GOSPODARSTVO

Od sada postoji jedna kartica za cijelu Portanovu!

Portanova poklon karticu možete kupiti na dva načina: putem prodajnog automata koji se nalazi kraj Info pulta ili putem Web shopa

    Objavljeno 28.09.2023
    Darija Kovačić

    Zašto? Zato što će svoj poklon moći izabrati sami!

    Svim mukama po darivanju sada je došao kraj! Od sada postoji jedna kartica za cijelu Portanovu! Portanova poklon kartica idealan je poklon za sve prigode! Poklon karticu Portanove moguće je višekratno koristiti u većini maloprodajnih, uslužnih i ugostiteljskih objekata u Portanovi.

    Gdje i kako možete kupiti Portanova poklon karticu? Portanova poklon karticu možete kupiti na dva načina: putem prodajnog automata koji se nalazi kraj Info pulta ili putem Web shopa.

    Automat: Korištenje automata je iznimno jednostavno. A u svakom trenutku od pomoći će vam biti i djelatnice na Info pultu Portanove.

    Web shop: Prilikom kupovine poklon kartice putem Web shopa, potrebno je sačuvati potvrdni e-mail, na automatu kraj Info pulta odabrati opciju ‘Preuzmite karticu kupljenu online’ te slijediti upute na automatu: skenirat ćete QR kod iz maila i odmah preuzeti svoju karticu. Ukoliko želite, potvrdni mail o kupovini možete poslati i osobi kojoj darujete Portanova poklon karticu kako bi ju ona sama preuzela na automatu.

    Gdje sve možete koristiti Portanova poklon karticu? Popis maloprodajnih, uslužnih i ugostiteljskih objekata u kojima možete koristiti Portanova poklon karticu prilično je velik, obuhvaćena je gotovo cijela Portanova. Cijeli popis pronađite na web stranici Portanove.

    Koja je vrijednost Portanova poklon kartice? Vrijednost kartice može iznositi od 10 do 200 eura. Kupac proizvoljno određuje iznos. Da, kupac na karticu može uplatiti npr. 66 eura.

    Koliko vrijedi Portanova poklon kartica? Poklon kartica vrijedi 12 mjeseci od aktivacije. Nakon što istekne godina dana, vlasnik kartice neće više moći raspolagati preostalim iznosom.

    Kako možete provjeriti stanje svoje Portanova poklon kartice? Stanje Portanova poklon kartice moguće je provjeriti skeniranjem barkoda na poleđini poklon kartice mobitelom, skeniranjem barkoda na poleđini kartice na automatu kraj Info pulta ili putem korisničkog računa na Web shopu.

    Koje su još novosti iz Portanove?

    Ove nedjelje trgovine u Portanovi neće raditi! Kako će raditi 2. kat, odnosno Luckia Casino, Cinestar, Twiter arcade, Twister igraonica, Gbowling, Lounge Bar Waldinger, Sunos te restorani Surfer i Polaris informirajte se na web stranici Portanove.

    Ne zaboravite da je pred nama nova Portastična srijeda i to već sljedeći tjedan, u srijedu

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Ali zato nosi najbolje popuste u svibnju, portastična srijeda ovaj mjesec održat će se u srijedu 8. svibnja

    Portanova – Portastična srijeda ovaj mjesec kasni

    Prva srijeda u mjesecu bila je prošli tjedan, 1. svibnja – no obzirom da trgovine u Portanovi nisu radile, Portastična Više…

    Pripreme za proslavu rođendana Portanove krenule. U tijeku je nagradna igra u kojoj jednu/jednoga od vas očekuje besplatan shopping u vrijednosti 3.000 eura!

    Uputite se u Portanovu jer je svaki vaš račun prilika za osvojiti 3000 eura!

    Ono što je bilo daleko… opasno se približilo! Sitno brojimo do proslave velikog 13 rođendana Portanove. Dapače, na neki način, Više…

    I ove godine će se u Portanovi održati najdraži događaj najmlađih posjetitelja - Uskršnja potraga za pisanicama!

    Portanova radi cijeli vikend – Obavite uskršnji shopping na vrijeme

    Stigao je trenutak za obnovu proljetne garderobe i prvi proljetni shopping, što potvrđuju nove kolekcije proljeće/ljeto ’24. koje su stigle Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Ali zato nosi najbolje popuste u svibnju, portastična srijeda ovaj mjesec održat će se u srijedu 8. svibnja

    Portanova – Portastična srijeda ovaj mjesec kasni

    Rekonstrukcija i izgradnja vodoopskrbne mreže i sustava odvodnje u Gundulićevoj ulici u Osijeku - od Ulice Stjepana Radića do Vukovarske ulice te dio Vukovarske ulice i Ulice kardinala A. Stepinca

    Potpuno se za promet zatvara dio Gundulićeve ulice

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!