SPORT

Osijek 25. srpnja gostuje u Sofiji

ORGANIZIRAJU SE I NAVIJAČI! - Svi zainteresirani za odlazak u Sofiju trebaju se za ulaznice javiti direktoru stadiona NK Osijek Anti Poliću

    Objavljeno 18.07.2019
    Ivona Amidžić

    Nije se CSKA morao posebno „napregnuti“ na stadionu u Podgorici. Titograd je praktički bio eliminiran već nakon prvog ogleda u Sofiji gdje je viceprvak Bugarske slavio sa 4:0.

    U utorak navečer u uzvratnoj utakmici nije bilo pogodaka te se može zaključiti da je CSKA rutinski odradio posao i plasirao se u 2. pretkolo Europske lige gdje ga očekuje dvostruki ogled s našim Osijekom.

    Prva utakmica igra se u Sofiji 25. srpnja od 20.30 sati, dok je uzvratni susret u Gradskom vrtu na rasporedu 1. kolovoza u 20.45 sati.

    Nije igrao najjači sastav

    Trener Dobromir Mitov i njegov savjetnik Ljubomir Petrović nisu poslali na travnjak trenutno najjači sastav, pa je bilo nekih promjena u odnosu na dvoboj prije tjedan dana. Ovog puta su zaigrali: Černiauskus, Bodurov, Galabov, Geferson, Bikel, Malinov, Antov (Pinto), Fabbrini (Mitkov), Evandro, Carey (Sowe) i Watt.

    CSKA i Osijek prvu će utakmicu odigrati 25. srpnja na stadionu „Bugarska armija“ dok će uzvrat biti 1. kolovoza u osječkom Gradskom vrtu.

    Organiziraju se i navijači!

    Kao što smo napomenuli, prvo će Osječani gostovati u Sofiji, a utakmica je na rasporedu u četvrtak, 25. srpnja.

    Za ovo gostovanje već se neko vrijeme organiziraju i navijači našeg prvoligaša koji žele bodriti Bijelo-plave na stadionu „Bugarska armija“.

    Postoji određena sigurnosna procedura po tom pitanju, a svi zainteresirani za konkretne informacije i ulaznice mogu se javiti direktoru stadiona NK Osijek Anti Polićuna mobilni telefon 0993966418.

    foto: NK Osijek

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Iako je imao čvrsti ugovor s Albancima,na poziv s Opus Arene reagirao bez ikakvog promišljanja. Odmah ga je odlučio prihvatiti, svjestan da neće baš biti jednostavno raskinuti suradnju sa svojim dosadašnjim poslodavcima.

    Zoran Zekić novi trener Bijelo-plavih

    Zoran Zekić novi je trener NK Osijek. Bivši igrač i trener Bijelo-plavih vratio se u svoj Osijek nakon četiri i Više…

    Policija će snimati prije, tijekom i poslije utakmice, ulazi u stadion bit će otvoreni od 18 sati. Na snazi će biti posebna sigurnosna procedura te posebna regulacija prometa na prilazima stadionu

    Nogometna utakmica između Hrvatske i Turske u Opus Areni

    Na stadionu Opus Arena u četvrtak, s početkom u 20,45 sati, odigrat će se nogometna utakmica Europskih kvalifikacija za EURO Više…

    U srazu FC Vorskla (UKR) i FC Flora Talinn (EST) pobjedu su ostvarile Ukrajinke, a u dvoboju između domaćina SFK 2000 Sarajevo i ŽNK Osijek slavile su naše Osječanke!

    UEFA Liga prvakinja: Osječanke izborile finale!

    Na stadionu ‘Asim Ferhatović Hase’ u Sarajevu (BiH), u srijedu, 6. rujna odigrane su prve dvije utakmice kvalifikacijskog turnira UEFA Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Na natjecanju je  nastupilo oko 300 plivačica i plivača svih kategorija iz 13 plivačkih klubova Srbije, BiH i Hrvatske. PK Osijek je predstavljalo 44 natjecatelja/ica koji su odličnim plivanjem osvojili velik broj medalja

    [FOTO] RK Osijek na 3. otvorenom prvenstvu Vukovarsko-srijemske županije u plivanju

    Hrvatski savez tajlandskog boksa predstavljalo je 8 boraca iz osječkog HUS-a, koji su ostvarili i zapažene rezultate te osvojili 3 zlata, 4 srebra i 1 broncu

    Osječki HUS ostvario zapažene rezultate na Europskom kupu u tajlandskom boksu

    Na turniru je nastupilo 225 natjecatelja iz 24 kluba. Natjecanje se održalo u svim dobnim kategorijama u borbama i kicku (udaranje u vreću s elektronskim oklopom, što više udaraca u zadanom vremenu od 20 sekundi).

    Taekwondo klub Osijek na Memorijalnom turniru Bljesak 1995.