GOSPODARSTVO

Optika Šarić d.o.o. unaprjeđuje svoje poslovanje kroz EU fondove

Zbog dugoročnog planiranja razvoja, proširenja obima posla, ubrzanja i dizanja kvalitete na puno veću razinu, tvrtka je krajem 2016. godine aplicirala projekt "Proširenje kapaciteta proizvodnih i uslužnih djelatnosti"

  Objavljeno 20.03.2018
  Nikolina Ćosić

  Održan Info događaj u sklopu projekta Proširenje kapaciteta proizvodnih i uslužnih djelatnosti poduzeća Optika Šarić d.o.o.

  Tvrtka Optika Šarić započela je svoje djelovanje 1989. godine od kada se bavi izradom i popravcima dioptrijskih naočala, prodajom kontaktnih leća i sunčanih naočala, a nudi i uslugu mjerenja dioptrije, odnosno utvrđivanja refrakcijske pogreške oka. Već 29 godina neprekidnog rada pruža svojim kupcima visoku razinu stručnosti uz konstantne edukacije u unaprjeđenje znanja svih zaposlenika. U suradnji s renomiranim dobavljačima u mogućnosti su ponuditi proizvode koji zadovoljavaju najviše svjetske i europske norme.

  Zbog dugoročnog planiranja razvoja, proširenja obima posla, ubrzanja i dizanja kvalitete na puno veću razinu, tvrtka je krajem 2016. godine aplicirala projekt Proširenje kapaciteta proizvodnih i uslužnih djelatnosti poduzeća Optika Šarić d.o.o. pri Ministarstvu gospodarstva poduzetništva i obrtana E- impuls natječaj u sklopu provedbe Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

  Projekt je odobren i Optika Šarić d.o.o. krenula je u provedbu 2017. godine. Ukupan iznos projekta je 469.750,00 kuna, od čega su bespovratna sredstva 295.940,00 kuna, a vrijeme provedbe projekta je od 01. listopada 2017. – 01. travnja 2018.

  U sklopu projekta tvrtka namjerava nabaviti, optičku i oftalmološku opremu, tako da će uz postojeće, finalnu kvalitetu proizvoda i usluga, dići na veću razinu te ubrzati izradu istih.

  Isto tako nabavkom novih, modernijih strojeva, tvrtka ima mogućnost proširenja obima posla, detaljniju pripremu projekata i analizu istih.

   U sklopu projekta 10. ožujka 2018. održan je Info događaj u prostorijama TONY EXPRESS u Vinkovcima gdje je Optika Šarić d.o.o. predstavila nove usluge koje od sada nudi u sklopu svog poslovanja, a omogućene su upravo navedenim projektom.

  Poslovnice Optike Šarić d.o.o. možete posjetiti na sljedećim adresama:

  • Zagreb, Ul. Ivana Tkalčića 13/1

  • Županja, Aleja Matice Hrvatske 20

  • Vinkovci, Ul. Ivana Gundulića 34

  • Vinkovci,M. A. Reljkovića 2b

  • Vukovar, Ul. Josipa Jurja Strossmayera 5A

  Niže možete pogledati fotografije sa održanog Info događaja

  19389,19390,19391,19392,19393,19394,19395,19396

  VEZANE VIJESTI

  Optika Šarić već 29 godina neprekidnog rada pruža svojim kupcima visoku razinu stručnosti uz konstantne edukacije u unaprjeđenje znanja svih zaposlenika.

  Optika Šarić d.o.o. unaprjeđuje svoje poslovanje kroz EU fondove

  Tvrtka Optika Šarić započela je svoje djelovanje 1989. godine od kada se bavi izradom i popravcima dioptrijskih naočala, prodajom kontaktnih Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Utakmica je na rasporedu u 17 sati. Pojurite po sve što vam eventualno treba. Jer ...

  Na Uskrs i Božić možda nešto i kupite, ali sutra – NE!? Svi skraćuju radno vrijeme!

  Ova neformalna radionica je namijenjena mladima od 18 do 30 godina, koji žele saznati više o Europskoj volonterskoj službi (EVS-u)

  Informativna radionica „ EVS Volonterske priče“

  Svega 40 minuta poslije poletjet će nazad za Köln (Bonn), u 00:05

  Osijek – Köln: Eurowings danas slijeće na osječki aerodrom u 23:25