ŽIVOT

Održano Prvenstvo Hrvatske u akvatlonu i Osječko-baranjski Ferivi triatlon

Nastupilo je dvanaest hrvatskih klubova, a drugi je to put da se organizira u Osječko-baranjskoj županiji

Objavljeno 20.07.2020
Ivona Amidžić

Ivana Granoša je prvakinja Hrvatske u sprint akvatlonu. Bruno Tompa zauzeo je prvo u kategoriji u 19, Matej Jukić treće mjesto u kategoriji M25, a Ante Nevešćanin drugi mjesto u kategoriji M35, prenosi Radio Osijek. Katarina Šuvak bila je 3 u kategoriji F20.

Na Staroj Dravi kod Bilja održano je Prvenstvo Hrvatske u akvatlonu i Osječko-baranjski Ferivi triatlon. Nastupilo je dvanaest hrvatskih klubova, a drugi je to put da se organizira u Osječko-baranjskoj županiji.

Direktor jučerašnje utrke i tajnik domaćega triatlon kluba Tri Tim Aleksandar Tompa izjavio je kako je akvatlon triatlonska disciplina u kojoj se pliva i trči, a natječe se u trima disciplinama – super sprint, sprint i standardni akvatlon. Događaj je važan i za promociju tog sporta na istoku Hrvatske, nedavno je tako osnovan i triatlon klub u Vukovaru te u Vinkovcima, a osječki klub postoji već 24 godine.

U Bilju se okupilo 180 natjecatelja u različitim uzrastima i došli su iz cijele Hrvatske, iz klubova u Dubrovniku, Rijeci, Splitu, Puli i Zagrebu, a predstavilo se dvanaest hrvatskih klubova.

foto: facebook (screenshot)

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se trenutno nalaze 772 osobe.

16 novopozitivnih osoba na području OBŽ

U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije Više…

Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se trenutno nalazi 775 osoba.

U zadnja 24 sata na području OBŽ 92 osobe novopozitivne na koronavirus

U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo OBŽ u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije na Više…

Na području Županije u samoizolaciji se nalazi 1.001 osoba.

U Osječko-baranjskoj županiji umrlo šest osoba, 31 novozaražena

Od posljedica zaraze koronavirusom u protekla 24 sata umrlo je šest osoba s područja Osječko-baranjske županije, a potvrđen je 31 Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se trenutno nalaze 772 osobe.

16 novopozitivnih osoba na području OBŽ

Zemlje EU-a koje su naručile cjepivo Pfizer/BioNTech strahuju da bi isporuke doza mogle stizati sa zakašnjenjem od "tri do četiri tjedna".

Pfizer iznenada javio da ne može isporučiti dogovorene doze

Ova je nordijska zemlja postala vodeća u praćenju mutacija koronavirusa jer je većinu pozitivnih testova provela analizom sekvenciranja genoma.

Danska otkrila 256 slučajeva novog soja koronavirusa