ŽIVOT

Osigurajte svojim djelatnicima jedan od najpoželjnijih benefita kroz neoporezive dodatke

Usluga dostave ručka u ured postala je sve popularnija među djelatnicima, ali i poslodavcima koji na različite načine pokušavaju svojim radnicima omogućiti primamljive uvjete koji će ih potaknuti na napredovanje i češći dolazak u ured

Objavljeno 23.03.2024
Darija Kovačić

Poznata lokalna platforma za dostavu hrane – dobartek.hr, već neko vrijeme nije samo sinonim za brzu hranu ili kasno noćnu dostavu ispred kućnih vrata. Naime, njihova usluga dobartek.hr na poslu postala je dio svakodnevice za više od 80 tvrtki u Hrvatskoj koje svaki dan u dogovoreno vrijeme uživaju u zajedničkom obroku.

Usluga dostave ručka u ured postala je sve popularnija među djelatnicima, ali i poslodavcima koji na različite načine pokušavaju svojim radnicima omogućiti primamljive uvjete koji će ih potaknuti na napredovanje i češći dolazak u ured. Posljednja istraživanja u Hrvatskoj pokazuju kako su djelatnicima sve bitniji benefiti koji se ne oslanjaju na financije već na uvjete rada i produktivnost. Osiguran ručak i vrijeme za dnevnu pauzu u kojoj nesmetano mogu uživati u omiljenoj hrani s kolegama svakako su jedna od bitnijih stavki koje mogu popraviti i najstresniji dan!

Upravo dobartek.hr na poslu može pomoći poslodavcima u brzoj i jednostavnoj organizaciji ručaka u uredu koju će njihov tim obožavati. Jedan mjesečni račun, knjigovodstveni izvještaji, grupno naručivanje te veliki izbor restorana i jela samo su neke od prednosti usluge koja je vjerovali ili ne potpuno besplatna. No ne brinite, ako vaš poslodavac ne osigurava ručak u uredu, moguće je dogovoriti i individualno plaćanje po djelatniku!

Jedna od najisplativijih opcija financiranja ručka na poslu za svakog poslodavca svakako je kroz neporezive dodatke, koji su zahvaljujući novim zakonskim promjenama od siječnja 2024. godine povećani s 132,72 na maksimalnih 150 eura mjesečno po zaposleniku. Navedene promjene pružaju tvrtkama priliku da svojim zaposlenicima ponude veće financijske pogodnosti, istovremeno maksimalno koristeći porezne olakšice. U realizaciji ove ideje dobartek.hr je idealan partner koji tvrtkama omogućuje transparentnu dokumentaciju i olakšan knjigovodstveni proces. Prije početka korištenja usluge potrebno je samo odrediti dnevni ili mjesečni limit ako postoji, a sve ostalo mogu prepustiti dobro organiziranom timu koji stoji iza usluge. 

Broj zadovoljnih korisnika koji raste svakim danom  

dobartek.hr na poslu trenutno koristi više od 80 tvrtki iz različitih sektora; od građevine, IT-ja do turizma, a svima je zajednička želja za kvalitetnom i uravnoteženom prehranom. Među korisnicima se mogu pronaći djelatnici poznatih tehnoloških tvrtki Rimac Technology, Infobipa, SeekandHita, HR Clouda, Studiona, ali i građevinske tvrtke Cemex, Sintakse i brojnih drugih. Usluga je dostupna u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Dubrovniku i Šibeniku. Naručivanje hrane moguće je iz svih restorana koji se nalaze na platformi dobartek.hr, a tvrtke mogu davati i vlastite prijedloge za unaprjeđenje ponude. Kontinuirano se radi na poboljšanju usluge pa je trenutno u fazi razvoja Program vjernosti koji će poslovnim korisnicima omogućiti dodatne benefite, ali i razvijanje podrške za različite modele rada (hibridni model i rad od kuće).

Kako bismo vam na najbolji način dočarali sve prednosti korištenja usluge pokucali smo na vrata njihovih korisnika, a prva među njima bila je IT tvrtka Intis.

Izuzetno brzo smo postigli dogovor oko suradnje s timom dobartek.hr. Brzo i jednostavno nam je objašnjeno kako će naši zaposlenici koristiti web stranicu za naručivanje obroka. Cijene su pristupačne, ponuda jela je raznolika i vrlo ukusna, a naše kolege zadovoljne i site – istaknula je Petra.

Posebno su zadovoljne tvrtke koje svojim djelatnicima osiguravaju ručak kroz neoporezive dodatke, poput tvrtke Intheos iz Osijeka čiji djelatnik Tomislav nije mogao sakriti oduševljenje uslugom:

Omogućeno nam je korištenje neoporezivih naknada za financiranje prehrane zaposlenika bez dodatnih administrativnih zavrzlama. Hrana je ukusna i raznolika, a dolazi svaki dan u isto vrijeme. Naručivanje je brzo i jednostavno, možemo pratiti potrošnju po svakom zaposleniku, a na kraju mjeseca dobijemo jedan račun. U svakom slučaju toplo preporučujemo!

Ako još uvijek razmišljate kako poboljšati uvjete svojim djelatnicima ili se jednostavno želite dodatno informairati o usluzi, posjetite web stranicu ili dogovorite sastanak!

FOTO: Josip Svalina

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Iako se u restorane sada odlazi rjeđe, a cijena ima sve veći utjecaj, ipak oni koji to čine i dalje pritom troše otprilike isto kao prije

Građani ove godine sve rjeđe odlaze jesti u restorane

Zbog pandemije i izbjegavanja većih okupljanja te financijskih razloga građani ove godine sve rjeđe odlaze jesti u restorane, ali raste broj Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

U Auro Domus poslovnicama diljem Hrvatske ti klijenti svakodnevno dobivaju nekoliko stotina ili tisuća eura. I vrlo često se iznenade činjenicom da su u zamjenu za slomljeni lančić ili ogrlicu koju ne nose godinama mogli u samo nekoliko trenutaka dobiti dovoljno sredstava za zatvore minus na tekućem računu ili si priušte nešto što su dugo željeli.

Požurite i iskoristite visoke cijene: Otkup zlata sada se najviše isplati

Biciklijada se i ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom "I ja želim čitati"

FFOS-ova BICIKLIJADA 2024.

Izvučen je dobitnik 3.000 eura za shopping u Portanovi,  čak 50 trgovina u Portanovi nudilo je rođendanske popuste, mađioničar, disco hostese i ljudi od stakla (Mirror crew) napustili su Portanovu, velika rođendanska torta se pojela, šampanjac popio, a svih 150 nagrada koje su bile sakrivene u mnoštvu balona je pronađeno.

[FOTO] Trgovački centar Portanova proslavio 13. rođendan uz vrijedne nagrade, shopping s popustima i pregršt iznenađenja za posjetitelje