KULTURA

Očekuje nas “Acoustic Night” u Sokol Centru

Duo Lampa nastupit će s presjekom bebop i fusion standarada, jazz balada i blues melodija

Objavljeno 18.06.2019
Ivona Amidžić

Svi željni odlične glazbe i ugodnog druženja, mogu se ovaj petak zaputiti na terasu caffe bara Sokol Centar gdje će ih svojim nastupom razveseliti duo Lampa.

Duo Lampa otprije poznat kao duo Pegla čine Benjamin Lamza, alt saxofonist, član Big Banda Požega, vanjski suradnik osječkog HNK orkestra i diplomirani pedagog i povjesničar te Krešimir Arambašić, kompozitor, aranžer i profesor gitare u GŠ Beli Manastir.

Lamza i Arambašić surađuju i skupa muziciraju već 5 godina u bendovima: Human Buldozer, Au Privave Quartet, In Ruff bend, te od nedavno u osječkom simfonijskom orkestru HNK u Osijeku, gdje sviraju u predstavi Sugar.

Nastup očekujemo u petak, 21. lipnja u 20 sati a Duo Lampa će nastupiti s presjekom bebop i fusion standarada, jazz balada i blues melodija.

foto: facebook (screenshot)

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Znate li zašto ste jučer u Perivoju kralja Tomislava gledali film Satellite Boy?

Fotografije, jazz i film u znak tri prijateljstva

„Pforzheim – 25 godina prijateljstva“ naziv je izložbe fotografija koja je u prostoru Muzeja likovnih umjetnosti Osijek otvorena u okviru Više…

''Ako vam je dosta stresa i želite se opustiti i odlutati mislima zavedeni gitarom dođite na moj koncert u Poetry caffe Magis'' :)

Besplatan koncert Daria Plevnika!

Dario Plevnik dolazi u Poetry caffe Magis 28.03. u 21h! Ulaz slobodan! Osječki virtuoz na gitari, umjetnik, stvara glazbu,sklada,aranžira, producira i Više…

U osječkom HNK 15.prosinca će se održati koncert baziran na zajedničkom albumu Marka Tolje i Jazz orkestra HRT-a koji donosi swing obrade brojnih hitova.

”Stavi pravu stvar” uz Marka Tolju u HNK!

Rotary klub Osijek ove godine slavi veliki 25. rođendan! Osim toga, organiziraju i već tradicionalni Božićni koncert u HNK. Tim Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Zanimljivi projekt "Svakodnevni život prapovijesnog čovjeka"

Hrana na prapovijesni način – Kako je čovjek prije lovio, pripremao hranu i jeo?

Ovaj se mjesec otvara nova podružnica upravo u Slavoniji

Prvi sastanak članova Ministarstva Magije u Osijeku

Neke stvari jednostavno ne smijete propustiti...

Stigao je i predzadnji dan OLJK-a