GOSPODARSTVO

Odabrana nova slobodna radna mjesta u OBŽ

Zavirite u svijet poslova i pogledajte 10 pozicija koje su naglašene samo za vas ovog tjedna!

    Objavljeno 02.10.2024
    Matija Ivanković

    Zavirite u svijet poslova putem portala posao.hr., pogledajte 10 pozicija koje su naglašene samo za vas ovog tjedna!

    Vital Group d.o.o. traži Prodajnog predstavnika (m/ž) za rad na području Republike Hrvatske sa sjedištem u Osijeku. Poslodavac nudi službeno vozilo, putne troškove, ugovor na neodređeno, fiksnu plaću i bonuse. Radno vrijeme je pet dana tjedno. Prijavite se putem linka do 8.10.2024.

    Mamut Fortis d.o.o. / Arena zapošljava Operatera – Blagajnika (m/ž) u automat klubu u Čepinu. Prethodno iskustvo nije neophodno. Poslodavac nudi obuku, stimulacije, bonuse te priliku za napredovanje. Prijavite se putem linka do 15.10.2024.

    Electus DGS d.o.o. traži više kandidata za novootvorene pozicije (m/ž) za rad u Osijeku za A1 Hrvatska. Kandidati trebaju imati SSS, poznavanje rada na računalu i osnove engleskog jezika. Poslodavac nudi početnu edukaciju, stimulativne nagrade i razne financijske pogodnosti. Prijavite se putem linka do 25.10.2024.

    PrimeShop360 d.o.o. traži Agente na odjelu telemarketinga (m/ž) za rad u Osijeku. Tvrtka posluje u 15 zemalja diljem Europe. Nudi se stalni ili rad na određeno vrijeme, uz mogućnost stimulativnih primanja, obuku, rad iz modernih ureda i opciju rada od kuće.  Prijavite se putem linka do 16.10.2024.

    Wax d.o.o. zapošljava Dostavljača (m/ž) za rad na području cijele Hrvatske, sa sjedištem u Osijeku. Od kandidata se očekuje spremnost za rad na terenu, pouzdanost i vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac nudi stalni radni odnos ili rad na određeno vrijeme, uz rad na terenu od 11 dana. Prijavite se putem linka do 08.10.2024.

    Home Plus d.o.o. traži Prodajnog predstavnika (m/ž) za rad na području cijele Hrvatske. Poslodavac nudi primamljivu fiksnu plaću, bonuse, osiguran smještaj, službeno vozilo, laptop i mobitel te potpunu obuku. Prijavite se putem linka do 8.10.2024.

    Promo Top d.o.o. traži Trgovačkog administratora (m/ž) za rad na cijelom području Hrvatske, sa sjedištem u Osijeku. Od kandidata se očekuje spremnost za rad na terenu (11 dana), pouzdanost, odlučnost i vozačka dozvola B kategorije. Posao je na stalni radni odnos ili na određeno vrijeme. Prijavite se putem linka do 08.10.2024.

    CGP d.d. traži više kandidata (m/ž) za rad na različitim gradilištima u Hrvatskoj. Poželjna je godina dana iskustva i vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se putem linka  do 24.10.2024.

    KENDA Manufacturing HR traži Inženjera (m/ž) u tehničkom odjelu za rad u Belom Manastiru na zamjenu. Potrebna je viša ili prvostupanjska stručna sprema strojarskog smjera, poznavanje CAD-a, SolidWorks-a i SolidEdge-a, te engleski jezik na C razini. Poželjno je radno iskustvo kao crtač/dizajner. Prijavite se putem linka do 13.10.2024.

    PANERA d.o.o. traži Administratora (m/ž). Potrebna je srednja škola ili viša stručna sprema, poznavanje engleskog jezika i osnova informatike, posebno rada u Excelu.Poslodavac djelomično pokriva troškove prijevoza. Prijavite se putem linka do 11.10.2024.

    Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Želite li brzo pronaći zaposlenje? Posjetite posao.hr., i istražite 10 pozicija koje su dostupne samo za vas ovog tjedna!

    Tjedna ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

    Electus DGS d.o.o. traži Agenta za teleprodaju privatnim korisnicima i telefonskog prodajnog Savjetnika (m/ž) za rad u Osijeku. Nudi se Više…

    Otkrijte 10 najnovijih poslovnih prilika, pronađite svoj idealan posao i započnite novu karijeru već danas!

    Tražite posao? Imamo odlične ponude novih radnih mjesta za vas!

    Leistritz turbinske komponente Belišće d.o.o. traži Brusača (m/ž) za rad u Belišću. Poželjna je stručna sprema strojarske struke ili iskustvo Više…

    Ubrzajte svoju potragu za poslom! Posjetite posao.hr i istražite 10 atraktivnih pozicija dostupnih samo za vas ovog tjedna!

    Tjedna ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad na više lokacija u Hrvatskoj. Nude se iznadprosječna primanja, organizirane obuke, bonuse, mogućnost Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Prema najnovijim podatcima Ministarstva gospodarstva za 2023. godinu, Osijek ima 57,65 posto odvojeno prikupljenog otpada

    Grad Osijek treću godinu zaredom najuspješniji veliki hrvatskih grad u odvojenom prikupljanju otpada

    Već četvrtu godinu zaredom, najvažniji akteri domaćeg agrara okupili su se u prostoru Gospodarskog centra Osječko-baranjske županije u Osijeku na najvećoj poljoprivrednoj konferenciji u Hrvatskoj - AgroRocks 2024!

    Otvoren AgroRocks 2024 – najveća poljoprivredna konferencija u Hrvatskoj!

    Cilj ovog projekta je educirati hrvatske građane o važnosti i načinima smanjenja bacanja hrane u svakodnevnom životu. Naime, segment kućanstava u Hrvatskoj generira čak 76% ukupnog otpada od hrane

    Godišnjica projekta “Hrana se ne baca” – Dukat predstavlja edukativni i nagradni online natječaj “Do posljednje mrvice!”