Arhiva

Osijek Street Race Show priključuje se FIA obitelji

  Objavljeno 27.05.2015
  OsijekNews redakcija

  U svojoj sedmoj godini postojanja, i 14. izdanju, Osijek Street Race Show donosi nam svojevrsnu prekretnicu: natjecanje u sustavu Hrvatskog Auto i Karting Saveza, odnosno priključenje velikoj FIA obitelji.

  Prvenstvo Hrvatske, odnosno međunarodno KUP natjecanje ove prve godine, znači da su naši najvjerniji i najbrži vozači dobili priliku da postanu pravi sportaši i da se natječu za prestižnu titulu prvaka Hrvatske. A to svakako zaslužuju, neki naši dečki su davno prešli magične granice od 1000 konjskih snaga i vremena ispod 10 sekundi na četvrt milje ili popularnih 402 metra. Naravno, tu su i motociklisti koji ih prate u stopu, i koji su također iz vikend trkača prerasli u prave sportaše.

  Stari dobri Street Race je tu, jači nego ikad – za svakoga ima mjesta da na stazi pokaže što može i da odmjeri snage sa natjecateljima kako iz kvarta tako i, za OSRS standardnih, 5-6 susjednih država! Posjetitelje očekuje više od 200 natjecatelja, automobili, motocikli, StreetStyle, dB drag,  ludi voditelj, odličan DJ, stotine kvadrata natkrivenog ugostiteljskog prostora, i nezaobilazni miris benzina, spaljenih guma i simfonija zvukova koji dugo ostaju u uhu!

  U subotu i nedjelju vrata sportsko-poslovne zračne luke “Čepin” otvorena su već od 08:00 sati ujutro i ako želite najbolju poziciju dobro je požuriti. Cijena ulaza je 40,00kn – dnevna karta, neograničen ulaz/izlaz, besplatan parking.

  OsijekNews.hr daruje Vam ulaznicu (5×1) na Osijek Street Race Show! Kako biste dobili ulaznicu, ispod ovog članka upišite: ‘OsijekNews.hr vodi me na adrenalinski Osijek Street Race Show 2015!’

  Sretno!

  Dobitnici su: Emanuela Beck, Sanja Marković, Nenad Janković, Tihomir Curkovic, Ivana Dobrić! Čestitamo!

  raspored-natjecanja