ŽIVOT

Općina Čepin sufinancira udžbenike i školske potrepštine

Sufinanciranje se priznaje u obliku novčane naknade, a iznos ovisi o razredu

  Objavljeno 14.06.2018
  Nikolina Ćosić

  Općina Čepin će za iduću školsku godinu sufinancirati udžbenike i ostale školske potrepštine za učenike osnovnih škola – odlučilo je to Općinsko vijeće Općine Čepin na svojoj 11. sjednici.

  Sjednica je održana dana 06. lipnja 2018. godine, a donijeli su Odluku o davanju suglasnosti općinskom načelniku Općine Čepin za pokretanje postupka za sufinanciranje nabave školskih udžbenika i ostalih školskih potrepština za školsku godinu 2018./2019.

  Pravo na sufinanciranje nabave školskih udžbenika i ostalih školskih potrepština za učenike s područja općine Čepin obuhvaća naselja Beketinci, Čepin, Čepinski Martinci, Čokadinci i Livana. Sredstva su osigurana iz Proračuna Općine Čepin za 2018. godinu, a sufinanciranje se priznaje u obliku novčane naknade.

  IZNOSI NAKNADE:

  – za učenike od 1. – 4. razreda – 500,00 kn

  – za učenike od 5. – 6. razreda – 845,00 kn

  – za učenike od 7. – 8. razreda – 950,00 kn

  Zahtjevi za sufinanciranje mogu se podnositi u pisarnici Općine Čepin u razdoblju od 25. lipnja do 17. rujna 2018.g. svakim radnim danom od 09:00 do 15:00. Obavijest o uvjetima za ostvarivanje toga prava, te potrebnoj dokumentaciji bit će objavljena na web stranici www.cepin.hr i Facebook stranici Općine Čepin.

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Mještani Čepina dugo su čekali i molili rješenje za raskrižje koje bilježi brojne prometne nesreće

  Napokon počela obnova “Čepinskog ipsilona”

  Nakon dugog čekanja započeli su radovi na izgradnji kružnog toga. Malo tko ne zna za “čepinski ipsilon” koji je dugo Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  "Reci Aaa: Čuvajte zdravlje usne šupljine" - slogan je ovogodišnjeg Svjetskog dana oralnog zdravlja, koji se obilježava 20. ožujka sa ciljem razvijanja svijesti o važnosti oralnog zdravlja za očuvanje općeg zdravlja

  Svjetski dan oralnog zdravlja – “Reci Aaa: Čuvajte zdravlje usne šupljine”