još 2 nova filmska naslova. Nabavite na vrijeme i karte za predstave i stand up komedije!

Kino Urania – Back to Black

U režiji Sama Taylor-Johnsona, glazbena biografija Back to Black prati život i glazbu Amy Winehouse (Marisa Abel) kroz njezino putovanje Više…

Ovaj tjedan u kinu Urania plačemo… od smijeha! A u novom filmskom tjednu premijerno na program kina Urania stiže i 6 novih filmskih naslova.

Kinematografi Osijek – Četiri predstave i šest novih filmova

Ovaj tjedan u kinu Urania plačemo… od smijeha! Počinjemo već u četvrtak kada nam se u goste vraća Kazalište Planet Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Po drugi put, Hrvatski audiovizualni centar organizira manifestaciju Mjesec našeg filma, u sklopu kojeg će se hrvatski filmovi prikazivati u kinima diljem zemlje tijekom cijelog mjeseca

Kino Urania – Mjesec našeg filma – 70 godina filmskih festivala

Imamo nova sjajna imena programu ovogodišnjeg izdanja festivala koji će se pod pokroviteljstvom Grada Osijeka održati od 15. do 17. kolovoza na popularnoj lokaciji-Katakombe u Osijeku

[NAJAVA] Pannonian Rock Festival

Noć knjige je manifestacija pokrenuta 2012. godine s ciljem da se kroz jedinstvenu manifestaciju potakne kultura čitanja i uvažavanja knjige kao civilizacijskog i kulturnog dosega, te da poticaj razgovoru o statusu i važnosti knjige u suvremenom društvu

[NAJAVA] Noć knjige u Muzeju Slavonije