GOSPODARSTVO

Novootvoreni hotel Materra u Čepinu počeo s radom

Hotel se nalazi u Čepinu, smještajnog je kapaciteta od 61 jedinice koje broje i jedan predsjednički apartman, a svaka soba pažljivo je osmišljena kako bi spojila udobnost suvremenog dizajna s prirodnim elementima.

  Objavljeno 12.02.2024
  Matija Ivanković

  Jedan od novih projekata Žito grupe – Wholeness & Wellness hotel Materra, počeo je s radom.

  Hotel se nalazi u Čepinu, smještajnog je kapaciteta od 61 jedinice koje broje i jedan predsjednički apartman, a svaka soba pažljivo je osmišljena kako bi spojila udobnost suvremenog dizajna s prirodnim elementima.

  Posebnost hotela nalazi se i u 1500 četvornih metara wellness & spa prostora, koji je osmišljen za pružanje usluga holističkog pristupa.

  Cilj ovog projekta je ojačati regiju te pridonijeti pozicioniranju Slavonije na gospodarskoj i turističkoj karti Hrvatske, Europe i svijeta.

  Više o hotelu na: www.hotelmaterra.com

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Riječ je o poslovnom pothvatu i ostvarenju sna bračnog para liječnika dentalne medicine Zorana i Matee Dragaš koji su postali sinonim za izvrsnost i korištenje novih tehnologija u dentalnoj medicini na području Osječko-baranjske županije

  Otvoren najmoderniji dentalni centar na području Osječko-baranjske županije

  U Čepinu je otvoren Dragaš Dental Design – tehnološki najmoderniji dentalni centar na području Osječko-baranjske županije, a koji je dio Više…

  Uz manifestacijski i kulturni turizam Čepin sada ima i zdravstveni turizam. Oba projekta imaju za cilj gospodarski ojačati regiju i pridonijeti pozicioniranju Slavonije na gospodarskoj, medicinskoj i turističkoj karti Hrvatske, Europe i svijeta.

  [FOTO] Saznali smo koja će biti najpoželjnija destinacija u 2024. godini: Materra i Priora, imena koja treba zapamtiti

  Luksuz, prekrasan dizajn, udoban krevet i pogled u bespuće koje će Vas, dok doručkujete s ljubavlju i pažnjom osmišljenu deliciju, Više…

  Otvoreni su novoizgrađeni Medicinski centar - specijalna bolnica budućeg međunarodnog medicinskog centra s vodećim stručnjacima plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije, urologije i drugih djelatnosti, kao i hotel smještajnog kapaciteta od 61 jedinice, s wellness prostorom veličine 1.500 kvadratnih metara

  U Čepinu otvoreni Medicinski centar i hotel vrijedni 46 milijuna eura

  Uz prigodnu svečanost kojoj je nazočilo više od 1.000 gostiju, 18. listopada 2023. godine u Čepinu, na lokaciji Ovčara, otvoreni Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Pročitajte u nastavku kako biste istražili 10 posebno odabranih poslova za vas. Vaša sljedeća karijera može biti samo klik dalje!

  Nova ponuda slobodnih radnih mjesta u Osječko-baranjskoj županiji

  "Kroz Projekt Slavonija, Baranja i Srijem realizirano je 3 milijarde eura. Od 2013. godine BDP u Slavoniji se per capita povećao 50 posto, a klasični za nešto više od 40 posto."

  Optimalan razvoj Slavonije i Baranje – l. Znanstveno-stručni dijalog “Regionalni razvoj u Hrvatskoj – razvojna tranzicija Slavonije”

  Grad Osijek prihvatio je nagodbeni prijedlog tužitelja Saubermacher Dienstleistungs AG i Strabag AG te se obvezuje isplatiti iznos od 3.897.000,00 EUR, najkasnije do 30. studenoga 2024. godine.

  Osječki gradonačelnik Radić o slučaju Saubermacher-Strabag: Ovo je najštetnija sudska presuda protiv Grada Osijeka. Nemamo veze s njom, ali ćemo ju platiti a građani to neće osjetiti