ŽIVOT

Osijek Air Show 2018.

Padobranci koji "lete" po gradu i natjecanje u sletanju zrakoplova dio su onoga što nas očekuje

  Objavljeno 11.06.2018
  Nikolina Ćosić

  Aeroklub Osijek od petka do nedjelje, od 15. do 17. lipnja, na sportskom aerodromu Osijek-Čepin organizira zrakoplovni spektakl – Osijek Air Show.

  Ovaj tradicionalni zrakoplovni događaj u našem gradu se organizira u svrhu promocije zrakoplovnog sporta i zrakoplovno-tehničke kulture, a u spomen na pripadnike Samostalnog zrakoplovnog voda Osijek tragično poginule u Domovinskom ratu. Ove godine u svom petom izdanju, Osijek Air Show uz revijalni dobiva i natjecateljski karakter.

  Petak 15. lipnja rezerviran je za padobrance, koje građani mogu očekivati na raznim lokacijama po gradu.

  U subotu 16. lipnja se kao i prethodnih godina zbivanja sele na aerodrom Osijek-Čepin, gdje će se uprizoriti glavni dio priredbe koji obuhvaća: izložbu zrakoplova i zrakoplovne opreme, prezentaciju rada udruga iz sastava zajednice tehničke kulture grada i županije te višesatni letački program.

  Za nedjelju 17. lipnja organizirano je natjecanje u preciznom sletanju zrakoplova raznih kategorija. S obzirom na to da su takva natjecanja inače zatvorena za javnost, zadnji dan bi mogao biti i posebna atrakcija za sve posjetitelje.

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Prošla Osječka ljetna noć je nažalost morala biti odgođena, ali zato će se ovog puta sve duplo nadoknaditi! Pripremljen je izuzetno bogat i rasplesan program!

  Bliži se bliži… Čagica na Osječkoj ljetnoj noći

  Vjetar na kopnu slab, povremeno umjeren sjeveroistočni ...

  Sunčano i vruće, u Osijeku do 33 stupnja

  Ivana Soldo Čabraja jednostavno 'rastura' pole dance. Kakvi pokreti, kakve akrobacije - to ne može svatko! Trenira čak i na godišnjem odmoru, gdje ima volje ima i načina! :)

  Izvrsna gluma nije jedini talent Ivane Soldo Čabraje