Arhiva

OŠ Višnjevac: Božićni medenjaci – recept za ugodnije blagdane!

  Objavljeno 24.12.2015
  OsijekNews redakcija

  Prosinac se može nazvati najmirišljavijim i najukusnijim mjesecom. Ono doba u godini kada se posebno trudi njegovati duh zajedništva i razumijevanja u obitelji i među ljudima. Tolerancija i suradništvo se uvijek lakše razvijaju kada sve može začiniti poneka slastica.

  Znaju to dobro u OŠ Višnjevac gdje se petanestu godinu u predbožićno vrijeme širi miris meda, cimeta i blagdanskog raspoloženja. Školska kuhinja i blagovaonica, koja svakodnevno poslužuje topli kuhani obrok za više od šest stotina osnovnoškolaca, ovoga puta su poslužili kao prostor za druženje učenika i roditelja. Zajedno su izrađivali božićne medenjake.

  „Počelo je kao ideja, a pretvorilo se u tradiciju kroz koju se roditelji zajedno sa svojom djecom imaju priliku više družiti i još bolje upoznati međusobno. „ – kazuje Silvija Vukašinović, razrednica 6.b razreda. Roditelji, za razliku od njihovih mališana u razredu, osim na roditeljskim sastancima nemaju često prilike biti na okupu i međusobno se bolje upoznati, a ovakva događanja predstavljaju izvrsnu prigodu da se to promjeni , ali je to ujedno i prilika za još bolju suradnju između institucije, djece i odraslih, kroz koju svi imaju prilike naučiti nešto novo.

  FOTO OŠ Višnjevac

  visnjevac_2015bozic_2

  VEZANE VIJESTI

  Suradnja Umjetničke akademije u Osijeku i OŠ Frana Krste Frankopana

  Umjetnička akademija u Osijeku i OŠ Frana Krste Frankopana ostvarile su suradnju povodom županijskog natjecanja iz likovne kulture. Tehnika kojom Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Pišite nam u komentar na Facebook-u - rezultat, ili tagirajte svoj kafić za gledanje, ekipu ... :)

  Gdje gledate utakmicu sutra u 20? Tagirajte Vaše kafiće, ekipu …

  Nogometaši Osijeka igrat će protiv moldavskog Petrocuba iz Sarata-Galbene u 1. pretkolu Europske lige. Tako je odlučio ždrijeb u Nyonu

  Osijek ide u Moldaviju, potom na škotski Rangers

  Goran Bare i Majke jučer održali 4. koncert ovogodišnjeg OLJM-a

  [FOTO] Goran Bare poručio:”Ugledajte se na one iz politike i mislite samo na sebe!”