Arhiva

OSIJEK AIR SHOW 2016.

  Objavljeno 06.06.2016
  OsijekNews redakcija

  Zrakoplovna priredba Osijek Air Show 2016 ove je godine u znaku tri velike godišnjice:

  90 godina Aerokluba Osijek
  70 godina Zajednice tehničke kulture
  25 godina od osnutka Samostalnog Zrakoplovnog Voda Osijek

  U tu se svrhu nad Osijekom priprema do sada neviđeni spektakl.

  Aerodrom se otvara u 13.00 h, a do početka letačkog programa u 15.00 h posjetiteljima će putem radionica i izložbi biti prikazan cjelokupni rad Zajednice tehničke kulture, izložba zrakoplova, prezentacija zrakoplovnih tvrtki i škola, simulator letenja Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i još mnogo toga. Posjetitelji će se moći družiti i sa pilotima koji nastupaju u letačkom dijelu programa te dobiti odgovore na sva pitanja koja ih zanimaju iz domene zrakoplovstva.

  U letačkom dijelu programa, kao i dosadašnjih godina posjetitelji će uživati u nastupu generalne i ultralake avijacije, predstavnika većine hrvatskih te gostiju iz prijateljskih susjednih aeroklubova. U dvosatnom programu očekuje se nastup motornih zmajeva, ultralakih aviona, žirokoptera, jedrilica te padobranaca.

  Za sam kraj programa, kao glavna točka očekuje se nastup akrobatske grupe ‘Krila Oluje’ Hrvatskog ratnog zrakoplovstva. Ova svjetski poznata i priznata akrobatska grupa u svom 20 minutnom programu prezentirati će vještine, disciplinu, timski rad i visoki stupanj obučenosti pripadnika Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i Oružanih snaga RH. Izvodeći atraktivne akrobacije, akrobatski avioni će na osječkom nebu letjeti brzinama većim od 500 km/h.

  Ulaz na Osijek Air Show 2016 je slobodan !!

  VEZANE VIJESTI

  FOTO Osijek Air Show 2015.

  Osijek Air Show zrakoplovna je priredba osmišljena u svrhu promocije zrakoplovstva i zrakoplovno tehničke kulture a zamišljena je kao cjelodnevno Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Pišite nam u komentar na Facebook-u - rezultat, ili tagirajte svoj kafić za gledanje, ekipu ... :)

  Gdje gledate utakmicu sutra u 20? Tagirajte Vaše kafiće, ekipu …

  Nogometaši Osijeka igrat će protiv moldavskog Petrocuba iz Sarata-Galbene u 1. pretkolu Europske lige. Tako je odlučio ždrijeb u Nyonu

  Osijek ide u Moldaviju, potom na škotski Rangers

  Goran Bare i Majke jučer održali 4. koncert ovogodišnjeg OLJM-a

  [FOTO] Goran Bare poručio:”Ugledajte se na one iz politike i mislite samo na sebe!”