ŽIVOT

Osijek po tvojoj mjeri

Info-centar za mlade Osijek  te poziva na sudjelovanje u svojoj aktivnosti

  Objavljeno 26.11.2020
  Darija Kovačić

  Voliš svoj grad i želiš u njemu što više sadržaja za mlade? Može li Osijek biti više po mjeri mladih? Što je u njemu dobro, što bi moglo biti bolje? Što treba popraviti a što pohvaliti? Info-centar za mlade Osijek  te poziva na sudjelovanje u svojoj aktivnosti.

  Uslikaj mjesta i situacije u svom gradu i uz dvije rečenice objasni što je to što treba unaprijediti.

  “Svaka osoba može poslati samo jednu fotografiju. Ukoliko želiš, rečenice možeš i sam/a dodati uz fotografiju u nekom od programa za obradu fotografije. Ukoliko ne, tekst nam jednostavno pošalji u inbox. Fotografija može biti i starijeg datuma, bitno da je riječ o nečemu što je i sada aktualno.

  Fotografije i tekst uz njih možeš poslati do 4. prosinca 2020. u podne na mail:[email protected], Facebook stranicu Info-centra za mlade (inbox) ili na naš Instagram profil (inbox). Na isti kontakte nam se možeš obratiti ukoliko imaš dodatnih pitanja.

  Pitanja koja postaviš putem fotografije proslijedit će se Savjetu mladih Grada Osijeka koji će se sastati s predstavnicima Grada Osijeka i pronaći odgovore na tvoja pitanja i/ili prijedloge.

  Nakon toga imat ćeš priliku sudjelovati u online druženju putem kojeg će ti predstavnici Savjeta mladih  te predstavnici Grada prenijeti odgovore na tvoja pitanja te te upoznati sa njihovim radom i ulogom”, poručuju iz Onfo-centra za mlade Osijek.

  Ova aktivnost se organizira u sklopu projekta Regionalni info-centar za mlade Osijek koji je financiran sredstvima Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

   

   

   

   

   

   

   

   

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  "Zbog ljudskih stradavanja i materijalnih šteta koje je uzrokovao potres, vjerujemo kako je korištenje pirotehnike u ovim teškim trenutcima neprimjereno"

  Osijek uplatio 200.000 kuna gradovima Petrinji, Sisku i Glini; Otkazuje se novogodišnji vatromet

  Usred razornih posljedica nezapamćene tragedije koja je zadesila Petrinju, Sisak, Glinu i okolna mjesta, Grad Osijek izražava duboku sućut obiteljima Više…

  "Mladima želimo poručiti kako ih razumijemo te se nadamo da će im ovaj vid podrške biti jedan od načina za lakše prebrođivanje trenutne situacije"

  Telefonske linije za psihološko savjetovanje mladih

  Središnji državni ured za demografiju i mlade i Hrvatska psihološka komora su pokrenuli telefonske linije za psihološko savjetovanje mladih i Više…

  Zapalio ju je hrvatski gimnastički reprezentativac i jedan od osječkih najuspješnijih sportaša Robert Seligman

  Upalili smo četvrtu, i zadnju, adventsku svijeću

  Četvrtu adventsku svijeću na vijencu ispred osječke Konkatedrale, zapalio je hrvatski gimnastički reprezentativac i jedan od osječkih najuspješnijih sportaša Robert Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Troškove električne energije neće plaćati od početka siječnja do kraja ožujka, a pristojbu HRT-u od siječnja do ožujka

  Objavljen popis: Tko sve neće morati plaćati troškove HEP-u i HRT-u

  U njemu su prikupljeni podaci o učincima potresa na naselja, poljoprivredne površine, gospodarske objekte, o prebivalištu i boravištu stanovnika, zdravstvenim ustanovama, školama...

  Geoinformacijski sustav Potres – Temeljne informacije o stanju na području potresa

  Donirali su stambene kontejnere, generatore, vreće za spavanje i električne grijalice

  SAD se pridružio donacijom pomoći pogođenima potresom