GOSPODARSTVO

Novo ruho Klinike za kirurgiju KBC-a Osijek

Članovi 5.podružnice Istočna Hrvatska MKVC odlučni su u postizanju cilja u vezi uređenja KBC Osijek... :)

  Objavljeno 08.02.2019
  Antonela Verković

  Članovi 5. Podružnice provode i organiziraju niz projekata tijekom godine s ciljem poticanja humanitarnog rada, volonterstva za opće dobro građana grada Osijeka – navodi se u priopćenju.

  Naime, članovi 5.podružnice Istočna Hrvatska MKVC organizirali su 07.i 08. veljače 2019.g. uređenje Klinike za kirurgiju KBC Osijek i to ličenje i oslikavanje zidova Klinike za kirurgiju KBC Osijek.

  U projektu sudjeluju učenici srednjih škola i djelatnici  Graditeljsko-geodetska škola Osijek, Škola primijenjene umjetnosti i dizajna Osijek te Trgovačke i komercijalne škola „Davor Milas iz Osijeka. Ovom prilikom se zahvaljujemo učenicima i ravnateljima škola što su prepoznali vrijednost projekta te se uključili u provedbu istog.

  oslikavanje kbc

   

  O MKVC

  Moto klub Veterani – Croatia osnovan je 2007. godine s ciljem okupljanja i druženja veterana-bikera Domovinskog rata, njihovih obitelji i prijatelja, očuvanja sjećanja na vrijednosti i žrtve Domovinskog rata, promociju moto sporta te humanitarnom i volonterskom djelovanju.

  MKVC danas ima preko 160 članova i djeluje kroz 7 podružnica na području čitave Hrvatske i u dijelu Bosne i Hercegovine što ga čini jedinstvenim moto klubom na ovim prostorima.

  MKVC kao takav sudjeluje na projektima i akcijama koje provode državne institucije, civilne udruge i organizacije, vezano za edukativno preventivne programe, humanitarni rad, sport, Domovinski rat, koje su u skladu s našom vizijom i misijom.

  MKVC Osijek

  kbc osijek

  FOTO: MKVC (priopćenje)

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Kujundžić je jučer istaknuo kako Vlada podržava tu "kapitalnu investiciju na nacionalnoj razini".

  Novi KBC bit će najveći projekt na istoku Hrvatske, a podržao ga i Kujundžić!

  Ministar zdravstva Milan Kujundžić izjavio je u ponedjeljak da je Vlada podržala ideju izgradnje novog Kliničkog bolničkog centra (KBC) u Osijeku, Više…

  Osječki taxi slavi godišnjicu uspješnog poslovanja i tim povodom je donirao 20 000,00 kuna odjelu dječje kirurgije i pedijatrije

  Osječki taxi povodom svoje godišnjice donirao sredstva KBC-u

  Povodom obilježavanja prve godišnjice poslovanja Osječkog taxija odlučili su osigurati sredstva u iznosu od 20 000,00 kuna za opremanje KBC Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Belišćanski HDZ-ovci motivirani, tvrde, zahtjevima zabrinutih građana grada Belišća, šalju slike šlepera sa smećem!?

  Belišće se guši u nepoznatom smeću?

  Izgradnju sufinancira Europska unija, no po projektu kojeg su radili zajednički agencija Roda ('antunovačka RRA') i općina Antunovac

  Nataša Tramišak na ‘Fejsu’ objavila kako teku radovi u Antunovcu

  Grad Osijek objavljuje javnu raspravu o prijedlogu urbanističkog plana uređenja kompleksa “Gradski vrt”

  Plan uređenja kompleksa “Gradski vrt”