ŽIVOT

Osijek po tvojoj mjeri

Info-centar za mlade Osijek  te poziva na sudjelovanje u svojoj aktivnosti

    Objavljeno 26.11.2020
    Darija Kovačić

    Voliš svoj grad i želiš u njemu što više sadržaja za mlade? Može li Osijek biti više po mjeri mladih? Što je u njemu dobro, što bi moglo biti bolje? Što treba popraviti a što pohvaliti? Info-centar za mlade Osijek  te poziva na sudjelovanje u svojoj aktivnosti.

    Uslikaj mjesta i situacije u svom gradu i uz dvije rečenice objasni što je to što treba unaprijediti.

    “Svaka osoba može poslati samo jednu fotografiju. Ukoliko želiš, rečenice možeš i sam/a dodati uz fotografiju u nekom od programa za obradu fotografije. Ukoliko ne, tekst nam jednostavno pošalji u inbox. Fotografija može biti i starijeg datuma, bitno da je riječ o nečemu što je i sada aktualno.

    Fotografije i tekst uz njih možeš poslati do 4. prosinca 2020. u podne na mail:[email protected], Facebook stranicu Info-centra za mlade (inbox) ili na naš Instagram profil (inbox). Na isti kontakte nam se možeš obratiti ukoliko imaš dodatnih pitanja.

    Pitanja koja postaviš putem fotografije proslijedit će se Savjetu mladih Grada Osijeka koji će se sastati s predstavnicima Grada Osijeka i pronaći odgovore na tvoja pitanja i/ili prijedloge.

    Nakon toga imat ćeš priliku sudjelovati u online druženju putem kojeg će ti predstavnici Savjeta mladih  te predstavnici Grada prenijeti odgovore na tvoja pitanja te te upoznati sa njihovim radom i ulogom”, poručuju iz Onfo-centra za mlade Osijek.

    Ova aktivnost se organizira u sklopu projekta Regionalni info-centar za mlade Osijek koji je financiran sredstvima Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

     

     

     

     

     

     

     

     

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Obavljene su sve predradnje za učinkovitu borbu protiv komaraca, a natječaj za izvođača tretmana je u tijeku te će ugovori biti potpisani prije početka sezone

    S rekordnih 1,9 milijuna eura Osijek spreman za novu sezonu komaraca

    S rekordnih 1,9 milijuna eura Osijek i okolne općine spremni su za novu sezonu komaraca, poručio je u srijedu na Više…

    Osim umirovljenika, uskrsnice će dobiti i socijalno potrebite osobe koje primaju naknadu za troškove stanovanja ili nositelji prava na pomoć u prehrani te beskućnici, i to u iznosu od 40 eura. Prvi puta uskrsnice će dobiti i djeca korisnici osobne invalidnine, a u iznosu od 55 eura.

    U Osijeku će 10.000 umirovljenika dobiti uskrsnicu od 35 do 70 eura. Uskrsnicu će prvi puta dobiti i djeca korisnici osobne invalidnine

    Grad Osijek ove je godine povisio i iznos i cenzus za isplatu uskrsnica osječkim umirovljenicima, pa će umirovljenici s mirovinom Više…

    Nerazumijevanje vlastitih emocija stvara nam različite probleme u osobnom iskustvu i odnosima; potreba za prigušivanjem osjećaja punoće, praznine, zbunjenosti ili duboke boli, može dovesti čak do ovisničkog ponašanja i samoozljeđivanja

    Poziv na radionicu za mlade: Kako (pre)živjeti sa svojim emocijama

    Naše emocije su iznimno važne za našu sigurnost te za naš osobni i društveni život. Bez emocija bismo otupjeli klizili Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    U Auro Domus poslovnicama diljem Hrvatske ti klijenti svakodnevno dobivaju nekoliko stotina ili tisuća eura. I vrlo često se iznenade činjenicom da su u zamjenu za slomljeni lančić ili ogrlicu koju ne nose godinama mogli u samo nekoliko trenutaka dobiti dovoljno sredstava za zatvore minus na tekućem računu ili si priušte nešto što su dugo željeli.

    Požurite i iskoristite visoke cijene: Otkup zlata sada se najviše isplati

    Biciklijada se i ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom "I ja želim čitati"

    FFOS-ova BICIKLIJADA 2024.

    Izvučen je dobitnik 3.000 eura za shopping u Portanovi,  čak 50 trgovina u Portanovi nudilo je rođendanske popuste, mađioničar, disco hostese i ljudi od stakla (Mirror crew) napustili su Portanovu, velika rođendanska torta se pojela, šampanjac popio, a svih 150 nagrada koje su bile sakrivene u mnoštvu balona je pronađeno.

    [FOTO] Trgovački centar Portanova proslavio 13. rođendan uz vrijedne nagrade, shopping s popustima i pregršt iznenađenja za posjetitelje