Arhiva

Osijek Mini Maker Faire 2016.

  Objavljeno 04.04.2016
  OsijekNews redakcija

  Zanima li vas robotika, računala, elektronika, RC uređaji, virtualna stvarnost, 3D printanje, laseri, interaktivna umjetnost, zelene tehnologije, električni automobili, interaktivne igračke i sve vrste strojeva?

  Ako je vaš odgovor DA, onda nikako ne smijete propustiti Osijek Mini Maker Faire 2016 koji će se održati 14. svibnja u Elektrotehničkoj i prometnoj školi u Osijeku, Istarska 3, od 10 do 18:00 sati.

  Osijek Mini Maker Faire 2016 prvi je događaj takve vrste u Hrvatskoj, a i šire u regiji. Radi se o jedinstvenoj kombinaciji sajma, konferencije i festivala gdje možete pokazati vaše ideje i kreacije, te podijeliti znanje s drugim “makerima”. Izlagači mogu biti tehnološki entuzijasti, hobisti, znanstvenici te umjetnici svih vrsta i dobi. Svima im je zajednička inventivnost, kreativnost i “sam svoj majstor” pristup stvaranju.

  Originalni Maker Faire održava se u San Mateu, Kalifornija te je 2015. proslavio desetu godišnjicu s više od 1100 izlagača i 145000 posjetitelja.

  Mini Maker Faire 2016 organizira Osijek Software City u suradnji sa #labOS hacklabom i pod pokroviteljstvom Maker Media, izdavačem časopisa Make koji oko sebe okuplja globalni “makers” pokret.

  Ako želite sudjelovati kao izlagači ili voditelji radionice možete se prijaviti na PRIJAVA.
  Ukoliko želite vidjeti što drugi rade, razmijeniti znanja, dobiti inspiraciju za novi projekt ili samo provesti ugodan dan u druženju s kreativcima svih vrsta, posjetite nas! Ulaz je besplatan, a zabava zagarantirana!

  Više informacija na: http://makerfaireosijek.com

  Facebook Event: https://www.facebook.com/events/169288273464303

  VEZANE VIJESTI

  VIP Smartica – pametno iskustvo prijevoza

  Jedna od zanimljivih i korisnih novosti za naše građane je VIP SMARTICA, mobilna aplikacija za kupovinu, aktivaciju i validaciju putnih Više…

  Crtalica u Mallu

  Još jedan vikend kada Mall Osijek ostvaruje dječje snove. Ako želite na jedno poslijepodne postati omiljena životinjica, super heroj, princeza Više…

  Đorđe Balašević u Osijeku – još jedan koncert za pamćenje! [Najava koncerta 2017 + poklanjamo ulaznice]

  Đorđe Balašević, jedan od najvećih pjesnika u glazbi u cijeloj regiji, najavio je ponovni dolazak u Hrvatsku i to u Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Pišite nam u komentar na Facebook-u - rezultat, ili tagirajte svoj kafić za gledanje, ekipu ... :)

  Gdje gledate utakmicu sutra u 20? Tagirajte Vaše kafiće, ekipu …

  Nogometaši Osijeka igrat će protiv moldavskog Petrocuba iz Sarata-Galbene u 1. pretkolu Europske lige. Tako je odlučio ždrijeb u Nyonu

  Osijek ide u Moldaviju, potom na škotski Rangers

  Goran Bare i Majke jučer održali 4. koncert ovogodišnjeg OLJM-a

  [FOTO] Goran Bare poručio:”Ugledajte se na one iz politike i mislite samo na sebe!”