KULTURA

Novi tjedan u kinu Urania donosi zanimljive naslove (RASPORED)

Posebne pogodnosti i povoljnije cijene mogu se iskoristiti uz studentsku, umirovljeničku i NK Osijek iskaznicu te na dječjim matinejama i obiteljskim srijedama, uz grupne popuste i poklon vouchere

Objavljeno 15.01.2020
Ivona Amidžić

U novom filmskom tjednu premijerno možete pogledati obiteljsku avanturu o doktoru Dolittleu, izvrsnu komičnu dramu Jojo Rabbit, dramu poznatog redatelja Terencea Malicka Skriveni život i makedonski dokumentarac Medena zemlja (Kino klub), a na programu i dalje ostaju drame 1917 i Oprostite, mimoišli smo se, animirani hitovi Špijunaža i kamuflaža i Frka te južnokorejski nagrađivani festivalac Parazit (Kino klub).

Robert Downey Jr. elektrificira jednog od najpostojanijih likova u književnosti na vrlo životopisan prikaz klasične priče o čovjeku koji može razgovarati sa životinjama: Dolittle. Nakon što je sedam godina ranije izgubio suprugu, ekscentrični doktor, poznati liječnik i veterinar Engleske kraljice Viktorije, otuđio se daleko iza visokih zidova dvorca Dolittle, u društvu egzotičnih životinja.

Skriveni život ime je filma poznatog redatelja Terencea Malicka, o Austrijancu koji je zbog svoje katoličke vjere odbio uzeti oružje u ruke za Hitlerovu Njemačku te je zbog toga završio u zatvoru.

Nagrađivana socijalna drama redatelja Kena Loacha Oprostite, mimoišli smo se kroz prizmu dostavljača koji želi poslovnu samostalnost i sigurniju budućnost svojoj obitelji, funkcionira kao oštra kritika suvremenog kapitalističkog društva koje uništava radničku srednju klasu.

Frka je zabavna animacija producenata franšize “Shrek„ u kojoj će uživati cijela obitelj. Priča puna akcije i humora o razmaženom psu koji mora naučiti preživjeti na ulici, kao i svaki drugi pas.

Serijal neočekivanih događaja natjerat će najvećeg svjetskog špijuna da počne surađivati s jednom osobom s kojom nije mislio da će ikad raditi. Ne propustite animiranu i sinkroniziranu avanturu Špijunaža i kamuflaža.

Proslavite rođendan u Uraniji i provjerite zašto svi kažu da su u kinu Urania najbolje zabave!

Posebne pogodnosti i povoljnije cijene mogu se iskoristiti uz studentsku, umirovljeničku i NK Osijek iskaznicu te na dječjim matinejama i obiteljskim srijedama (cijena ulaznice 20 kn), uz grupne popuste (cijena ulaznice 18 kn za grupe od minimalno 10 osoba) i poklon vouchere (10 ulaznica za 180 kn).

Kako svi nakon dobrog filma obično ogladne, dobro dođe Early Birds paket uz koji za 45 kn dobijete ulaznicu za film + obrok u restoranu Lumiere.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Kviz će biti moguće pratiti na hrvatskom, ali i engleskom jeziku, uživo ili online putem Google obrasca. U uskrsnom filmskom tjednu premijerno na film kina Urania stižu i 2 nova naslova

Filmski kviz kao poklon za Uskrs

Uoči Uskrsa, Urania vas poziva na 2. po redu Cinema4YOU(th) filmski kviz, koji će se održati u Kino klubu kina Više…

Bogat kazališni i filmski program u kinu Urania se nastavlja i narednih mjeseci, a u pripremi je mnoštvo novih i zabavnih naslova.

Kino Urania – 3 premijere, 7 novih predstava i 2. filmski kviz

Kazalište Planet art se u goste vraća sa tri nova naslova: Ljubavna pisma (četvrtak 4.4. u 19:00 h), Posljednja Freudova Više…

Zahvatilo nas je Oscarovsko ludilo, a jedna novost u filmskom djelu programa je i hit koji je uzdrmao susjedstvo, pogledajte!

Kino – Oskarovci, Jorgovani i Rifovi revolucije

Zahvatilo nas je Oscarovsko ludilo! Uz pokoja iznenađenja i neke „sigurice“, nastup Ryana Goslinga i Slasha koji su zajedno otpjevali Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Kviz će biti moguće pratiti na hrvatskom, ali i engleskom jeziku, uživo ili online putem Google obrasca. U uskrsnom filmskom tjednu premijerno na film kina Urania stižu i 2 nova naslova

Filmski kviz kao poklon za Uskrs

Bogat kazališni i filmski program u kinu Urania se nastavlja i narednih mjeseci, a u pripremi je mnoštvo novih i zabavnih naslova.

Kino Urania – 3 premijere, 7 novih predstava i 2. filmski kviz

Poziv je otvoren za sve mlade (i sve koji se tako osjećaju) raspoložene za timski i kreativni rad koji se ne ustručavaju istaknuti svoje mišljenje i žele naučiti nešto novo

Pridruži se Klubu kazališne publike u Osijeku!