ŽIVOT

Općina Čepin otvorila prijave za 9. izdanje božićnog sajma

Općina Čepin i ove godine 16. i 17. prosinca organizira svoj tradicionalni božićni sajam tom su prigodom i otvorili prijave za izlagače...

    Objavljeno 10.11.2022
    Iven Jurić

    Već tradicionalno, Općina Čepin organizira Božićni sajam u Čepinu. Tom prigodom pozivamo sve zainteresirane izlagače da se prijave za izlaganje i/ili prodaju svojih proizvoda, radova i usluga na devetom po redu Božićnom sajmu u Čepinu koji će se održati na javnoj površini ispred Centra za kulturu, K. Zvonimira 9816. i 17. prosinca 2022. godine.

    Zainteresirani izlagači/prodavači mogu dobiti dodatne informacije ili potvrditi sudjelovanje najkasnije do 09. prosinca 2022. godine na e-mail: [email protected], telefon 031/381232 ili osobno u Općini Čepin, Kralja Zvonimira 105.

    Sudjelovanje je besplatno, a izlagačima su osigurani štandovi i električna energija. Po završetku javnog poziva, prijavitelji će biti obaviješteni o odabiru.

    Prijavnicu možete naći na webu Općine.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Video koji slijedi govori više od riječi, uživajte u predivnim kadrovima adventa i sljedećeg Božića nikako nemojte propustiti ovaj događaj! Iz općine Čepin, s ljubavlju!

    Advent – iz Čepina s ljubavlju

    Prosinac u Čepinu ove godine ne protječe samo u ozračju čuvenog Božićnog sajma. Naime, prva je ovo godina kada se Više…

    Manifestacija koja je prije deset godina započela kao skromno druženje cijele zajednice, prerasla je u manifestaciju na koju je cijela zajednica iznimno ponosna!

    [FOTO] Održan Božićni sajam u Čepinu

    Prosinac u Čepinu ove godine ne protiče samo u ozračju Božićnog sajma u Čepinu. Naime, prva je ovo godina kada Više…

    Uz manifestacijski i kulturni turizam Čepin sada ima i zdravstveni turizam. Oba projekta imaju za cilj gospodarski ojačati regiju i pridonijeti pozicioniranju Slavonije na gospodarskoj, medicinskoj i turističkoj karti Hrvatske, Europe i svijeta.

    [FOTO] Saznali smo koja će biti najpoželjnija destinacija u 2024. godini: Materra i Priora, imena koja treba zapamtiti

    Luksuz, prekrasan dizajn, udoban krevet i pogled u bespuće koje će Vas, dok doručkujete s ljubavlju i pažnjom osmišljenu deliciju, Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Tema ovogodišnjeg Festivala znanosti je “INTELIGENCIJA”. Radionice za djecu predškolskog, osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta na PTFOS-u počinju u ponedjeljak 22. travnja 2024. od 9 sati

    Festival znanosti (22. – 27. travnja 2024.) na Prehrambeno-tehnološkom fakultetu Osijek

    Hrvatska i Slovenija, obilujući prirodnim ljepotama, kulturnim bogatstvima i gastronomskim čarolijama, nude nebrojeno mnogo načina za stvaranje nezaboravnih trenutaka tijekom proljetnih i ljetnih mjeseci.

    100 najljepših doživljaja proljeće/ljeto 2024.

    Građani su na trgu imali priliku provjeriti različite rizične faktore svog zdravlja (tlak, vrijednost šećera u krvi, indeks tjelesne mase i dr.) te se upoznati s aktivnostima udruga u području zaštite zdravlja, socijalne djelatnosti, sporta i drugih srodnih udruga

    [FOTO] U Osijeku obilježen Svjetski dan zdravlja