SPORT

Osijek-Hajduk: Do četvrtka zaštićena prodaja ulaznica, na utakmicu bez COVID potvrda

NK Osijek se odlučio prilikom organizacije utakmice protiv Hajduka za polovičan kapacitet Gradskog vrta bez COVID potvrda

    Objavljeno 29.03.2022
    Ivona Amidžić

    Pred veliki derbi Osijeka i Hajduka koji se u nedjelju 3. travnja igra u Gradskom vrtu, u ponedjeljak je počela zaštićena prodaja ulaznica, prenosi Radio Osijek.

    Sukladno Odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 17. ožujka na sportskim natjecanjima na otvorenom može biti popunjeno najviše 50 posto kapaciteta tribina bez EU digitalnih COVID potvrda ili puni kapacitet uz potvrde.

    NK Osijek se odlučio prilikom organizacije utakmice protiv Hajduka za ulazak bez COVID potvrda i polovičan kapacitet Gradskog vrta od 8.564 gledatelja.

    Ovakvom odlukom klub se odlučio izaći u susret svim onim navijačima, pogotovo vlasnicima godišnjih i polugodišnjih ulaznica, koji su kupovinom istih željeli pokazati privrženost klubu, ali zbog epidemioloških mjera nisu dolazili na domaće utakmice.

    S obzirom na broj godišnjih/polugodišnjih ulaznica u prodaji će se naći 331 ulaznica za tribinu Istok, 965 ulaznica za tribinu Zapad dolje i 2832 ulaznice za tribinu Zapad gore (ulaznice za tribinu Zapad gore prodavat će se nakon što budu prodane sve ulaznice za Zapad dolje). Cijena ulaznica iznosi 30 kuna za tribinu Istok, 40 kuna za tribine Zapad dolje i Zapad gore i 50 kuna za Ložu.

    Što znači zaštićena prodaja ulaznica?

    Nogometni klub Osijek i uoči utakmice protiv HNK Hajduk prednost pri kupovini pojedinačnih ulaznica dat će svim navijačima koji su pohodili utakmice protiv GNK Dinamo ili HNK Gorica, a zaštićena prodaja na blagajnama Zapad stadiona Gradski vrt u radnom vremenu od 12 do 18 sati trajat će od ponedjeljka 28. do četvrtka 31. ožujka (provjera će se vršiti uz predočenje ulaznice s utakmice protiv GNK Dinamo/HNK Gorica ili uz osobni dokument evidencijom u sustav prodanih ulaznica za utakmicu protiv GNK Dinamo/HNK Gorica).

    Sve preostale ulaznice bit će u slobodnoj prodaji od petka 1. travnja od 12 do 18 sati. Ulaznice za utakmicu protiv HNK Hajduk neće biti moguće kupiti online.

    foto: unsplash

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Iako je imao čvrsti ugovor s Albancima,na poziv s Opus Arene reagirao bez ikakvog promišljanja. Odmah ga je odlučio prihvatiti, svjestan da neće baš biti jednostavno raskinuti suradnju sa svojim dosadašnjim poslodavcima.

    Zoran Zekić novi trener Bijelo-plavih

    Zoran Zekić novi je trener NK Osijek. Bivši igrač i trener Bijelo-plavih vratio se u svoj Osijek nakon četiri i Više…

    Policija će snimati prije, tijekom i poslije utakmice, ulazi u stadion bit će otvoreni od 18 sati. Na snazi će biti posebna sigurnosna procedura te posebna regulacija prometa na prilazima stadionu

    Nogometna utakmica između Hrvatske i Turske u Opus Areni

    Na stadionu Opus Arena u četvrtak, s početkom u 20,45 sati, odigrat će se nogometna utakmica Europskih kvalifikacija za EURO Više…

    U srazu FC Vorskla (UKR) i FC Flora Talinn (EST) pobjedu su ostvarile Ukrajinke, a u dvoboju između domaćina SFK 2000 Sarajevo i ŽNK Osijek slavile su naše Osječanke!

    UEFA Liga prvakinja: Osječanke izborile finale!

    Na stadionu ‘Asim Ferhatović Hase’ u Sarajevu (BiH), u srijedu, 6. rujna odigrane su prve dvije utakmice kvalifikacijskog turnira UEFA Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Na natjecanju je sudjelovalo 28 plivačkih klubova sa gotovo 500 natjecatelja. Odličnim nastupima isplivani su osobni rekordi i norme za nastup na Kadetskom prvenstvu Hrvatske.

    PK Osijek na “Festivalu plivanja” u Zagrebu

    KK Esseker su predstavljale kadetkinje i juniorke pojedinačno i ekipno

    Karate klub Esseker na prvenstvu Hrvatske za kadete i juniore u katama

    Na tom jakom turniru su nastupile su i dvije članice taekwondo kluba „Osijek“, juniorke Dora Dragovan (-49kg) i Nina Vicković (-68kg)

    Taekwondo klub Osijek na turniru “Galeb trophy – Serbia open 2024“