SPORT

Osijek: Klubovi ne spavaju, ulažu … Slaven nije iznimka

Ako sve bude u redu, igrat će: Malenica, Lončar, Tomelin, Škorić, Grgić, Bočkaj, Mudražija, Hajradinović, Lopa, Henty i Marić

    Objavljeno 24.08.2018
    Alan Srčnik

    Danas je u 20 sati na stadionu Gradski vrt utakmica 5. kola Prva HNL između Osijeka i Slaven Belupa. Osijek želi i četvrtu domaću pobjedu.

    Dan uoči susreta protiv Slaven Belupa trener naše momčadi Zoran Zekić održao je konferenciju za novinare. Izvjestio je o trenutnom stanju u momčadi i onome što osobno očekuje od svojih izabranika u četvrtom domaćem nastupu ove sezone u HNL-u.

    Izostanci – Pušić je počeo trenirati, ali neće moći igrati, kao ni Grezda, koji se tek nedavno uključio u rad. Boban nije u optimalnom stanju jer još osjeća posljedice ozljede koju je zadobio s Petrocubom. Kamenar se uključio u treninge, no ni on neće biti spreman za petak.

    Trka i kvaliteta – Želja mi je da u trkačkom dijelu budemo puno konkretniji nego u Maksimiru i dakako da na to nadogradimo kvalitetu kako bismo protiv dobrog protivnika odigrali na zadovoljstvo svih nas i pobijedili. Moramo na svakom dijelu terena pokazati ozbiljnost da bismo osvojili bodove.

    Stranci – Svjedoci smo da se odnosi u hrvatskom nogometu drastično mijenjaju. Više nema momčadi u kojima nisu brojni stranci, što ranije nije bio slučaj. Želim naglasiti da nikoga nije nimalo lako pobijediti i da svaka utakmica nosi nešto svoje. No, ako budemo rastrčani i raspoloženi onda će najviše toga ipak ovisiti o nama.

    Novaci – Janža nam se priključio nešto kasnije i još „hvata“ neke stvari da bi ušao u momčad. Bit će nam sigurno pojačanje, no trenutno su neki drugi igrači ipak u prednosti. No, sve se kod nas brzo mijenja, pa je moguće da i on ubrzo zaigra. M’Pinda je tek došao i trebat će mu neko vrijeme da se prilagodi našim zahtjevima.

    Slaven Belupo – Doveli su dosta igrača, dva zadnja vezna su im stranci, imaju igrača koji je igrao finale Kupa Francuske, Mendyja pamtim kao odličnog napadača još iz Maribora koji se očito vraća u formu. Općenito, klubovi više ne spavaju, svi ulažu u osnaženje momčadi i sve ih se mora najozbiljnije shvatiti. Dakako da će i Belupo biti neugodan suparnik.

    Sastav – Ako sve bude u redu, igrat će: Malenica, Lončar, Tomelin, Škorić, Grgić, Bočkaj, Mudražija, Hajradinović, Lopa, Henty i Marić.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Najbolja igračica u redovima “Pumi” bila je Ana Pehar s postignutih 9 golova, iza nje sjajna Petra Frančić koja je mrežu zatresla 7 puta, dok je Katarina Borac imala 9 obrana

    Rukometašice Osijeka ostvarile vrlo važnu pobjedu

    U subotu je odigrano 20. kolo Prve hrvatske lige za žene u kojem je ekipa Osijeka na domaćem terenu svladala Više…

    Sjajna predstava na Zrinjevcu i pobjeda 28:23 nad Dubravom bila je dobar ispit za ono što Osječane očekuje u naredna tri mjeseca

    Rukometaši Osijeka osigurali četvrtfinale kupa

    Rukometaši Osijeka plasirali su se u četvrtfinale Kupa Hrvatske. Nakon zanimljivih i borbenih 60 minuta, u kojima su gledatelji mogli Više…

    Iako je imao čvrsti ugovor s Albancima,na poziv s Opus Arene reagirao bez ikakvog promišljanja. Odmah ga je odlučio prihvatiti, svjestan da neće baš biti jednostavno raskinuti suradnju sa svojim dosadašnjim poslodavcima.

    Zoran Zekić novi trener Bijelo-plavih

    Zoran Zekić novi je trener NK Osijek. Bivši igrač i trener Bijelo-plavih vratio se u svoj Osijek nakon četiri i Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Na natjecanju je  nastupilo oko 300 plivačica i plivača svih kategorija iz 13 plivačkih klubova Srbije, BiH i Hrvatske. PK Osijek je predstavljalo 44 natjecatelja/ica koji su odličnim plivanjem osvojili velik broj medalja

    [FOTO] RK Osijek na 3. otvorenom prvenstvu Vukovarsko-srijemske županije u plivanju

    Hrvatski savez tajlandskog boksa predstavljalo je 8 boraca iz osječkog HUS-a, koji su ostvarili i zapažene rezultate te osvojili 3 zlata, 4 srebra i 1 broncu

    Osječki HUS ostvario zapažene rezultate na Europskom kupu u tajlandskom boksu

    Na turniru je nastupilo 225 natjecatelja iz 24 kluba. Natjecanje se održalo u svim dobnim kategorijama u borbama i kicku (udaranje u vreću s elektronskim oklopom, što više udaraca u zadanom vremenu od 20 sekundi).

    Taekwondo klub Osijek na Memorijalnom turniru Bljesak 1995.