Arhiva

Odašiljač Belje – moguće poteškoće u prijamu televizijskih programa

  Objavljeno 28.09.2015
  OsijekNews redakcija

  U razdoblju od 29. rujna do 6. listopada 2015. godine, zbog zamjene antenskog sustava na odašiljaču Belje, moguće su kratkotrajne poteškoće i prekidi u prijamu televizijskih programa na području Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije.

  Tijekom navedenog razdoblja s odašiljača Belje će se smanjenom snagom odašiljati programi MUX A (HTV1, HTV2, RTL i NovaTV) dok radovi neće utjecati na kvalitetu prijama drugih televizijskih programa.

  Prema planu izvođenja radova, očekuju su dva prekida svih programa u trajanju do 3h tijekom noći i to prema sljedećem rasporedu:

  • rujna, srijeda
  • listopada, utorak

  Ovisno od vremenskih prilika moguća su manja odstupanja planiranih termina.

  Odašiljač Belje pokriva područje Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije, a istovremeno je to područje pokriveno i drugim odašiljačima pa navedeni radovi neće bitno utjecati na prijam televizijskih programa kod velike većine gledatelja.

  Gledateljima koji će tijekom navedenog razdoblja ipak imati poteškoće u prijamu MUX A televizijskih programa savjetuje se da zakrenu antenu prema nekom od alternativnih odašiljača: Osijek-Josipovac, Borinci ili Papuk, i ponovno pokrenu pretraživanje programa. Za pomoć kod traženja signala i frekvencija svih odašiljača može poslužiti INTERAKTIVNA KARTA.

  Dodatne informacije možete naći na stranicama Kontakt centra. Probleme u prijamu možete prijaviti (bitno je da javite točnu lokaciju):

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Goran Bare i Majke jučer održali 4. koncert ovogodišnjeg OLJM-a

  [FOTO] Goran Bare poručio:”Ugledajte se na one iz politike i mislite samo na sebe!”

  "Solidarnost je temelj" provodi se u svrhu smanjenja broja napuštenih životinja

  Azil Osijek osigurao mogućnost besplatne sterilizacije pasa

  Galerija fotografija s prvog finalnog dana DOBRO World Cup-a

  FOTO: Lete, lete, lete…gimnastičari