ŽIVOT

Od danas dostupne lokacije i za antigensko testiranje

Interaktivna karta sa svim lokacijama za testiranje na koronavirus u RH

    Objavljeno 23.11.2020
    Darija Kovačić

    Od ovog vikenda na stranici https://koronatestiranje.com dostupni su svi podaci, lokacije i kontakti za besplatna antigenska testiranja na koronavirus koja se od 23.11. provode na području Zagreba!
    Krajem srpnja objavljena je web stranica koronatestiranje.com, interaktivna karta s jasnim pregledom lokacija za testiranje na koronavirus. Karta je od početka pokazivala isključivo lokacije koje nude PCR testiranje, s obzirom na to da je do nedavno PCR testiranje bilo jedina opcija za detekciju aktivne zaraze koronavirusom u RH.
    Međutim, od ponedjeljka 23. studenog, u Zagrebu počinje masovno i besplatno antigensko testiranje na 12 lokacija.
    Kao i PCR testiranje, antigensko testiranje detektira aktivnu zarazu virusom, no uz nešto manju osjetljivost, te se diljem svijeta koristi kao pomoćna metoda za brzo i jeftinije testiranje velikog broja ljudi.
    Za razliku od PCR testova koji u najboljem slučaju daju rezultate isti dan, antigenskim testom rezultate možemo dobiti kroz 15-30 minuta. S obzirom na širenje antigenskog testiranja u RH, na stranicu koronatestiranje.com je dodana opcija za pregled lokacija koje nude antigensko testiranje, uključujući i 12 lokacija u Zagrebu.
    Direktna adresa za popis lokacija za antigensko testiranje je: https://koronatestiranje.com/antigen
    Klikom na pojedinu lokaciju dobit ćete informacije i o tome treba li se naručiti za testiranje, je li obavezna uputnica, postoji li drive-in opcija, koliko se čeka i druge bitne detalje, kao i direktne linkove na stranice za naručivanje. koronatestiranje.com je neovisan projekt i nije povezan s Vladom RH.

     

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Akcijsko slikanje je vrsta umjetnosti koja na ovim prostorima nije zastupljena zbog samog načina izvedbe. U akcijskom slikanju ne postoje oblici, ne postoje slikarska pravila, a ono što je u prvom planu jest osoba koja slika i način na koji ona stvara tu sliku.

    Bivši vojnik postao umjetnik, a svoje znanje širi i na druge! Upoznajte Martina koji je vojsku zamijenio ateljeom i bojama

    Martin Lešković ima tek 23 godine, ali po onome čime se bavi i što je sve radio, usudili bismo se Više…

    Ovogodišnje izdanje najutjecajnijeg gaming eventa u regiji i jednog od najvećih gaming sajmova na svijetu priprema najatraktivniji i najnoviji gaming sadržaj

    Najatraktivniji gaming sadržaj čeka vas na velikom Reboot InfoGameru 2023 powered by A1

    Reboot InfoGamer 2023 powered by A1 počinje ovaj četvrtak u 10:00, a u paviljonima 8A, 9 i 11A Zagrebačkog velesajma Više…

    Sustav za rano upozoravanje i upravljanje krizama prije stavljanja u produkciju će se u subotu, 3. lipnja 2023., testirati u stvarnim uvjetima, odnosno slanjem testnih poruka svim korisnicima mobitela koji se u tom trenutku nalaze na području Republike Hrvatske

    U subotu se testira Sustav za rano upozoravanje i upravljanje krizama

    Sustav za rano upozoravanje i upravljanje krizama prije stavljanja u produkciju će se u subotu, 3. lipnja 2023., testirati u Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    U Auro Domus poslovnicama diljem Hrvatske ti klijenti svakodnevno dobivaju nekoliko stotina ili tisuća eura. I vrlo često se iznenade činjenicom da su u zamjenu za slomljeni lančić ili ogrlicu koju ne nose godinama mogli u samo nekoliko trenutaka dobiti dovoljno sredstava za zatvore minus na tekućem računu ili si priušte nešto što su dugo željeli.

    Požurite i iskoristite visoke cijene: Otkup zlata sada se najviše isplati

    Biciklijada se i ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom "I ja želim čitati"

    FFOS-ova BICIKLIJADA 2024.

    Izvučen je dobitnik 3.000 eura za shopping u Portanovi,  čak 50 trgovina u Portanovi nudilo je rođendanske popuste, mađioničar, disco hostese i ljudi od stakla (Mirror crew) napustili su Portanovu, velika rođendanska torta se pojela, šampanjac popio, a svih 150 nagrada koje su bile sakrivene u mnoštvu balona je pronađeno.

    [FOTO] Trgovački centar Portanova proslavio 13. rođendan uz vrijedne nagrade, shopping s popustima i pregršt iznenađenja za posjetitelje